| Alexandraa97 a întrebat:

Imi doresc socrul.
Simt o atracție și o tensiune între mine și socrul meu de 60 de ani.
Eu am 28, și cred că și el simte asta. Uneori îl surprind privind subtil la mine, mai ales la sâni, fără ca altcineva să observe. Am început să mă aranjez special pentru a-i atrage atenția și să creez momente de contact „întâmplător", cum ar fi atingerea mâinilor sau a spatelui, și se pare că nu se ferește de ele. Tricourile decoltate fac ca privirea lui să rămână inevitabil asupra mea.
Ne privim des unul pe altul; ultima oară când am plecat de la ei, m-a privit direct în ochi 4-5 secunde, de-obicei nu face așa, nici eu nu am ferit-o până nu a întors el capul. Cred că și el e conștient de tensiunea dintre noi. Dar ne purtăm ambii normal. Vreau să creez ocazii să rămânem doar noi doi mai mult timp.
Mă interesează să știu dacă altcineva a trecut printr-o situație similară sau a avut o apropiere intimă cu socrul/socra sa.
! Nu caut sfaturi morale, doar experiențe reale și sincere!

19 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Serios? Pai socrul e considerat ca si tatal vitreg! Ce parere are sotul despre asta? laughing Hai ca socrul treaca/mearga, e barbat, poate nevasta-sa nu-i mai ofera sex demult, cine stie... dar tu? Nici tu nu primesti sex de la sotul tau? sau nu inteleg care e problema la tine... Daca continui asa sigur veti ajunge la tavaleala, ce ar zice sotul cand va afla ca te-ai culcat cu tatal lui? Crede-ma, va fi dezgustat de tine si nu te va mai atinge niciodata! Acum ia acest sfat cum vrei, morala sau un sfat prietenesc!

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru lpavel):

Lpavel avea postări mai demult de genul că soțul nu dorește să facă sex cu ea. (Cine știe poate e neatrăgătoare, poate e sedentara cu 300kg -fara sa fie vorba de body shaming). Dacă s-a plâns în atâtea postări de faptul că soțul nu face sex cu ea, a ajuns sa accepte orice. Nu mă interesează și chiar nu suntem curioși daca vrei povesti fără morală. Nimeni nu îți face morală, ești liberă să faci ce dorești. Noi ne expunem părerea pentru că avem acest drept. Și eu personal sunt scârbit, dezgustat că mai există asemenea caractere. Ca norocul ca nu este generalizat. Mă întreb cum se va sfârși povestea aceasta (pentru că orice inceput are și un sfârșit). Cu un titlu mare la breaking news? Femeie aruncata de la balcon de soț după ce a surprins-o in timpul unui quickie cu propriul socru? Vai de noi

Răspuns utilizator avertizat
| Elaz78 a răspuns:

Cunosc un caz copii. o doamne.
o fosta prietenă ce mi povestea totul mai putin chestia asta, am aflat după de ce au fost efectiv renegați de părinți.
între ei (socru -noră) chiar s-a întâmplat ceva mai mult, s-a aflat cumva…
socrul din c. n a scos-o, au început bătăi și jigniri din partea soțului, un calvar.
au fost despărțiți o perioadă până când soțul a avut un avc și s au împăcat dar și azi este desconsiderata de toată familia.
nu te sfătuiesc. ai grijă

| Alexandraa97 explică (pentru lpavel):

Știu că din afară poate părea șocant, dar eu am vorbit despre o atracție reală, nu despre o decizie deja luată. Tocmai de asta am și scris aici, să aflu dacă există și alte persoane care au trecut prin tensiuni similare. Nu am cerut judecăți morale, pentru că nu am pretins niciodată că situația e „normală". Voiam doar experiențe, nu predici.

| Alexandraa97 explică (pentru AsgaardSephiroth):

Tracția dintre două persoane nu are legătură directă cu kilogramele, ci cu chimia și contextul. Dacă nu ai trecut printr-o situație asemănătoare, e perfect în regulă, dar asta nu justifică atacurile personale.

| Alexandraa97 explică (pentru AsgaardSephiroth):

Dacă reacția e doar de scârbă, nu înseamnă că răspunzi la ce am întrebat eu. Eu nu am întrebat dacă vi se pare moral, ci dacă cineva a trăit ceva similar. Reacția ta arată mai mult propria repulsie, nu experiență personală. E ok să nu vrei să răspunzi, dar nu e corect să transformi discuția într-un atac la caracterul meu.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru Alexandraa97):

Duduie, probabil informația ajunge mai greu la matale. Nimeni nu a făcut nicăieri nici un atac la persoana ta. Nu mă interesezi câtuși de puțin. Nici pe mine, nici pe alții. Nu mă interesează dacă ești grasa sau slabă, urâtă sau frumoasă, ignoranța sau deșteaptă. Alegerile îți definesc caracterul. Și, fără să divorțezi, sa îți înșeli propriul soț cu care ai un copil cu socrul...este josnic ieftin și nediscutabil. Nu mă interesează ce faci. Fa ce crezi. Cum îți așterni așa dormi. Sa nu crezi că ești atât de importantă sau povestea ta este atât de importantă încât să îți dau eu sau alții atenție. Toate bune.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Ah, uitasem. Scârbă? Dragostea dintre doua persoane chiar și cu o diferență notabilă nu îmi provoacă scârbă, ci mai degrabă admirație. Scârbă îmi provoacă persoanele alunecoase, care înșeală pe la spate. Divorțează, spune-i socrului să divorțeze și vaya con Dios, dar nu așa. Oricum bine nu se va termina. Așteptăm breaking news care va apărea negreșit. Domnia și prostia se plătesc.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Te consideri un animal? Daca nu, incearca sa fii rationala si sa rupi orice legatura cu el. Ai barbat acasa. E extrem de penibila pozitia in care esti si foarte nedreapta fata de sotul tau pentru care ar trebui sa ai un minim de respect, ca nu l-ai luat de prost, l-ai luat de partener. Real si sincer, ai o gandire devianta si numai un psiholog te poate ajuta. Un om normal nu se gandeste cum sa intretina si mai mult atractia, care ok, poate veni de nicaieri, dar e datoria TA, ca tu ti-ai luat un angajament fata de un alt om, sa-ti protejezi relatia de asa dezastru, care poate rani, chiar traumatiza. Repet, ai barbat acasa. Pe fiu-su. Si ai ratiune, nu esti un animal. Trezeste-te ca nu esti intr-o telenovela. Sau macar desparte-te de el si pe urma poti sa-ti iei luli de bosorog in gura pana nu mai poti.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru supadeceapa):

Sa nu judecam sensibiloasa "doamna". Doar imagineaza-ti că pe lângă că își distruge căsnicia și distruge relația dintre părinții soțului, cât și relația lor cu acesta, poate mai rămâne borțoasă. Atunci sa te tii: daca are un copil cu soțul și un altul cu socrul...copiii sunt frați dar în același timp copilul cu socrul ei și frate cu soțul... Ajungi sa îți fii propriul bunic. Sper că soțul sa o de-a afara. Cu asemenea specimene nu merita sa îți bați capul.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Ce te așteptai cucoana. Sa îți dăm toți dreptate, sa îți spunem că e bine sa te ...cu socrul, cu taica-tu? Ce mai urma? Un incest? Ești bolnavă și devianta.

| darrio2007 a răspuns:

Pe el il inteleg. La varsta lui vrea si el o prospătură.
Pe tine nu te inteleg.
Daca nu esti vreun troll.

| Alexandraa97 explică (pentru supadeceapa):

Observ că nu ai răspuns deloc la întrebare, ci ai reacționat emoțional și ai transformat discuția într-un rechizitoriu personal, doar ca să pari moral superior. Eu am deschis un subiect despre atracție și experiențe, nu despre lecții de etică. Dacă nu poți rămâne la tema inițială, atunci comentariul tău nu are relevanță aici.

| Alexandraa97 explică (pentru darrio2007):

Curiozitatea și atracția pentru ceea ce e interzis fac parte din natura umană. Asta e realitatea, vrei să o accepți sau nu.

| Violleta2022 a răspuns:

"Nu caut sfaturi morale, doar experiențe reale și sincere!"
cauta-le pe site-urile imorale unde lumea povesteste asemenea picanterii, ca aici este un forum decent, plin de copilasi care numai inteleg nimic din relatiile normale si cele imorale.

Un sfat sanatos pentru tine: divorteaza de sotul tau daca nu te mai atrage si nici satisface sexul si dupa aia arunca-te la ce barbat vrei tu, dar nu-ti bate joc de sotul tau, care pare a fi un om normal si cu bun simt.

| Alexandraa97 explică (pentru Violleta2022):

Știu că ceea ce simțim poate părea complicat sau controversat, dar e fascinant cât de mult pot spune privirile și gesturile, fără niciun cuvânt. Sunt curioasă dacă și alții au simțit asta fără să o transforme imediat în morală.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Alexandraa97):

Aici nu esti intr-un grup de fetisisti, esti pe un site public, unde poate sa-ti comenteze oricine, orice laughing
Pentru fetisuri ai Reddit, Facebook, si alte site-uri de cazuti in cap. Succes la cautari!

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Cred ca e fosta userita Rosalia si nu exista niciun socru laughing e doar o alta fantezie de-a ei. Mai ok decat aia cu popi in latex, tho.