Părerea mea e că un băiat e Făt-Frumos dpar în ochii tăi, pentru că aşa îl vezi tu.Şi îi atribui însuşiri pe care nu le merită.Îţi pui în el toată încrederea, toată iubirea, toate speranţele.Ai aşteptări prea mari de la el şi dezamăgirile sunt pe măsura aşteptărilor.Dar acesta nu e Făt-Frumos pe care tu îl aştepţi şi de care ai nevoie în viaţa ta.Nu el e sufletul tău pereche.Şi cineva care soseşte cu o părere din exterior îţi poate afirma spusele mele.Rănile sufleteşti, suferinţa de până acum are şi ea un rol.Pentru ca momentul în care îţi găseşti adevărata fericire, să o pai recunoaşte şi să te bucuri de ea cu sufletul plin.E cale lungă şi mai ai de aşteptat până când îl găseşti pe adevăratul Făt-Frumos, dar te asigur că merită aşteptarea.
Sărut mîna la 19 ani cîti ai tu e greu să găsesti un făt frumos care să te merite cu adevărat si să te facă fericită, deoarece momentan esti un copil. Tu trebuie să te cunosti bine pe tine însuti înainte de a visa la un făt frumos, sînt multi băieti si fete pe lumea asta(pentru noi), dar nu toti sau toate sînt potriviti /potrivite. Multă sănătate si fii sigură că ce e al tău e pus deoparte.
Toate avem un "Fat -Frumos"al nostru care e pus bine pentru noi, acela va fi sotul nostru.Parerea mea este ca trebuie sa treci prin multe pana a ajunge sa cunosti pe cineva care s ate iubeasca sincer.
Dupa ce visezi la Fat Frumos ai o relatie cu el si se intimpla ce spui o sa suferi dupa care iti va tgrece.Insa problema nu s-a terminat pentru ca tu tot dupa alt Fat Frumos vei umbla sau vei visa si uite asa ajung femeile singure si nici in ruptul capului nu vor alt barbat decit pe Fat Frumos, desi stiu f bine cam unde pot ajunge.Parerea mea.
Nu caut printisori )))
Caut Feti Frumosi
Pai si Fvt-Frumos nu era printisor?
Hmm sa zicem
Părerea mea e că e cam devreme ca cineva să poate să-ţi distrugă viitorul având în vedere că ai 12 ani.
Nu am 12 ani )
Faza e ca 19 ani :p
Bună încercare.
Chiar te aştepţi să te creadă cineva că ai 19 ani?
)))))) nu am nevoie in primul rand sa ma crezi tu
)
Stii ce? Nu crezi = Nu mai comenta.
Sunt oamnei si oameni.dar indiferent cat de rau te poate rani cineva, trebuie sa ridici capul sus, sa fii tu insati in continuare si de ce nu, mai tarziu cand timpul va vindeca ranile, sa iubesti iar!
Poate...nu stii niciodata
Cand o sa fie cel potrivit o sa stii
anonim_4396 întreabă:
farcry444 întreabă: