| leonderking a întrebat:

La ce se gandesc fetele cand fac sex.tongue

47 răspunsuri:
| SaveTheNature a răspuns:

In general o fata care se simte bine in compania barbatului ei, pur si simplu simte momentul din plin.
Timpul sexului este printre putinele momente din zi in care te deconectezi total de la probleme.
Iti dai seama ca o fata foarte foarte stresata se gandeste la probleme.
In cazul barbatului e acelasi lucru.
O persoana in timpul sexului are 2 tinte ..sa se simta bine, si sa-si satisfaca partenerul (e valabil si pentru baieti si pentru fete).
Restul raspunsurilor de aici sunt aberatii.

| RAY a răspuns:

Cine poate stie ce gandesc miliarde de femei cand fac sex se poate face studi pe o suta, mie acceptati diversitatea nu gandim la fel suntem diferiti in alegeri, gandire, comportament

| Azµre a răspuns:

Să nu rămână însărcinate...

| h3r a răspuns:

Oare cât e ceasul?

| Danysan a răspuns (pentru h3r):

Pot sa iti spun ca e Luna plina laughing.

| Wøodenpints a răspuns:

Nu cred că a fost întrebată niciuna în momentul ăla la ce se gândește.
De fapt, cui îi pasă la ce se gândește una când are un mădular între craci? Mie nu-mi pasă la ce se gândesc fetele așa la modul general, deci nu dau o flegmă pe gândurile lor din timpul coțăielii.

| cdu92 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Coțăială laughing) Asa ceva... rolling on the floor

| Felys a răspuns:

Sa nu ii moara si sa raman iar neterminata

| Duucu a răspuns:

La fostul

| Danysan a răspuns:

Se candesc ca iar trebuie sa mimeze un orgasm -naspa.Sa faca fericit un baiat -ala care e printu lor.Ideea e ca nu prea cred ca doresc 100% sa faca sex vreodata. Tare as fi curios sa vad o fata care spune urmatoarele :Iubitule asta seara vreau sa ma... ca nu mai pot laughingrolling on the floor.Mai sunt si altele care se gandesc ca ten laughing. Altele care mai curata burlanu ca prinde paienjeni pe acolo.Nu cred ca e vreo fata care se gandeste wow ce bine mi-o trage asta.sa fim seriosi.

| HaHaGirl a răspuns (pentru Danysan):

Daca nu esti fata dc vb? ..sa te afli asa ca prostu in treaba...si da exista fete care ''se incing'' cand au chef noi nu spunem, noi aplicam direct

| Danysan a răspuns (pentru HaHaGirl):

M-ai controlat tu?laughing

Nu da mi-ai confirmat tu la alta intrebare...istetule

Sti ca te iubesc nu...dar ca pe o sora ca o sa ai un bebe happy. Oricum vezi ca uneori jignesti si e aiurea. Odata m-ai ajutat si apreciez. Have fun!

Serios..cand? in fine daca tot esti asa un frate bun incearca sa te abtii sa raspunzi la intrebari legate de fete care nu ai cum tu sa simti niciodata...si apropo zi-mi cati ani ai ca am uitat laughing

Si apropo de jigniri daca tot stii ca o sa am un bebe mai exact o fetita atunci ar trebui sa stii ca gravidele sunt mai irascibile de fel deci stau prost cu nervii in perioada asta pana pe la 5-6 luni ...acum mai e funny?

Tocmai de aceea am preferat sa spun pas.Sa ai o sarcina usoara happy-Nu renunta la bebe -Vreau sa ies cu Nepoata in Parc sa ai cumpar papitoaie laughing

Vai vai ce baiat protector nu am renuntat am deja 3 luni si jjumate aproape deci...da da cu nepoata mai vedem noi laughing

Sun o mica nebunatica -asa am primit mesaje de la unii laughing care credeau ca vb cu o buburuza rolling on the floor

Pai cu foto asta si eu am crezut ca esti fata, ori esti pe altele...nu-mi zi ca ai vrea sa fii femeie ca eu iti zic din experienta ca e foarte greu sa fii femeie gandeste-te doar ca o femeie trebuie sa nasca si deja...mie una mi-e frica de nastere asa ca mai vedem unchiule laughing

Ce ai ma -iubesc femeile si ele pe mine -Cred laughing.Dar uneori mai fac baza ca deh sa ne distindem si noi.Si nu cred ca sunt prea departe cu raspunsurile laughing.Cat despre poza daca gasesc una ca tipa aia ma insor laughing.Te chem si te pun nasa.ia vezi poate cunosti vreo tipa laughing.

Oho si inca cate ....gandeste-te ca sut model cam cate''bunaciuni '' crezi ca vad pe zi mai ales baieti numai ca am eu o bunaciune cam gelos din fire si nu prea umbu eu dezbracata pe-acolo daca am sanii acoperiti e bine daca am ceva mai decoltat deja se uita la mine un pic cu bot daca am decolteu nici adanc nici foarte mic deja o ia razna dar sunt mult fete accolo care sunt in cautare de iubit dar stii ca asta prsupune sa fii si tu cel putin jumatate ca ea deci...da cati ani ma fratello de te-nsori daca o gasesti si sincer aia din poza e cam uratica

Asa mai uratica da e uratica mea si as tine mult la ea laughing

Te-ai indragostit de o fotografie nebunule ce-ti mai place. daca tot vrei una doar a ta dc nu faci un casting cu fete le incerci pe toate la toate, si apoi alegi una laughingcum am facut eu la liceu intr-a 11 a erau vreo 6 dupa curu meu m-am sarutat cu toti si am zis care-o face mai bine cu ala merg in club... a fost o joaca dar destul de distractiva sa stii ca ai atatia pretendenti. good luck

laughing.Nu vreau sa ma perceapa nepoata ca pe un nesimtit -prefer sa fiu Good Boy laughing.Asa ca prefer sa fiu finut.Nu cred ca am banii lu Bote laughing daca eram ruda cu el cine stie poate... puppy dog eyes
laughing-Nu m-am indragostit dar e tare tipa -sti fiecare cu gusturile lui laughing

| Danysan a răspuns (pentru Danysan):

A si pentru tine :-p.Sunt mai mare ca tine stai lina -poti sa ai incredere in mine -O sa fiu un unchi ok laughing

Bani n-aduc fericirea crede-ma pe cuvant n-ai nevoie de bani sa dai o fata pe spate iti trebuie personalitate si textele la tine si treaba e deja ca si facuta

Prefer sa ma adaptez nu ma intreseaza sa improvizez -Am observat ca daca esti sincer cu o fata e mai ok laughing.

| Oana92 a răspuns (pentru Danysan):

Eu cred ca nu cunosti destule fete...

| Danysan a răspuns (pentru Oana92):

Nu prea doar vreo 50 laughing numai din Bucuresti si pot spune ca personal laughing.

Le cunosti degeaba...habar nu ai ce gandeste o femeie. Nu am inteles niciodata de ce aveti voi barbatii impresia ca femeile nu vor sa faca sex...e trist ca ai dat doar de frustrate frigide, dar nu toate sunt asa. O gramada de femei fac sex din pura placere, au orgasme reale si cand fac sex chiar se gandesc la cat de bine le-o trage ala cu care o fac(sau ma rog, savureaza momentul!)

| Danysan a răspuns (pentru Oana92):

Corect laughing.Era un mod de a spune...dar problema orgasmului mimat e foarte prezenta chiar daca ambii parteneri fac sex de placere.Si daca vrei sa stii de ce am zis asta tongueai nu sunteti voi alea care va miorlaiti tot timpu ca noi va presam sa o faceti? De aici se deduce ca multe dintr-e voi nu gasesc nici o placere in a face sex///

Eu una nu am miorlait pe acest subiect. Am fost destul de matura incat sa iau o decizie proprie si nu bazata pe santaj emotional(nici nu a fost vorba de asa ceva, dar in fine). Cele care fac asta sunt niste copile, niste frustrate, acest fenomen apare in mod deosebit la copilele de 14 ani satule deja de sex.
O femeie matura si cu toate surubelele la locul lor si in stare perfecta de functionare nu face atata caz pe subiectul sex. E o chestie normala, fireasca, de adulti responsabili. Iar adultii nu miorlaie pe subiecte de acest gen.
Problema cu orgasmul mimat e cu adevarat foarte des intalnita.Din punctul meu de vedere e o imbecilitate, eu una nu am facut asta niciodata.Si nu am inteles niciodata de ce e imperios necesar sa mimezi sau chiar sa ai orgasm la fiecare partida de sex. Intr-o relatie stabila sexul e relativ frecvent si e de inteles ca poate nu esti mereu suficient de odihnita sau ''aprinsa'' cat sa ai orgasm. Toata chestia asta cu mimatul face ca sexul sa para o corvoada si in loc sa fie preocupate sa savureze momentul(doar si actul in sine e placut, nu doar momentul orgasmului) ele se concentreaza mai mult sa se prefaca. Plus ca nici barbatii nu realizeaza ca fac ceva gresit si nu isi corecteaza tehnica(Desi un barbat destept isi da seama cand femeia se preface!). In fine, comunicarea si sexul sunt problemele reale ale cuplurilor actuale. Daca si-ar spune toate chestiile astea si ar lasa la usa dormitorului frustrarile, complexele si inhibitiitle rata divorturilor ar scadea considerabil!

| ILoveMI a răspuns (pentru Danysan):

FALS de la inceput pana la finalwinking Inseamna ca tu nu ai intalnit femei pana acum. Pe de alta parte nestiind ce varsta ai... poate e ceva normal sa gandesti asa.
Oricum stai calm ca am prins nota ironica. Totusi, nu mai da asa lirica pe aici ca risti sa ofensezi tanara generatie feminina a tarii.

| leonderking explică (pentru Danysan):

Hey nooh,, hai sa nu exageram tu crezi ca femeile..nu au si ele criza de placeri laughing stii ele se gandesc mai mult la sex dragoste etc.k noi baieti dar nah ..nu spun asta niciodatawinking.ele vor sa para perfecte in fata baietzilor si cuminti dar nu este asa.

| fuzzer a răspuns:

se gandesc la Chuck Norris!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=-xxkE30elDk
Perfecta realitate...

| MisFit20 a răspuns:

Se gandesc: "Oare mai dureaza mult? Incepe telenovela!"

| unknøwn a răspuns:

La ciorbă.

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Fetele cand fac sex se gandesc la misterele lumii... care e sensul vietii... a fi sau a nu fi...thinking

| 69AnonimuS69 a răspuns:

Se candesc: "Ce *** mica are asta" laughing

| YuiYui a răspuns:

Pai...la dimensiunile obiectului din interiorul ei, la ce mai e la tv, ce va manca la pranz, cat a dat jos, diverse.

| AlisPretty a răspuns:

Iubire si placere

| SaveTheNature a răspuns (pentru AlisPretty):

Un raspuns sincer, si frumos.

| CristiGood a răspuns:

Shopping frate laughing iti garantez, si la cum va doua zi!

| Fraierul a răspuns:

"Ce mica o are asta, nici nu ma satisface, hai sa mimez iar un orgasm ca deja isi da drumu dupa 1 minut."

| NewTextDocument a răspuns:

Daca ne gandim la actul in sine. n-au nimic in cap. Daca ne gandim la ce se gandesc ele atunci cand fac... pai nu se gandesc cam la nimic. creierul e ocupat cu decriptarea laughing senzatiilor venite de la... you know it.

Întrebări similare