Buna,in general, cand e vorba de iubire adevarata nu conteaza inaltimea si chiar e adevarat. DAca 2 persoane se iubesc, nu are importanta care e mai inalti si care e mai scund.Dar vezi ca asa e lumea, daca ar fi sa te iei dupa gura lumii ar inseamna sa nu mai iesi nici din casa.FIecare cu conceptiile lui,insa parerea mea e ca atunci cand iubesti pe cineva il accepti asa si nu te simti prost fata de altii ca iubitul e mai scund,sau el sa se simta prost ca tu esti mai inalta,sa zicem...
Sunt multe cupluri in situatia asta,se inteleg si se iubesc,nu tin cont de parerea altora care au de obiectat ca pana la urma fiecare stie ce e in sufletul lui consider ca inaltimea ar trebui sa conteze catusi de putin.
E important, ca cei doi sa se simta ok, sa nu se simta complexati de acest fapt si daca exista semne de intrebare...nu e bine.
Daca se iubesc asa mult ii doare fix intre sprancene ce zice lumea de ei:-J adica normal ca asa la vedere (sa fim realisti) sta nasol ca baiatul sa fie mai mic ca fata, normal era fata sa fie mai micuta ca baiatul, dar daca ei se iubesc de ce ii intereseaza asa ceva? Adica daca prietenii sunt adevarati si maturi nu vor rade:-J daca rad alti pe strada sunt fara minte pnm daca 2 oameni se iubesc ar trebui sa fii fericit pentru ei, ca dragostea pica ca la loto
Parerea mea ii ca nu prea conteaza inaltimea...si nu-ti fie rusine daca rad altii de tine pentru. ca esti mai intalt/inalta decat prietenul/prietena
Nu conteza.Si eu sunt mai inalta cu cativa centimetri decat iubitul meu si cativa copii fara minte sau invidiosi au ras de noi, insa mie putin imi pasa ce spun ceilalti.
sonjaxoxo întreabă:
Fiona35 întreabă:
AlinaDum281 întreabă:
CEl8oo întreabă:
PedoBarbie întreabă: