| Alexandraa97 a întrebat:

Imi doresc socrul.
Simt o atracție și o tensiune între mine și socrul meu de 60 de ani.
Eu am 28, și cred că și el simte asta. Uneori îl surprind privind subtil la mine, mai ales la sâni, fără ca altcineva să observe. Am început să mă aranjez special pentru a-i atrage atenția și să creez momente de contact „întâmplător", cum ar fi atingerea mâinilor sau a spatelui, și se pare că nu se ferește de ele. Tricourile decoltate fac ca privirea lui să rămână inevitabil asupra mea.
Ne privim des unul pe altul; ultima oară când am plecat de la ei, m-a privit direct în ochi 4-5 secunde, de-obicei nu face așa, nici eu nu am ferit-o până nu a întors el capul. Cred că și el e conștient de tensiunea dintre noi. Dar ne purtăm ambii normal. Vreau să creez ocazii să rămânem doar noi doi mai mult timp.
Mă interesează să știu dacă altcineva a trecut printr-o situație similară sau a avut o apropiere intimă cu socrul/socra sa.
! Nu caut sfaturi morale, doar experiențe reale și sincere!

2 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Serios? Pai socrul e considerat ca si tatal vitreg! Ce parere are sotul despre asta? laughing Hai ca socrul treaca/mearga, e barbat, poate nevasta-sa nu-i mai ofera sex demult, cine stie... dar tu? Nici tu nu primesti sex de la sotul tau? sau nu inteleg care e problema la tine... Daca continui asa sigur veti ajunge la tavaleala, ce ar zice sotul cand va afla ca te-ai culcat cu tatal lui? Crede-ma, va fi dezgustat de tine si nu te va mai atinge niciodata! Acum ia acest sfat cum vrei, morala sau un sfat prietenesc!

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru lpavel):

Lpavel avea postări mai demult de genul că soțul nu dorește să facă sex cu ea. (Cine știe poate e neatrăgătoare, poate e sedentara cu 300kg -fara sa fie vorba de body shaming). Dacă s-a plâns în atâtea postări de faptul că soțul nu face sex cu ea, a ajuns sa accepte orice. Nu mă interesează și chiar nu suntem curioși daca vrei povesti fără morală. Nimeni nu îți face morală, ești liberă să faci ce dorești. Noi ne expunem părerea pentru că avem acest drept. Și eu personal sunt scârbit, dezgustat că mai există asemenea caractere. Ca norocul ca nu este generalizat. Mă întreb cum se va sfârși povestea aceasta (pentru că orice inceput are și un sfârșit). Cu un titlu mare la breaking news? Femeie aruncata de la balcon de soț după ce a surprins-o in timpul unui quickie cu propriul socru? Vai de noi