| luanna23 a întrebat:

M-am "jucat" cu prietenul meu, eu fiind dezbrăcată. I-am facut un hand job(el întins pe spate, eu intr-o parte lângă el) și a ejaculat pe fundul meu când stăteam într-o parte.Si apoi m-a șters cu un șervețel. Nu a existat penetrare totuși și mă cam sperie gândul sa nu fi ajuns/scurs spermă în vagin. mă sperii degeaba?

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In primul rand trebuie sa-ti pui urmatoarea intrebarea si anume; daca joaca voastra a avut loc in PERIOADA FERTILA a ciclului tau menstrual. Ar trebui sa stii un lucru extrem de simplu si anume ca NUMAI in perioada fertila poate sa ia nastere/sa se formeze o sarcina. Insa din descrierea facuta in intrebare, se poate trage o concluzie care probabil este si cea corecta; posibilitatea de a se forma o sarcina este egala cu 0 (ZERO) chiar daca v-ati jucat in perioada fertila fiindca sperma nu a ajuns nici prin apropierea vaginului tau. Se pare ca nu aveti cele mai elementare informatii cu privire la mecanismul prin care se poate produce/naste o sarcina, din acest motiv citeste cu multa atentie urmatoarele informatii fiindca se pare ca iti vor fi de folos si inca foarte repede : Din totalul celor circa 28-30 de zile ale unui ciclu menstrual normal, doar in cele 3-4-5 zile care reprezinta perioada fertila a ciclului respectiv, se poate forma o sarcina. In restul zilelor chiar daca ajunge sperma in vagin, teoretic este aproape imposibil sa se formeze o sarcina. Orice fata/femeie dar nu numai ea ci si baiatul/barbatul, ar trebui sa cunoasca precis mecanismul de formare/producerea a unei sarcini. De asemenea ar trebui sa stii neaparat ca pentru a se forma o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite minim 2 conditii, cu precizarea ca acest lucru trebuie sa se petreaca in acelasi timp, sa se produca simultan/concomitent si anume : 1-) In primul rand CONDITIA PRINCIPALA este aceea ca fata/femeia trebuie sa fie obligatoriu in PERIOADA FERTILA, (cele 4-5 zile dinaintea zilei de ovulatie), sau sa existe deja un OVUL VIABIL in uterul ei care sa poata fi fecundat de un spermatozoid. 2-) Printro modalitate indiferent care ar fi aceasta, SPERMA trebuie sa patrunda, ajunga, obligatoriu IN VAGINUL EI (indiferent de cantitatea acesteia), deoarece doar in acest mod spermatozoizi existenti in sperma vor putea trece din vagin in uter si de acolo in trompele uterine pentru a fecunda ovulul (in cazul in care aceasta exista). In cazul in care ciclul menstrual este neregulat si din acest motiv nu se poate determina perioada fertila ar fi indicat si NU ar fi rau, ca pe viitor sa fiti mult mai circumspecti si cat se poate de responsabili in tot ceea ce faceti, cand veti ajunge in situatii similare/asemanatoare sau cand veti intretine contacte sexuale cu penetrare vaginala. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu a fost penetrare si ejaculare in vaginul tau nu poti fi gravida.

| LoveSleep a răspuns:

Nu, e posibil. Nu știi niciodată ce poate face un spermatozoid ambițios.

| seth2016 a răspuns:

Hai ma luanna23, cum sa ajunga sperma in vagin? Prin teleportare de pe servetel? Prin sarituri de la inaltime? Daca viitoare spune-i sa ejaculeze pe sanii tai ca sa stai mai linistita laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, n-are rost sa-ti faci griji. Trebuia ca penisul lui sa penetreze vaginul tau pentu a exista sanse ca un spermatozoid sa ajunga unde trebuie.