Buna!
Cele mai frumoase complimente si de dat ''gata'' o fata, sunt cele care vin din inima.
Complimentele adevarate. Pentru ca o fata simte cand e mintita sau luata la misto.
Ii poti face complimente unui obiect care il are, astfel mereu cand se va ivi/purta acel obiect isi va aminti de tine.
Succes!
Ai ochi frumosi.
Sa sti ca eu o sa te iubesc mereu orice s-ar intampla.
Pentru mine insemni totul, eu pentru tine traiesc.
Esti cea mai frumoasa fata din lume!
Funda?
Poti s-ai spui orice, daca tu nu esti de treaba si atent cu ea. Degeaba. BAFta!
Degeaba vorbe fara fapte! :p poti sa-i spui :
esti frumoasa
esti adorabila
esti asaaa frumoasa
cred ca te iubesc mai mult decat pe mine insumi
nu ti-as mai da drumu din brate niciodata
te adorrr pisica meaa ![]()
insa iti zic ca toate astea sunt degeaba trebuie sa fi atent cu ea, chiar daca de multe ori vorbeste chestii neinteresante si plictisitoare tu trebuie sa fi atent
, incearca sa o saruti pe neasteptate :*, tine-o in brate, uita-te in ochii ei incontinuu chiar daca ea nu-ti da importanta, admir-o de departe, vorbeste-i dulce si sigur nu te va putea scoate din minte :p ( specific oricarei fate) sper ca te-am ajutat baftaa :p!
Nu e neaparat sa ii spui complimente ca s-o dai gata. Uneori e suficient sa o privesti sincer in ochi... Sau, ai putea doar s-o faci sa rada. Sa o faci sa se simta bine si in siguranta in preajma ta. Succes!
Cel mai tare compliment : Esti atat de faina, intrucat atunci cand te privesc, sapte zile tot bocesc. Si-ai o fata de faianta, vai de capul tau, tu zdreanta!