| Mihail73923 a întrebat:

Iubita mea s-a despartit de mine pentru ca a insistat sa-i spun numele fostei mele, desi i am mai aratat contul ei de vreo 3 ori inainte si stie cine e, a insistat sa-i spun eu numele.Am zis ca o chema bia.Ea s-a despartit de mine pentru ca eu am zis bia si nu bianca.Ce ar trebui sa fac in situatia asta?

Răspuns Câştigător
| davideloss a răspuns:

E un subiect de rahat, probabil a vrut sa se desparta de tine de mai mult timp si nu ti a spus o,
Incearca sa vb cu ea fizic daca poti.
in mare parte social media killed romance.

10 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Să spui bogdaproste!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu stia cum sa-ti spuna ca vrea sa se desparta de tine. A gasit simulacrul asta de motiv.
Nu stiu cati ani are, dar emotional e undeva la 13 ani.
Las-o sa te piarda.

E timpul pentru noi inceputuri!

| siriusblack98 a răspuns:

Sa o consideri o copila imatura si sa mergi mai departe iar daca iti mai scrie, ignor-o ca aparent nu merita efortul. Daca te-a lasat pentru o asemenea stupizenie, cand o sa dati de lucruri mai grele fuge in secunda doi.

| Kufu95 a răspuns:

Să îi spui drum și cale bătută, dacă pentru atât s-a despărțit pentru tine, tu îți dai seama dacă se întâmpla ceva mai grav?

| annonimaaaa555 a răspuns:

Sa ți găsești alta. Nu era o relație ok. Era relație toxică

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O timpită care a gasit motiv sa se desparta de tine, oricum mai devreme sau mai tarziu se despartea de tine ca asa a dorit

| adam7 a răspuns:

E o copilărie, oamenii normali nu se despart pentru așa ceva

Răspuns utilizator avertizat
| gzaharia a răspuns:

Manipulare clasica (gaslighting)...

| Ald95 a răspuns:

Ea crede că încă mai tu la ea și în loc să îi spui tot numele ai ales sa ii zici pe numele de alint păcat greșeală ta du-te și cereri scuze