| nena78 a întrebat:

Imi plae forte mult de un barbat care lucreaza la politie. nu stiu cum sa fac sa ii spun ca as vrea sa ies cu el la o cafea. ajutati-ma va rog cu un sfat.multumesc

Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine e sa te comporti natural, sa fii tu insati, pentru ca vrei sa ii starnesti interesul tu, nu ceea ce pari a fi... Poti sa vorbesti cu el, zambeste-i, fii interesata de tot ce iti spune, dar lasa-l si pe el sa te cunoasca, poate asa, daca te place, te invita la cafea.

8 răspunsuri:
| DenissaDeea a răspuns:

Te bagi tu in vorba cu el! te faci al intreba ca te intereseaza ceva, vezi cum reactioneaza si poate ai noroc sa faca el primul pas sprea tine de ati cere sa iesiti la o cafea, la un suc, la o plimbare, etc, succes.

| psiholoaga a răspuns:

Care e legatura cu faptul ca lucreaza in politie? E un barbat ca toti barbatii, abordeaza-l la fel ca pe oricare altul, flirteaza, arata-te interesata... Sau poti incerca sa spargi un magazin si sa speri ca te aresteaza el.

| Parintele a răspuns:

De preferat ar fi sa faci asa fel incat sa te invite el.Mai asteapta si tu putin, mai flirteaza cu el... el ar trebui sa faca pasul. tu da-i de inteles doar ca ai accepta.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Ataci subiecte legate de amenzilaughing
Ex: care e cea mai mica amenda pentru ofensa adusa autoritatii? Daca pentru o invitatie la cafea este necesara comiterea unei contraventii, etc. Bafta!

| Crisu_8081 a răspuns:

Pai, te duci la el cu niste catuse(da, am o obsesielaughing ), i le pui si zici:"freeze! esti arestat si ai dreptul sa bei o cafea cu mine!"

| andreea_8479 a răspuns:

Incearca pentru inceput sa t intanlesti cu el din 'coincidenta'winking...zambesteihappy... daca sh lui ii va placea d u...at sa speram ca totul va veni de la sine, daca nu...at du te la el sh vorbestei, nu ai c sa pierziwinkinginsa trebuie mai intai sa afli in ce stare se afla...este singur, are prietena sotie etc

| carmenzo a răspuns:

happyeu zic sa sa ii ceri amanunte despre aceasta munca in sensul ca ai vrea sa devii politista si cum, si ce, si de astea...happyacum depinde si de varsta ta! si fii putin indrazneata ca barbatilor le place, mai multa atitudine si capul sus!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-ai găsit în dragoste la prima vedere? Dacă da, dă-i drumul, dar asiguraţi-vă că situaţia dacă sunt căsătoriţi, datand o altă fată, şi aşa mai departe. La început, totul este frumos.