Sti ca o data si o data tot o sa va despartiti nu? Nu stiu daca e bine sa risti, sa-ti strici prietenia cu el.Totusi,acum din partea ta nu mai este prietenie.Mai bine ar fi sa discuti cu el si sa gasiti o solutie.Si chiar daca ati ramane prieteni dupa despartire, tot nu ar mai fi la fel.
Nu iti voi da un sfat copilaresc gen " incearca sa fii cu el sa vezi ce iese" sau " nu te baga cu el pentru ca pierzi prietenia". In viata trebuie sa tii cont de niste reguli! : Niciodata da niciodata nu zice unei persoane "cel mai bun prieten" pentru ca nu exista
mai devreme sau mai tarziu "ii va fi luat locul "ca sa zic asa. Si apoi este demonstrat! e inevitabil ca o relatie de prietenie intre o fata si un baioata sa stea asa.
De fiecare data cineva se indragosteste si acea prietenie se cam duce...
Parerea mea?
Ar trebui sa ii spui ce simti.
Acum o sa intrebi cum si ce fel sa ii zici?
pai ai 5 ani sau mai mult?
Trebuie sa iti arati sentimentele, daca le accepta bine, daca nu asta este, macar ai incercat![]()
Succes!
Asteapta; lasa lucrurile asa cum vin si accepta ceea ce va fi sa fie. Daca fortezi nota s-ar putea sa strici o prietenie fara a castiga o iubire.Numai bine.
Si el are prietena nu?
si vrei sa ii desparti? nop, renunta la idee si la indragosteala. nu strica relatii doar ca ai toane de moment. mai degraba cauta pe unul cu care sa ai o chimie si o indragosteala de la inceput. prieteniile dezvolta relatii durabile, dar nu pasionale. si stricand o relatie risti sa ti-o strici si pe a ta obligandu-l si pe el sa se indragosteasca doar fiindca tine la tine.
S-ar putea, daca incepeti o relatie si apoi va despartiti, sa nu mai fiti atat de apropiati ca prieteni. deci daca vrei sa risti si esti sigura ca nu vei regreta lucrul asta, atunci merita sa incerci. eu una cred ca ar trebui sa te gandesti totusi mai bine si sa te intrebi daca nu cumva confunzi sentimentele, si ceea ce simti pentru el este doar o stransa prietenie. incearca sa iti dai seama daca il placi cu adevarat si daca nu te inseli, apoi hotaraste-te daca merita sa sacrifici un prieten. succes
Am trecut si eu prin asta, m-am indragostit de un prieten foarte bun...si el de mine![]()
am inceput o relatie. era exact la fel ca si inainte doar ca ne sarutam din cand in cand...
ne-am despartit intr-un mod normal, fara certuri si chestii de-astea
am ramas prieteni, dar nu ca la inceput
acum nu stiu ce sa apun![]()
daca il placi cu adevarat...incearca, dar sa nu regreti dupa:*
Ar trebui sa-i spui poate si el simte la fel pentru tine... oricum sunt sigura ca tie tie greu sa stai in preajma sa fiindca il iubesti da el nu stie. dar inchipueti ca-si gaseste o prietena atunci cve faci. spune-i sa nu fie prea tirziu
Cred ca ar trebui sa afli ce parere are el in legatura cu asa, deci sa-i spui ce simti si atunci sa gasiti o cale de compromis. Eu cred ca este foarte important sa afli ce crede el despre asta.
Paaiii... daca tu asta simti, incearca![]()
dar trebuie sa ai grija deoarece sacrifici o prietenie![]()
si trebuie sa te gandesti foarte bine
Cristiiiiiiuy întreabă: