| lavinutza a întrebat:

Imi place de un baiat care e a 8a si eu a 5a eu am vrut sa fiu cu el dar el nu vrea pentru ca zice cas prea mik dar lu' o prietena de-a mea i-a spus ca ii place de mine de caracteru meu dar nu vrea sa fie cu mine pentru cas mai mik dek el. Oare conteaza varsta intr-o relatie?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Prima mea "iubire" a fost in gradinita...
Dupa acea fiecare trimestru mi-a placut cineva.
Si la tine este la fel, chiar daca a inceput mai tarziu.
Adevarata dragoste este cu totul altfel si este bazata pe reciprocitate, adica sa va iubiti amandoi pe celalalt. Pana atunci poti vorbi DOAR de simpatie.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La varsta voastra conteaza. Vei vedea in clasa a opta ca vei fi o persoana cu totul diferita de cea care esti intr-a cincea. Oricum esti prea mica pentru relatii amoroase, asa ca lasa-le pe mai tarziu. Acum cartea e mai importanta.

| 14654646 a răspuns:

Nu nu conteaza! Iubirea/placutl acum apare! daca iai spus ca il paci e foarte bine! Dar lui ii e frica de vornbele lumi! lumea a fost mai rea decat o soacra

assiris
| assiris a răspuns:

El e mai mare si dupa cum se vede gandeste mai matur decit tine. Dar pina ca sa se intimple in viata ta ceea ce vezi tu la Tv. mai este, mai ai scoala, mai ai foarte multe carti de citit si lucruri de invatat. Ce intelegi tu acum prin:... eu am vrut sa fiu cu el dar el nu vrea... Mai mult, un sfat. Invata sa scrii corect caci prescurtarile tale mai tirziu vor face ca numai tu sa le intelegi "sa fie cu mine pentru cas mai mik dek". Aceste prescurtari desi nu le aprob, merg intre tine si cineva foarte apropiat in nici un caz pe un forum unde intra o multime de oameni pe care chiar ii deranjeaza in clipa in care incearca sa inteleaga ce ai scris.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu intr-o relatie nu conteaza varsta mai ales daca tu esti indragostita si eu sunt tot in a5a si am stat cu un baiat de 17 ani el nu stia ca am varsta asta cand a aflat ne-am despartit ce trist nu cu prietenie liliana zis antonella.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In principiu, nu inteleg cum tineretul din ziua de azi se gandeste deja la iubire de la o asemenea varsta?! Probabil ca televizorul si calculatorul asta va maturizeaza prea repede. Legat de principiul cu varsta, lui ii e rusine cu siguranta de colegii si prietenii lui. Apoi mai vine partea a doua : parintii. Oare parintii tai vor fi de acord cu relatia voastra? (Eu as zice ca nu).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lavinia si mie mi se intampla acelasi lucru eu am 12 ani si baiatu care il iubesc are 17 si mie nu mi-a zis nimic de genu cas mica. si pentru tine nu nu conteaza varsta pentru dca va iubiti unu pe celalalt nu mai conteaza ani. dar sti baieti astia mai mari vreau sex...etc altceva si tu de ex poate n vrei asa ceva papa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi. baieti... mai mari nu vor sa fie k fete mai miki :-| k cica se fac de ras. in fata celorlalti... mai ai rabdare sh u