E cam greu...![]()
Daca ea ti-a spus ca are pe cineva si ca nu te vede decat ca pe un prieten, e mai bine sa o asculti.
Nu iti risipi timpul degeaba.
Stiu ca o iubesti, dar trebuie sa intelegi ca ea nu simte acelasi lucru. Uita de ea.![]()
Fete sunt multe asa ca trebuie sa cauti alta
O fata care sa te iubeasca![]()
Acea fata pe care o iubesti trebuie sa ramana decat o prietena foarte buna asa cum este si acum
Nu o face sa sufere.Gandeste-te ca nici ei nu ii este usor sa stie ca cel mai bun prieten al ei este indragostit de ea.Si ca nu intelege ce este cuvantul '' NU''![]()
Mult succes!
Nu mai are rost sa incerci ceva daca tii la prietenia ei. Respecta-i decizia si asteapta ca celalalt sa dea cu bata in balta. Baietii gresesc mai mereu; e o chestiune de timp.
Apoi, are balta peste.
Nu prea cred.
Intreab-o totusi care sunt lucruri care s-ar putea imbunantati la modul tau de comportament, poate sunt domenii in care te maturizezi si cine stie...
Hmm.Destul de complicata situatia...
Dar tu o iubesti.Insa sentimentele nu sunt reciproce.![]()
Daca are pe altcineva si ti-a spus ca il iubeste, si ca intre voi doi nu poate exista nimic, inseamna ca nu mai merita sa incerci![]()
Nu s-au terminat fetele pe pamant...Mai sunt alte fete care te vor rasplati cu aceleasi sentimente![]()
Dar cu ea, nu cred ca vei mai avea sanse...
Poti astepta... Dar...
Nu cred ca iti convine sa astepti o persoana care nu te iubeste...Parerea mea.![]()
Sper ca ti-am fost de ajutor...![]()
Pupici :*:*
pa`pa![]()
by A'ndotsza
Te inteleg perfect stiu cum e sunt cam in aceeasi situatie .si greu![]()
Dar na din propria experientza am incercat multe si nu prea o mers Deci mai bine bucarate ca o ai ca prietena si nu exagera ca sa no pierzi ca amica
ca dupa sti o sa regreti.
Si nu fi trist sunt o gramada de fete dragute(nu ca ea dar poate mai speciale
)
Nu cred. Daca te vede doar ca un prieten e mai bine sa o uiti si sa fi prietenul ei
.