| Jackul336 a întrebat:

La ce categorie incadrati felul vostru de a fi intr-o relatie?

.1.Nu mi-as insela partenerul/a niciodata si ma simt foarte ok asa. Daca consider ca nu merge relatia incheiem socotelile fara a recurge la infidelitati.
2.Sunt atras/a uneori alta persoana insa pana la urma n-as insela de teama sa nu stric relatia.
3.Desi credeam despre mine ca nu insel am patit odata sa nu rezist tentatiei si am regretat.
4.Desi credeam despre mine ca nu insel am patit odata sa nu rezist tentatiei si nu am regretat.

5.Desi tin pentru relatie consider ca nu e grav daca mai calci in stanga sau indreapta.Pot face diferenta intre sexul ocazional si dragostea cu partenera/ul

PS nu intentionez sa moralizez pe nimeni in fosnd fiecare face ce vrea.Ideea de baza e sa ne facem o imagine realista despre fidelitate/infidelitate care eista de fapt.

17 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Cu siguranta 1.Atat timp cat il iubesc nu l-as putea insela, s-au inlocui nimeni, atat timp cat in el gasesc tot ce aveam nevoie si ce imi lipseste.Pe parcurs daca vad ca numai merge fiecare o ia pe drumul lui, isi vede de viata sa, dar niciodata nu as calca stramb atat timp cat iubesc cu adevarat persoana de langa minehappy

| Hombre a răspuns:

Clar, ultima categorie. Imi place diversitatea sexuala si nu sunt sfant precum nici femeile sfinte. Cei ce zice ca nu inseala pentru ca isi iubeste partenerul in general leaga iubirea de sex si se abtine de teama si/sau concepte. Cand iubirea va trece ce vor face, sex sau mătănii?

| Doηηa a răspuns:

Unu,cel mai corect!

| AlexanderAdrian a răspuns:

Soto ca in categoria 1 se incadreaza 10% din oameni si ce sa vezi toti s-au intalnit fix pe TPU. Wow ce oameni fideli pe aici. Pe sistemul "cine eu? eu nu eu nu"

| Roxy_9262 a răspuns:

1 si 2.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Pai 1. am deja ce-i mai bun langa mine, nici daca as vrea nu as avea cu cine sa o insel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dai seama ca doar 1 o sa se raspunda, nu poti crede ca ti se va da chiar raspunul corect...

| MiruD a răspuns:

"1".

| Satango a răspuns:

Bună!

Felul meu de a fi o încadrez în prima categorie. E mai bine să spui ce crezi de fapt ca să nu regreţi mai târziu. Până la urmă îţi faci rău ţie dar şi persoanei de lângă tine.

O zi frumoasă!

| AutumnDay a răspuns:

Cu siguranta, prima categorie! happy

| Syela a răspuns:

Eu ma incadrez clar in ultima categorie. Nu vad ce legatura are iubirea cu sexul. Eu de ex mi-am inselat prietenul insa doar de vreo 4 ori in 3 ani. El nu stie nimica pentru ca am stiut sa fiu discreta. Dar l-am iubit si il iubesc. Atunci cand suntem impreuna ma port ok cu el si il ajut in tot ce pot, si el la fel pe mine. Relatie merge foarte bine asa cum e, exista iubire si respect. Nu conteaza ca mai exista mici excapade. Desi cred ca ar fi o problema sa ajungi sa ai 2 relatii in acelasi timp. Sunt de acord cu sexul ocazional dar sa nu ajunga la mai mult de atat.

| Jackul336 explică (pentru Syela):

Te-ai simti confortabil daca el ar proceda ca tine?

| Hombre a răspuns (pentru Syela):

Realist raspuns.

| Syela a răspuns (pentru Jackul336):

Da. Atata timo cat ne intelegem si exista respect intre noi nu m-ar deranja. Sexul nu are legatura cu iubirea, el putin din punctu meu de vedere. Iubirea e un sentiment, iar sexul e o placere fizica.

| Syela a răspuns (pentru Hombre):

happy Asta e realitatea si e bine sa o accepti asa cum e daca vrei sa ai cat de cat o viata fericita si buna. Daca crezi ca traiesti in basme si visezi la iubiri ca in povesti o sa fie foarte aiurea si numai dezamagiri. Realitatea e alta... Vad ca candim la felhappy

| Areea995 a răspuns:

In prima categorie, clar! Tu?

| Jackul336 explică (pentru Areea995):

1.ma incanta ca mai exista oameni care gandesc ca si mine. desi in categoria 1 intra doar maxim 10% din oamenisad.
Nu prea mai poti gasi diferente semnificative intre sexe. mai relevant e mediul si felul de a fi a persoanei