Dar ce ai vrea sa caute un baiat la 15, 16 ani? casatorie, parerea mea este ca visati cu ochii deschisi, e normal sa vrem sex ce altceva sa vrem? cati din barbati ar sta cu o femeie daca ar lipsea sexul? suntem fiinte sexuale nu vrei sex nu te baga in relatii simplu, asta nu e o scuza pentru cei care isi bat joc si pur simplu consider ca acele fete sunt imature si nu gandesc rational, la pubertate simtim o dorinta sexuala puternica ne lasam purtati de dorinta avuta in lipsa ei nu ar exista cupluri
Pe la 15 ani aveam iubit de 19 ani, deci stiam cam ce fac baietii cand simt nevoia si nu avem de ce sa ma simt deranjata..In fond nu ma interesa.
Pe la varsta aia nu prea ma interesau baietii daramite ce fac ei in intimitate. Oricum e cam deplasat sa pui astfel de intrebari. De ce ai avea astfel de curiozitati? Nu te incalzeste cu nimic daca unul se masturbeaza de 5 ori pe zi sau o data pe luna.
Nici nu stiam la varsta aceea ce faceau baietii. In schimb, stiu ce faceam eu. Ma uitam la filme erotice, d-alea de dupa ora 11:30 seara si faceam dragoste cu perna, desi, habar n-aveam ce inseamna "a te masturba".
Daca eram baiat si nu ma masturbam, clar sufeream de vreo boala destul de grava, nu crezi?
Si deci, pe fete nu ar trebui sa le intereseze ce faceti voi cu viata voastra sexuala decat daca sunt direct vizate. La varsta aceea, banuiesc ca si o teava de esapament (aka placinta americana) poate fi confundata de voi cu o mana sau o fata. Ceea ce este chiar in regula. Semn ca sunteti sanatosi si fizic, si psihic.
Ai facut un sondaj si stii sigur ca fetele incep sa se masturbere mai repede ca baietii
Nu, doar bãnuiesc. Ar fi naspa sa nu o facã repede, sa se abtinã ar fi profund dezamãgite mai incolo.
Nu mai banui, fetele simt altfel dorinta sexuala. Sunt fete care o fac din curiozitate dar nu prea cred ca simt ceva.
Esti fatã? Destul de rãu daca nu-ti cunosti corpul.
Nu trebuie sa iti para rau pentru mine, il cunosc destul de bine
Intrebarea mea nu era daca se masturbeaza fetele,era o intrebare pusa pentru a afla opinia sincera a lor,cand mai aud cate o fata, wow, face chestia aia, ce jalnic si etc si dupa o aud,, daca as fi baiat as face..."imi pun cateva semne de intrebare.
Eu eram ok cu ideea ca baietii fac asta fiindca si eu fac asta. Si chiar daca fetele nu recunosc, si ele fac asta. Eu nici nu ii intrebam fiindca era clar ca se masturbeaza...
Sincer eu n-am stiut ca baietii se masturbeaza pana la varsta de 17 ani. Poate am fost eu prea naiba...dar nici la mine in scoala nu se discuta despre subiectul asta. Nu m-a interesat niciodata in mod special chestia asta...fiecare face ce vrea
Sincer nu ma intereseaza,chestia asta, nici nu am fost vreodată curioasă, dar la vârsta asta si spun asta pentru, ca am 17, băieții,sau ma rog majoritatea nu cauta relații,cauta doar sex,sunt pervers, păcălesc fete si isi bat joc de ele la vârsta asta, lucrul trist este, ca multe fete pica in capcana asta si dupa aceea se simt folosite si spun asta pentru, ca o prietena de-a mea a trecut prin asta.
Nu am spus asta,te inteleg,va inteleg,doar sunteti băieți, ma refeream la fetele acelea iraționale, care suferă si se simt părăsite, pana la urma e tot vina lor, știau in ce se baga si totusi au facut-o si apoi tot ele sunt "victimele".
Dar ce ai vrea sa caute un baiat la 15, 16 ani? casatorie, parerea mea este ca visati cu ochii deschisi, e normal sa vrem sex ce altceva sa vrem? cati din barbati ar sta cu o femeie daca ar lipsea sexul? suntem fiinte sexuale nu vrei sex nu te baga in relatii simplu, asta nu e o scuza pentru cei care isi bat joc si pur simplu consider ca acele fete sunt imature si nu gandesc rational, la pubertate simtim o dorinta sexuala puternica ne lasam purtati de dorinta avuta in lipsa ei nu ar exista cupluri
De ce crezi că mi-ar fi păsat mie vreodată dacă băieții se joacă cu puța sau nu?
Cele care întreabă, probabil o fac la mișto.
meh, dar e prea funny sa auzi o asa intrebare cand te astepti mai putin
Eu sincer nu am auzit de fete care sa intrebe lucruri d-astea, dar probabil varsta asta 15-16-17 este una dura pentru fete, baietii vor cel mai des doar sex, sunt perversi, sau profita de fete, iar cand un baiat vorbeste despre masturbare in mod neironic si aduce des vorba de sex la 16 ani, dupa parerea mea nu este ok..pentru ca odata ajunsi intr o relatie, inevitabil se va ajunge la un act sexual poate prea devreme, datorita hormonilor, bla bla...deci...probabil de asta, parerea mea
Mda,eu nu aduc vorba deloc de asta, dar e bizar cand o fata te intreaba cum te simti in anumite momente si etc si bate apropouri asupra..., da suntem prieteni si vesnic va fi asa dar intreaba intr-un mod prea ciudat, ironic as putea spune.