anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hola TPU! Nu am mai facut dragoste cu ubytul meu de 2 luni! Este normal sa visez noaptea scene de dragoste intre noi 2? In fiecare seara! Mentionez ca stau cu el, dar de 2 luni este plect in romania.Inainte nu eram asa, dar acum nu stiu ce mi se intampla! Dau fuditza celui mai complex rasp!

7 răspunsuri:
| iubesc a răspuns:

Probabil ca corpul tau si mintea s-a obisnuit facand dragoste iar acum ca nu mai faci mintea isi are efectul sau ssi nu-ti da pace noaptea

| Julia89 a răspuns:

Da e normal, probabil te simti apropiata de el, te satisface la pat si ii duci dorul de asemenea cred ca il iubesti f mult bv voua.sunt i aceeasi situatie numai ca sotul meu sta plecat doar cateva zile si deja imi e dor de el. numai bine

| mgtow a răspuns:

Ai si tu nevoie sa mai mentii relatii sexuale si cum nu e langa tine il visezi in vise (erotice).

| Obbsesive a răspuns:

Chair il iubesc foarte mult! Si el este in aceaasi situatie ca mine! Chiar vise erotice.cu tot felul de pozitii! Si cel mai grav, pozitia 69!

| Yoanna_4969 a răspuns:

Este destul de normal, asta demonstreaza ca il iubesti si ii simti lipsa, ca ai vrea sa il simti din nou si sa il ai aproape...Iti e foarte dor de el, gandeste`te la ziua cand va veni inapoi si veti putea face din nou ceea ce va doriti. Vei avea o pofta mai mare si va fi mai palpitantwinking Succes!:*

| niki a răspuns:

Perfect normal, eu sunt plecata de langa prietenu meu de 6 luni si amandoi avem vise erotice, el mai mult ca mine, dar e normal, lipsa de sex si doru de pers ce o iubesti isi spun cuvantu!

| rony a răspuns:

De obicei visele exprima dorinte neimplinite.