| OttoGiani a întrebat:

Imi puteti spune niste complimente puternice care sa ajunga direct la inima unei fete si care s-o dea gata pe loc?

Cel mai bun raspuns primeste

9 răspunsuri:
| NoSmile a răspuns:

Buna!
Cele mai frumoase complimente si de dat ''gata'' o fata, sunt cele care vin din inima.
Complimentele adevarate. Pentru ca o fata simte cand e mintita sau luata la misto.
Ii poti face complimente unui obiect care il are, astfel mereu cand se va ivi/purta acel obiect isi va aminti de tine.
Succes!

| LuMix a răspuns:

Ai ochi frumosi.
Sa sti ca eu o sa te iubesc mereu orice s-ar intampla.
Pentru mine insemni totul, eu pentru tine traiesc.
Esti cea mai frumoasa fata din lume!
Funda?

| DeKoniec a răspuns:

Poti s-ai spui orice, daca tu nu esti de treaba si atent cu ea. Degeaba. BAFta!

| GeooFenomenala a răspuns:

Degeaba vorbe fara fapte! :p poti sa-i spui :
esti frumoasa
esti adorabila
esti asaaa frumoasa
cred ca te iubesc mai mult decat pe mine insumi
nu ti-as mai da drumu din brate niciodata
te adorrr pisica meaa love struck
insa iti zic ca toate astea sunt degeaba trebuie sa fi atent cu ea, chiar daca de multe ori vorbeste chestii neinteresante si plictisitoare tu trebuie sa fi atent laughing, incearca sa o saruti pe neasteptate :*, tine-o in brate, uita-te in ochii ei incontinuu chiar daca ea nu-ti da importanta, admir-o de departe, vorbeste-i dulce si sigur nu te va putea scoate din minte :p ( specific oricarei fate) sper ca te-am ajutat baftaa :p!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Complimente puternice?
Alea trebuie să vină din inimioara ta proprie, nu de la alţii, hai că poţi!
Te pup!

| ThisGirlHere a răspuns:

Nu e neaparat sa ii spui complimente ca s-o dai gata. Uneori e suficient sa o privesti sincer in ochi... Sau, ai putea doar s-o faci sa rada. Sa o faci sa se simta bine si in siguranta in preajma ta. Succes! happy

| Eusebiu_Victor_1987 a răspuns:

Cel mai tare compliment : Esti atat de faina, intrucat atunci cand te privesc, sapte zile tot bocesc. Si-ai o fata de faianta, vai de capul tau, tu zdreanta! laughing

| maxy1 a răspuns:

Stiu eu ce compliment, cumparai un cadou ala ajunge unde trebuie

| Azµre a răspuns:

Vorbele sunt doar vorbe, faptele sunt cele care vorbesc cu adevărat.