| anonim_4413 a întrebat:

Imi e foarte greu sad De cateva luni se tot joaca cu sentimentele mele.Vede ca il iubesc enorm.Cand imi e lumea mai draga nu ma mai cauta, ma paraseste apoi iar revine si tot asa.Acum de exemplu iar m-a parasit, iar eu astept sa se intoarca.Cand ne impacam, mereu ma scoate in oras cu prietenii lui, ma duce la el acasa, apoi iarasi ma paraseste, iarasi revine, si tot asa.De ce credeti ca face asa? Credeti ca simte ceva pentru mine? Niciodata cand zice sa ne impacam nu am puterea sa il refuz si niciodata nu as putea sa fac asta, il iubesc prea mult. Ce sa fac? sad

Răspuns Câştigător
| cosminnnellu a răspuns:

Salut ai o situatie grea depinde foarte mult de tine cum o vei rezolva,trebuie sa gasesti puterea sa il respingi cand vine iar sa va impacati sau mai bine cand vrea sa va impacati pari si u mai dura spune-i ca de data asta e ultima oara cand te mai impaci cu el,daca te mai paraseste odata nu ii vrei mai acorda vreo sansa,fi asa mai indiferenta si incearca sa afli d c naiba te tot paraseste, nu imi inspira prea multa incredere daca face asta si tu totusi i-o acorzi, e greu cu iubirea asta multa bafta pup:*

16 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Daca sp ca te duce acasa la el(banuiesc ca nu sa s uite la tine), asa dupa tine chiar nu-ti dai seama c vede in tine! chestiile astea s vor intampla pana isi va gasi o alta d care intr-adevar sa se indragosteasca.atunci va pleca si nu se va intoarce, atunci va pleca si u il vei astepta ca si pana acu.dar pana la urma iti vei da seama c urmarea la tine.dc nu incerci sa fi mai desteapta decat el cu o secunda.nu-l mai accepta in viata ta! mai bine sufera acu cat ai de suferit, decat mai tz dublu! te va durea mai tare atunci cand il vei vedea cu alta!

| mgtow a răspuns:

El te i-a ca pe o marioneta si te joaca pe degete, ar trebui sa fii mai rea si sa-i demonstrezi ca si tu poti fii ca el. Cand vine la tine acasa sau te suna pe telefon (sau mes) ii spui sa se faca om si sa se lase de mistouri ca asa nu mai merge. Explica-i sa aleaga intre tine sau prostiile lui care le are in cap.

| lyTTTT a răspuns:

cand revine joaca-te cu el. zi-i ca vrei sa va impacati, iar dupa o ora ii spui ca nu mai vrei. asa sigur se va simti prost si va incerca sa te caute, iar in timpul asta daca te mai pui si cu un alt baiat il faci sa-si dea seama ca de fapt erai foarte importanta pentru el. Sper ca ti-am fost de folos, succes.

| RXN a răspuns:

Eu,in locul tau, l-as lasa.La urma urmei,nu-s roata de rezerva. Daca vrea o relatie,bine,daca nu, nicio problema, are balta destul peste.

| Alina_1593 a răspuns:

Incearca sa-i platesti cu aceeasi moneda.nu te lasa "injosita". comporta-te si tu la fel.ori te va parasi el ori fa-o tu pentru ca suferi.incearca sa fii mai indiferenta sa vezi daca il doare indiferenta ta.eu una nu cred ca simte ceva pentru tine ci doar sta cu tine pentru ca esti frumoasa sau...nu stiu.Lasa-l.Succes!:*

| Alycaaaa a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el serios despre relatia voasta si spune-i ca decat sa isi bata joc de tine si de sentimentele tale ar fi mai bine sa iti spuna in fata ca nu te mai doreste.

| rony a răspuns:

Sigur nu te merita.Incearca sa-l uiti, se va juca toata viata cu sentimentele tale.

| bluesky a răspuns:

Gresesti foarte mult, enorm! Adica la tine vine doar la nevoie? Ce esti tu, roata de rezeva a lui? Hai fata ia-ti inima in dinti si si pune punctul pe i si lasa-l sa se duca da nu il mai accepta.

Daca nu l-ai mai accepta atunci va realiza ce a pierdut si ii va apare fff rau...dar asa daca tu tot il ierti el stie ca orice ar face tu tot o sa il primesti inapoi.

Serios...nu e deloc bine ce faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai iubeste si nu stie cum sa o termine cu tine mai repede. Daca te iubea, te cauta si incerca sa rezolve problema. Iar faza cu iesitul... vrea doar sa scape de gura ta sa nu se nasca o noua cearta. Eu cred ca tot o sa se plictiseasca si o sa te abordeze direct. Mda, stiu cat doare, o sa fie oribil 2-3 zile. Dar cu trecerea timpului nu vei mai simti. Oricum, sunt suficienti baieti pe lumea asta.
@amc95. Sau s-ar putea sa il doara direct in cu si inca o litera!

| AliceB a răspuns:

Cred ca ti-ai dat raspunsul singura cand ai zis ca 'se joaca cu sentimentele tale'. Chiar daca o sa-ti fie foarte greu la inceput, las-o mai moale.Si uita-l. Oricum, slabiciunea pentru el iti va ramane forever.Si iti va fi mereu imposibil sa-l refuzi, crede-ma.happy

| luptatoru a răspuns:

Pentru orice detaliu si orice ajutor si explicatie in domeniul dragoste si sex va pot ajuta uitati id-ul ass_sergiu

| anonim_7981 a răspuns:

Cred ca cunosc povestea foarte bine, daca nu ma insel este chiar fosta mea prietena, daca stati sa cititi tot ce am scris(in graba chiar) nu veti regreta, e ca un capitol dintr-un roman de dragoste, o scurta povestire. Si ma risc sa spun acum si varianta mea(desi sunt convins ca ea ea fosta mea prietena). Sa va spun eu cum stau lucrurile: stiti cate promisiuni a facut faptura asta si de cate s-a tinut? s-a tinut de unele in prima faza, dar dupa vreo saptamana iar uita. Care nu stiti nu mai bagati strambe. Nu ma duc la ea sau vine ea la mine pentru sex, asta a stiut de la inceput, si i-am explicat, la cate nopti am dormit impreuna de la inceput fara sa ma lase sa-i fac ceva, altu fac pariu ca ii dadea demult papucii, dar eu am inteles situatia si i-am spus ca nu asta ma intereseaza Sa le notam putin pe puncte ca sunt multe de spus:
Cate dintre voi fetele aveti lista plina la ignore?
ei bine ea are lista plina, de ce? va spun eu, s-a saturat de cei care o vad doar ca pe o papusa sexy si care la primul refuz incep sa injure, de aia i-a bagat la ignore, si-a dat si ea seama ca toti care ii vorbeau frumos la inceput, de fapt vroiau altceva
2.Cate dintre voi fetelor pleaca la 12 noaptea sa cumpere un suc cu fratele? eu o sun sa-i spun noapte buna si ea ma ia cu minciuni ca il asteapta pe fratiso sa vina cu sucul din magazin, cand intr-un final a recunoscut ca era la suc cu fratiso si cu unu care o curta demult, dar ea nu-l place si nici eu, dar niciodata nu a avut curajul sa-i spuna in fata, cand eram si eu cu ea si ala venea pe la fratiso, niciodata nu m-a sarutat de fata cu prietenii ei sau ai lu fratiso, de rusine ca pe viitor daca ne despartim sa zica aia :"ca vezi doamne si ea il iubea ca proasta, iar el a parasito" -niciodata nu am auzit de la ea : "Te iubesc" spus cursiv si fara sa faca pauze gen: "te iu besc" Sa va mai aduc aminte si de alte intampalri in care m-a mintit ca pe ultimul fraier? va spun: Altada o sun si era in lift cu maicasa,(o doamna care merita tot respectul si o salut cu aceasta ocazie)cu un vecin si cu cainele ei, a parut oarecum grabita, desi urca etajul catre apartament, dupa ce a intrat in apartament am intrebat-o de ce mi-a inchis telefonul si mi-a spus ca nu putea sa tina sacosile si cainele(dar in alte dati de cate ori o sunam si o prindeam cu sacosi si cu catelu putea sa vorbeasca) si desi era in lift putea sa lase tot jos ca nu fugea nicaieri. In timp ce vorbeam noi asa hop suna la usa, era vecinu care vine si ii spunea uite ti-am adus incarcatoru, ca mai apoi sa ma prind eu ca vezi doamne aia i-a cerut in lift si de aia nu putea sa vorbeasca de rusine ca il aud eu pe vecinu sau ca ma aude el pe mine si cine stie ce puteam vorbi de sex cand stiam ca e si maicasa cu ea.
Si cate si mai cate nu m-a mintit, dar eu baiat destept am stiut sa fac legatura si cu timpul au iesit la iveala unele din minciuni, sau s-a dat ea de gol fara sa vrea.
3.Nu m-am despartit din cauza la vreuna, si mentionez, Dumnezeu imi e martor, nu am inselat-o niciodata, nici macar la suc nu am iesit cu alta cat timp am fost cu ea, am refuzat nenumarate invitatii in cluburi sau mai stiu eu pe unde atat timp cat nu eram amandoi. Relatia mea s-a rezumat la servici, acasa, sala de forta din cand in cand si cum prindeam liber cum ma duceam la ea, si stie si ea cate sacrificii am facut ca sa ajung de atatea ori la ea, desi timpul nu-mi permitea. Apropo am uitat sa mentionez ca distanta dintre noi e de aproape 150 de km - trageti voi concluzia daca m-as fi dusa pana acolo doar sa foot ceva, cand numai de banii pana acolo as fi gasit la mine prostituate allinclusiv. Si cand venea ea la mine nu o scoteam doar asa de sanchi, ci ca eram mandru cu ea si ca ea sa vada ca nu ma abordeaza nimeni pe strada cum ca ar fi pretena mea si m-a prins, sa nu mai punem ca nici telefonul nu suna la mine(si mai stateam si cate o luna de zile amandoi poate chiar mai multe, la interval mai rar ce e drept. Deci avea timp sa sune careva daca intr-adevar aveam pe alta, in schimb ea stergea numerele din telefon care stia ca suna, si cand suna stia cine e, dar nu il trecea de frica ca vezi doamne iau eu nr aluia care o cauta si cine stie ce injur(arpopo si de asta, sunt nonviolent si nu-mi place tigania) - deci trageti voi concluzia care avea defect sau nu
4.5 nici nu mai stiu la cat am ajuns -relatiile intre noi nu statea foarte bine nici in pat -trebuia sa vreau cand vrea ea, dar cand vroiam eu, ea nu era mereu disponibila, si cand era, aveam limita, ma lasa cat ma lasa si gata stop, avea ea impresia ca ajunge desi nu ajungeam nici unul la orgasm. Am vrut sa incercam si ceva nou gen sex oral, si nu sa-mi faca ea mie, ci eu ei, dar nici asta nu a vrut(desi stia foarte bine ca era fantezia mea cea mai mare) trageti voi concluziiile, ce altceva va mai pot spune? poate ultimul ei mail care este exact copy paste(cu exceptia ca am sters eu din punctele de suspensie ca nu mergea sa postez, si am pus virgule in loc) :"As vrea sa ma ierti ca ti-am spus adio si pentru vorbele pe care le-am spusstraight face acum stau si sufar si nu imi e bine,de dorul tau plang mereu, doar pentru ca imi este greu, as vrea vorbele sa m-i le retrag, tu imi esti cel pe care il iubesc, am sa-mi amintesc mereu, ai fost, esti si vei ramane sufletul meu, imi pare raucrying((((De obicei nu stiu sa pretuiesc un lucru valoros decat atunci cand il pierd, dau cu piciorul constienta sau nu la ceea ce ar fi putut fi sansa mea, cand realizez ce as fi putut face, plang gandindu-ma ca te-am pierdutstraight faceChiar daca ai sa fi cu alta, eu tot pe tine te iubesc si te astept in viata mea!straight face" -asta era ultimul ei mesaj, nu va mai pot spune decat ca eu asteptam ca prostu sa vad daca mai da vreun semn de impacare si chiar acum o ora cand mi-am luat inima-ndinti si am sunat sa vad ce face si am intrebat-o:-mi-a spus ca s-a vazut deja cu altu(eu o cunsoc, si sigur au fost mai multi). Am mai fost certati la inceput si acolo chiar n-am avut nici o vina, dupa 3 luni m-a cautat si am acceptat sa ne impacam, acum multumita voua se vede cu altu si eu stateam ca prostu sa astept vreun semn, nici prima data si nici acum nu m-a last inima sa ma vad cu alta nici macar la un suc, cand de fapt asta ar fi facut oricare dintre baieti(mentionez ca sunt capricorn si poate si de aia sunt asa fidel si prost) Nu stiu daca ma mai iubeste sau nu, dar i-am spus si cu ocazia asta ii mai spun odata si ei, sa dea domnu sa-si gaseasca pe altu care s-o iubeasca macar pe jumatate cat am iubit-o eu, dar cand si acela o va insela ca toti ceilalti sau o sa ceara mai mult decat ea poate oferi, atunci o sa-si aduca aminte de mine, dar sa nu mai vina la mine, ca m-am saturat sa fiu roata de rezerva. Deci dragilor, am spus negru pe alb, doar in mare cam ce s-a intamplat cu relatia noastra, si chiar nu vreau sa mai dezvalui si alte lucruri cu care m-a suparat, si daca ea are ceva de obiectat la adresa mea poate oricand sa o faca, si oricand o sa-i aduc si argumentele si contraargumentele.

| anonim_7981 a răspuns:

Am omis ceva: Niciodata nu am cerut eu impacarea, da e adevarat, i-am spus de multe ori ca:gata ajunge"...dar mereu a stiut sa ma intoarca din drum si sa ma faca sa accept impacarea ei si evident promisiunile ei(care nu stiu daca au fost adevarate sau mentinute in proportie de 40%), dar multumita indrumarilor voastre si poate chiar a altora(ca acum vad si eu de cand si-a facut profilu) a reusit sa faca in asa fel incat sa stam despartit si mai mult timp si sa o faca sa nu mai incerce sa ne impacam(desi ea a gresit mereu cand am zis ca ne despartim, si ca sa nu fiu ipocrit da imi placea cand ma ruga, chair vroiam sa vad cat de mult ma iubeste, si mereu am trecut peste supararile cauzate de ea si am zis da) Inca ceva, cu prietenii mei foarte rar am scos-o, am preferat sa iesim singuri sa ne bucuram amandoi de timpul disponibil, iar prietenii daca ma intalneam cu ei ii salutam din mers

| anonim_4413 explică:

Anonimule ia da-ti tu numele daca te crezi asa tare si sustii ca esti fostul meu prieten.In primul rand, faza cu noptile, eu nu dormeam la prietenul meu si nici el la mine.Stateam la el doar pentru cateva ore, dar unii au lipsa de ocupatie.Sau daca chiar crezi ca sunt fosta ta prietena, din povestea pe care ai inventat-o iti garantez ca ma confunzi laughing

| anonim_4413 explică:

Si inca ceva, relatia ta s-a rezumat la servici iar eu sunt inca la liceu si fostul meu prieten tocmai ce a terminat liceul deci imi pare rauhee hee

| anonim_7981 a răspuns:

Ai curaj sa-mi dai id-ul de mes intr-un PM ca apoi sa-mi dai web sa ma convingi ca esti alta decat cea care credeam?