Cu siguranta 1.Atat timp cat il iubesc nu l-as putea insela, s-au inlocui nimeni, atat timp cat in el gasesc tot ce aveam nevoie si ce imi lipseste.Pe parcurs daca vad ca numai merge fiecare o ia pe drumul lui, isi vede de viata sa, dar niciodata nu as calca stramb atat timp cat iubesc cu adevarat persoana de langa mine
Clar, ultima categorie. Imi place diversitatea sexuala si nu sunt sfant precum nici femeile sfinte. Cei ce zice ca nu inseala pentru ca isi iubeste partenerul in general leaga iubirea de sex si se abtine de teama si/sau concepte. Cand iubirea va trece ce vor face, sex sau mătănii?
Soto ca in categoria 1 se incadreaza 10% din oameni si ce sa vezi toti s-au intalnit fix pe TPU. Wow ce oameni fideli pe aici. Pe sistemul "cine eu? eu nu eu nu"
Pai 1. am deja ce-i mai bun langa mine, nici daca as vrea nu as avea cu cine sa o insel
Bună!
Felul meu de a fi o încadrez în prima categorie. E mai bine să spui ce crezi de fapt ca să nu regreţi mai târziu. Până la urmă îţi faci rău ţie dar şi persoanei de lângă tine.
O zi frumoasă!
Eu ma incadrez clar in ultima categorie. Nu vad ce legatura are iubirea cu sexul. Eu de ex mi-am inselat prietenul insa doar de vreo 4 ori in 3 ani. El nu stie nimica pentru ca am stiut sa fiu discreta. Dar l-am iubit si il iubesc. Atunci cand suntem impreuna ma port ok cu el si il ajut in tot ce pot, si el la fel pe mine. Relatie merge foarte bine asa cum e, exista iubire si respect. Nu conteaza ca mai exista mici excapade. Desi cred ca ar fi o problema sa ajungi sa ai 2 relatii in acelasi timp. Sunt de acord cu sexul ocazional dar sa nu ajunga la mai mult de atat.