Daca esti angajat alaturi de ele la acel magazin si se va face o plangere interna, cel mai probabil in functie de gravitatea situatiei veti primi o scadere de salariu / excludere din echipa.
Nu exista daca X a dorit, eu nu am lasat oportunitatea sa treaca, este contra codului intern la magazinului sa ai o relatie mai mare decat cea de amicitate in cadrul jobului / prietenie. (s-ar presupune ca in cazul in care doi angajati ce formeaza un cuplu s-ar desparti, ar exista efecte negative privind productivitatea acestora + alte lucruri ce dauneaza companiei, de aici si aceste regulamente interne)

Vei avea interdicție in toate magazinele din tara. Este strict interzis contactul sexual dintre angajați si clienți, doar in cazul unei relații se aproba. 
Este vina ta ca le-ai sedus in timpul job-ului. Ele își făceau meseria si tu le-ai dat peste cap cu oferte perverse. 
Ala care a zis asta face sex cu animale, ceea ce este ilegal. Nu mai folosi acea vorba

Gicule, ai mai pus intrebarea asta, te plictisesti sau iti place sa te auzi singur ce fantezii ai?
Cum ai reușit? Te întreb în mod serios, că vreau și eu. Nu prea te cred, sincer.
Dupa cate stiu, interdictie primesti pentru furt, distrugere sau violenta. Faptul ca ele au facut sex este problema lor, nu a ta.
					Pai foarte simplu, te duci in fiecare zi de 2 3 ori pe zi in magazin, te bagi in seama cu ele, pe parcurs te bagi in seama cu ele mai profund vorba aia, si dupa daca pica pica daca nu treci la urmatoarea
 bafta

Nu cred nimic din ceea ce spui tu, sigur minti cu nerusinare ca ultimul idiot, asa ai fi vrut tu sa se intimple, auzi la el sex cu 7 angajate, dar cum le ai convins sa faca sex cu tine, arati asa bine sau ai bani, crezi ca esti J.R din Dallas? Doar ăla avea amante si secretare cu care se culca in fiecare seara, eu nu cred nimic din ceea ce spui cred insa ca toate te au refuzat si acum incerci sa le faci rau spunind ca ai facut sex cu toate, in vise nene.