| RAY a întrebat:

Intrebarea e pentru cei singuri:
nu va simti frustrati cand vedeti cupluri pe strada de indragostiti sincer? Sa ne ascundem frustrarile? Sa le acceptam si daca da, cum?

30 răspunsuri:
| adriami a răspuns:

Buna RAY6TM,Nu trebuie sa ascunzi nici o frustrare.In primul rand nu te mai simti frustrat. Acea persoana pe care o doresti langa tine, va aparea. Pana atunci, bucura-te ca respiri si traieste.pur si simplu.

| many404 a răspuns:

Salut,si eu sunt singur, depinde cum vezi lucrurile. Nu trebuie să ascundem frustrările ca logic ajungem mai frustrați, trebuie să scăpăm de ele. Problema suntem noi, nu cei care îi vezi împreună, întrebarea să o punem ar fi de ce suntem singuri?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai nu e nimic frustrant. Asta e. Parca daca suntem asa schimbam cu ceva faptul ca suntem singuri...

| RAY explică (pentru DoarBogdan):

Incepi sa gandesti rational

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru RAY):

Nu am gandit mereu? laughing

| RAY explică (pentru DoarBogdan):

Personal cred ca rational gandim enorm de putin, in restul timpului suntem inconstienti, programati sa repetam acelasi lucruri mereu, pana la urma ne adaptam, nu chiar mereu

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru RAY):

Ai dreptate. happy

| Phoenixstar02 a răspuns:

Mna bine, Ray. Eu am o relatie si ma frustreaza sa vad indragostiti care au si pe fata fluturi, nu doar in stomac. Bine, poate nu e neaparat frustrare, cat e nostalgie pentru ca eu am depasit de ceva vreme etapa asta...

Cred ca e normal sa te frustreze asta, in fond nimeni nu a zis ca singuratatea e usoara. Ideal ar fi sa te accepti pe tine asa cum esti, sa te faci placut printre oameni si sa profiti de toate sansele de a cunoaste oameni noi in general si fete in mod special. Pentru tine ar mai fi vreo 2 reguli : 1.sa intelegi ca nu trebuie sa ai banii unui star de hollywood sau sa arati ca el pentru a te face placut in fata femeilor si 2. nu toate femeile sunt niste gunoaie.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi trezesc niste amintiri...dar asta e, intorc capul si imi vad mai departe de drum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cunosc sentimentul singuratatii, insa de ce te-ai simti frustrat ca esti singur? Doar nu ai ciuma, boala vacii nebune sau esti un paria? Nu esti insotit de o fata pe strada.Ei si? Vezi-ti de treaba, bucura-te de viata si nu mai fi frustrat, ca nu ai de ce!

| ShaOfHatred a răspuns:

Te obisnuiesti dupa un timp.Nu prea am timp sa-mi pese de asa ceva. Ma mai gandesc la una lata, dar nu, nu prea.De ce as fi frustrat? Nu inteleg de ce oamenii au asa mare nevoie de cineva langa ei, nu mai inteleg, nu mai incerc sa inteleg...
Oamenii care isi lasa frustrarile sa ii acapareze sunt oameni slabi. Lasati emotiile sa va conduca viata?

| ShaOfHatred a răspuns (pentru anonim_4396):

Trist.

| ApacheRose a răspuns:

Ma simt un pic sincer, ma gandeam chiar sa intreb daca exista vreun joc de impuscat indragostiti. Mi se pare ca ei simt ceva paradisiac, ceva ce eu nu sunt capabila sa simt si asta ma frustreaza si enerveaza. In general ma calca pe nervi persoanele care tin sa dovedeasca celorlalti cat de mult se iubesc ei dar asta e alta poveste.

| R0R0 a răspuns:

Nu. Nu imi place sa ma uit la altii.
In orice caz, chiar daca m-as simti "frustrata" nu as arata asta.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

De ce frustrare frate? Ce vezi tu asa frustrant la chestia asta? Du-te in club/bar agata gagica, rupe patul cu ea, in definitiv asta e o relatie, sex sex sex

| GrungyCacti a răspuns:

Cand ii vad si am si zii proasta, cand ii vad ca sunt si peste tot ma tot gandesc la genocid. Frustrarile mi se acumuleaza si mi le vars pe cei din jur.
Nu exista lucru care ma irita mai mult ca si cuplurile si copiii mici.
Dar nu am ce face indur si imi vad de drum.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Phoenixstar02):

Esti atat de tanara si iti irosesti tineretea intr-o relatie unde a intervenit monotonia neagra. Tu meriti sa traiesti maxim aceste stari de fluturi, umezeala si fericire nu sa devii muiere la cratita, esti in perioada strabaterii cat mai multor cearsafuri. O sa vin o zi in care vei regreta ca nu ai gustat la maxim viata, toti ajungem in groapa, dar e important sa ai amintiri cat mai extreme nu banale.

| Phoenixstar02 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

laughing Am ras cu lacrimi. Ce pot sa zic, mersi de sfaturi laughing

| Violleta2022 a răspuns:

De fapt tu te referi la invidie, nu la frustrare!
Esti frustrat/frustrata cand nu-ti iese o mancare, sau nu ai mai gasit cartofi la magazin, dar nu poti fi frustrat pentru ca altii sunt fericiti si tu nu esti, aia este invidie!
Iar de invidie, esti direct raspunzator!
Poti schimba sentimentele si poti fi si tu la fel de fericit/fericita si indragostit daca lasi rautatea care domina oamenii plini de frustrari si nemultumirile si iti schimbi atitudinea.
Invata sa zambesti oamenilor si te vor observa, lumea va fi mult mai prietenoasa cu tine, iar in scurta vreme, iti vei gasi si o iubita/iubit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer? Cate relatii sunt sincere? Cati oameni pot fi sinceri? Printre prietenii mei apropiati, multi dintre ei casatoriti, nu exista niciunul angrenat intr-o relatie sincera. Relatii bazate pe interes, pe complexe, pe manipulare, pe egoism, pe frica, pe circustante, pe nevoi primare sau emotionale, da. Bazate pe sinceritate? Niciuna. Asa ca nu, nu simt nimic, nici invidie si nici frustrare, atunci cand vad cupluri.

Impaca-te cu tine si nu mai cadea in capcana iluziei celor din jur. Te-ar soca daca ai intelege cat de disfunctionale sunt unele dintre relatiile astea pe care tu le percepi ca si "sincere". Cu cat lasi mai mult sa te afecteze "fericirea" celor din jur, cu atat mai mult vei avea de suferit. Asteapta-ti randul si, intre timp, nu mai tanji la ce crezi tu ca au ceilalti. In 99% dintre cazuri oricum te inseli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Phoenixstar02):

ViergedeGraissedeVache are acelasi sfat pentru orice situatie de care te vei lovi in viata. E ca bunica-mea care vindeca totul cu o frectie cu spirt! Raceala? Spirt! Rana? Spirt! Metastaza + HIV? SPIRT!

| Phoenixstar02 a răspuns (pentru anonim_4396):

Oh, stiu laughing Am zis sa fiu totusi amabila, eram bine dispusa.

Spirt? Eu am baut litri de propolis din fix acelasi motiv... laughing

| RAY explică (pentru Phoenixstar02):

1, eu mereu am spus ca baza selectiei umane e fizicul,banii sunt hai sa spun o mica escapada dar daca ne uitam vedem ca si bogati baga banii in operati estetice, apropo o femeie nu face sex gratis cu un bogatas doar ca ala e bogatas, desi banii nu atrag sexul opus, sexul opus e atras de un fizic frumos asta e adevarul, eu nu consider toate femeile niste gunoiaie n-am spus asta vreodata oana, ca cred ca femeile sunt ipocrite e un adevar, eu traiesc din ceea ce observ atata timp cat realitatea imi indica asta cred asta, 90% din ceea ce discut cu o fata e minciuna si nu exageresez, iar vorbele nu ma conving de nimic doar faptele, desigur exista si excepti de la regula extrem de rare dar exista

| RAY explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Daca de acuma din tinerete se imbolnaveste de hiv ce spui?

| Phoenixstar02 a răspuns (pentru RAY):

Si cat din ce spui tu unei femei e minciuna?

| RAY explică (pentru Phoenixstar02):

Daca e o necunoscuta nu am de ce sa o mint, normal ca nu o sa-i dau pinul de la card daca mil cere, in general mint foarte rar

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru RAY):

Daca se protejeaza frate si este responsabila nu se va intampla asta

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Phoenixstar02):

Cu mult drag

| FrumusicaSufletista a răspuns:

Ce sa spun, mereu vor fi unii indragostiti, altii raniti sau pur si simplu indiferenti. Avem timp sa facem parte din ambele categorii.Chiar daca m-ar deranja ce ar schimba acest fapt?