|

Revin cu o alta intrebare, mi se intampla un lucru de ceva timp si nu stiu ce inseamna.Mi se intampla ca noaptea sa visez mancare dar problema e ca nu stiu cum se face in vis ca incerc sa ajung la ea si nu pot. De ex. aseara am visat ca era pe masa o felie de tort care plutea si eu incercam sa ajung la ea dar cu cat ma aropiam cu atat ea se departa si nu ajungeam nicioadata la ea a si tin sa mentionez ca e noaptea si mancarea iar asta de ceva timp.Ma gandesc ce o insemna? Dau funda celui care imi gaeste o explicatie pentru visele cu mancare.Visez ba pizza, ba cartofi prajiti de toate, nu conteaaza, dar cert e ca nu ajung nicioadata la ele. Se intampla ceva si nu ajung ori dispare ori nu stiu ceva.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pot fi multe interpretări. și toate adevărate.
Mâncarea este ceva important pentru viață.
Este o modalitate în care creieruil îți spune că ceva important în viață îți lipsește și ceva te împiedecă să ajujngi la acel ceva important.
Al doilea aspect care poate fi mai banal, ceva lipesește din alimentația ta și asta te face să visezi mâncare.

| a răspuns:

Probabil stomacul tau e mai sensibil si nu suporta sa roada in gol noaptea. Da semnale care ajung la creier, iar creierul iti produce vise de genul, cu mancare care iti place, normal. Nu este nimic ciudat.