| llylaav a întrebat:

Intrebare pusa fetelor, care ore cred ca rezista maxim la sex, sex nu dragoste.hee hee

5 răspunsuri:
| maradi3 a răspuns:

Zi-mi c-ai vrut sa zici"cate ore!? Si daca e asa,cu fetele e mai usor,baietii mai asteapta din cand in cand "incarcarea pustii"!laughingStai linistita,niciun baiat nurezista"treaz"cateva ore! ce vezi tu in filme x e vrajeala! Sau baietii de acolo iau diverse inainte de-a presta,desi, ce sa zic, maxim 30 de minute aduce a record!laughing

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Uneori 5 minute sunt suficiente, alteori 2 ore. Calitatea inaintea cantitatii. Din cauza asta colcaie de frustrati pe TPU: stau si masoara bataile pe minut in loc sa se simta bine impreuna cu celalalt.

| Iubiţica95 a răspuns:

Al meu a batut recordul :d odata a rezistat de la ora 2 pina la ora 5.30...intrerupere din cind in cand cite 3-5 min. :p

| yoyo01 a răspuns:

Bun pai un subiect interesanthee hee
o fata zic eu ca rezista mai mult decat un baiat
acum depinde de cat de bine stie sa-l satisfaca si cat de bine se simt unul langa altul.
eu de exemplu am avut placerea sa fiu cu un baiat pe care il tinea chiar mult(undeva la 1 ora si...):X...bineinteles nu intotdeauna la fel.
deci depinde si de fata si de baiat...depinde cum stiu sa faca dragoste

| Byanka90 a răspuns:

Maradi3,prietenul meu ma tine si 45 minute fara intreruperi laughing), are 25 de ani,.nu stiu cine te-a mintit faza cu 30 minute maxim, iar daca tu atata poti, nu inseamna ca altii nu pot avea performante sexuale mai bune