| DirectDinBerceni92 a întrebat:

Intrebare intrebatoare.Ar mai insela baietii daca n-ar mai exista asa numitele "pipitele de pe centura"(cu**e)?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cand cineva vrea sa te insele, o va face, fie femeie, fie barbat.
Si cand o va face, nu privi asa departe, cauta in cercul din imediata sa apropiere!
Vecina de palier, baiatul cu laptele, colega mai dezghetata care rade la fiecare gluma a lui, amicul care-i imprumuta masina de cate ori are nevoie, oameni cu care intra foarte des in contact in lipsa ta si cu care pot infiripa o relatie fara prea multe complicatii.
Sa nu te apuce acum paranoia si sa crezi ca asta se intampla tuturor, ca nu e asa, trebuie sa aiba tragere de inima pentru "inselatul" asta si nu sunt toti oamenii atat de mici la suflet!

| DirectDinBerceni92 explică (pentru greece12):

Nu stiu cum faci dar raspunsurile tale mereu sunt pe aceeasi lungime de unda cu subiectul.Respect happy =>funda.
Mi-a placut faza cu "baiatul cu laptele" big grin.In mintea mea plina de prostii ma gandeam la altceva dar nah big grin.Mersi.

| greece12 a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Nici n-am realizat, m-ai inveselit cu mintea ta cea sugubeata, multumesc eu!laughing

21 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Asa cum inseala baietii, inseala si fetele. Dar inca ceva: daca fetele n-ar ceda asa usor, atunci baietii n-ar insela. Pe dos e: daca baietii n-ar avea bani, atunci si fetele ar sta cuminti.
Ma culc, ca ma bazaie gandul la o pipita. Pa, good night, bye-bye.

| PrecioussGirl a răspuns:

Cred ca da... ei mereu sunt dornici sa exploreze ceva nou...

| soul2soull a răspuns:

DA fiindca cine este ispita Barbatului?

| DeeaMarry a răspuns:

Normal.
Nu e vina "pipitelor de pe centura", ci a baietilor. Cei care se lasa vrajiti de asemenea fete au un caracter slab.
Dovada e fidelitatea multor baieti. Si pentru ei exista varianta "pipite", dar nu o iau in considerare. Inseamna ca au ceva special fata de ceilalti, nu?!

| Rebecca009 a răspuns:

Ar insela si daca n-ar mai exista femei deloc

| raluk27 a răspuns:

Cred ca ajungi sa inseli atunci cand nu ai "acasa" ceea ce iti doresti. Recunosc ca am inselat o singura data. Ma rog. daca sarutul se poate numi inselat. Am facut-o pentru ca tipul avea unele faze aiurea, i-am spus ca ma deranjeza (cred ca de vreo 3 ori) si a continuat. In cazul asta m-am simtit indreptatita sa insel. Cred ca fidelitatea, la fel ca respectul si dragostea, se castiga in timp si sunt interdependente. Daca iubesti, respecti si daca respecti, nu inseli.

| raluk27 a răspuns (pentru raluk27):

Mi se pare cliseu faza cu "toti barbatii insala". Tu, ca fata ca faci pentru ca el sa nu te insele? La fel, a fi barbat nu e o scuza sa inseli. "Eh..asa sunt barbatii". Sunt destui la locul lor, care isi vad de femeia de langa ei. Adevarul e undeva la mijloc. Nu am fost niciodata obsedata de inselat (sa ma apuc acum sa-l terorizez cu telefoanele si verificarile). Are parte de toata increderea, pana la proba contrarie. Gen - prezumtia de nevinovatie. Daca se demonstreaza ca lucrurile stau altfel, pa si pusi.

| DirectDinBerceni92 explică (pentru raluk27):

Un verificat cateodata nu strica niciodata, chit ca e pe mess sau telefon. Daca vrea sa castige increderea mea totala, atunci trebuie sa-mi dea acces sa cunosc persoanele care le stie si ea.Depinde de firea fiecaruia, eu sunt mai gelos si de asta fac asa chiar daca stiu ca nu e 100% ok.

| raluk27 a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Paradoxal, sunt geloasa, numai ca nu prea imi place sa verific. Mi-ar fi placut sa cunosc un tip gelos sau posesiv. Multe fete se plang de prietenii lor, dar mie nu mi s-a intamplat. Insa o doza de posesivitate poate fi sexy uneori big grin

| DirectDinBerceni92 explică (pentru raluk27):

Eh nu cred ca ti-ar fi placut ca ar fi fost certuri pe gelozielaughing. Si de posesivitate... uneori dar unde-i prea mult atuncea ar fi buna dar in rest...De ex daca iese o fata de 2 ori de 3 ori de 4 ori la 1 saptamana, pana la urma spui STOP si ii zici sa nu se mai duca si nah.cateodata strica tongue. Eu prefer fetele care sunt mai geloase ca fac bot si imi place sa le pup atuncea, cred ca e cel mai dulce pupic atunceahee hee.

| drhotzu a răspuns:

Pai ideea este urmatoarea:
nu centuristele sunt problema.
si nu e vorba ca bartbatii inseala mai mult decat barbatii. eu as spune ca scorul e egal. si plus ca femeile nu se duc sa insele pe centura, majoritatea chiar au relatii paralele lungi. asa ca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te duci la curve:
1-ori nu ai nici cea mai mica urma respect fata de tine
2 -ori esti atat de urat incat nicio fata mai decenta nu se uita la tine
3 - ori esti atat de praf incat nu esti in stare sa agati o fata si sa faci sex gratis

| IULY991 a răspuns:

Da. sigur

| ananyyo a răspuns:

DA, baietii/barbatii nu inseala doar cu centuristele, inseala si cu fete/femei normale(care nu sunt prostituate)

| NoriskNofun a răspuns:

Clar da! Ei sunt influentati nu numai de cu**e dar si de femeile mai frumoase ca noi.In general barbatii trec de la ceva bun, la ceva ce ei considera mai bun.Acum nu se stie daca asa este, dar in mare parte se uita dupa aspectul fizic.Si sa fim realiste, exista femei mult mai frumoase decat cu**ewinking

| Bobo_SEE_LEE_MEE_1985 a răspuns:

Femeia e c**va sau barbatul e c**var?