Zi-mi c-ai vrut sa zici"cate ore!? Si daca e asa,cu fetele e mai usor,baietii mai asteapta din cand in cand "incarcarea pustii"!Stai linistita,niciun baiat nurezista"treaz"cateva ore! ce vezi tu in filme x e vrajeala! Sau baietii de acolo iau diverse inainte de-a presta,desi, ce sa zic, maxim 30 de minute aduce a record!
Uneori 5 minute sunt suficiente, alteori 2 ore. Calitatea inaintea cantitatii. Din cauza asta colcaie de frustrati pe TPU: stau si masoara bataile pe minut in loc sa se simta bine impreuna cu celalalt.
Al meu a batut recordul :d odata a rezistat de la ora 2 pina la ora 5.30...intrerupere din cind in cand cite 3-5 min. :p
Bun pai un subiect interesant
o fata zic eu ca rezista mai mult decat un baiat
acum depinde de cat de bine stie sa-l satisfaca si cat de bine se simt unul langa altul.
eu de exemplu am avut placerea sa fiu cu un baiat pe care il tinea chiar mult(undeva la 1 ora si...):X...bineinteles nu intotdeauna la fel.
deci depinde si de fata si de baiat...depinde cum stiu sa faca dragoste
Maradi3,prietenul meu ma tine si 45 minute fara intreruperi ), are 25 de ani,.nu stiu cine te-a mintit faza cu 30 minute maxim, iar daca tu atata poti, nu inseamna ca altii nu pot avea performante sexuale mai bune
monicutza_5552 întreabă:
DeeaRi întreabă: