| UnVirginTristȘiDisperat a întrebat:

Mă masturbez o dată pe zi. Azi când am făcut-o, am simțit ceva ce nu mi s-a mai întâmplat: plăcerea era atât de mare, încât am zis că leșin la propriu și după m-am simțit amețit pentru câteva minute. Să mă îngrijorez? Sunt obsedat de sex? Sau ce s-a întâmplat cu mine? Că doar m-am masturbat și ieri.

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ai fi mult mai fericit si cu conștiința liberă daca ai alege sa renunți complet la mastrbare.

| UnVirginTristȘiDisperat explică (pentru ania):

Este și asta o idee interesantă, într-adevăr.

| doctorandus a răspuns:

Probabil ai probleme cu circulatia sanguina.

| Kiran a răspuns:

Probabil in ultimul minut sau doua din cauza ca placerea a fost mare, ai uitat sa te oxigenezi cum trebuie, mai pe scurt ai respirat mai putin pentru ca ai eliberat o cantitate mai mare de dopamina si cand ai ajuns in punctul final, s-a eliberat adrenalina ce a crescut ritmul cardiac dar cum nu ai mai oxigenat sangele, ai simtit acea ameteala.

Pe scurt, ai respirat fie prea rapid, fie prea putin, dupa finalizare ai avut o vasodilatatie, tensiunea scade si apare ameteala
Nu este o problema atat timp cat te poti controla si daca nu incepi sa simti dureri in piept sau de cap mereu

| UnVirginTristȘiDisperat explică:

Nu știu dacă era amețeală sau depersonalizare ce am simțit. Iau și niște medicamente psihiatrice pentru anxietate și depresie, poate de la alea să fi fost plăcerea aceea extraordinară? În acele momente m-am gândit automat la cei care iau MDMA, că există riscul să facă atacuri de panică din cauză de atâta fericire ce o simt (nu m-am temut, simțeam doar acea plăcere). Nici acum nu mi-am revenit complet din amețeala aia sau ce o fi.

| Crn_Florin_1984 a răspuns:

Salut, probabil ai niste probleme grave, ai sansa sa iti pierzi viata in aproximativ 3 zile daca te mai masturbezi de acum in colo, eu as avea grija si as contacta macar un medic terapeut, sa te controleze la genunchi, succes, si mult noroc!

| Mihaita13Septembrie a răspuns:

Sincer să-ți spun, e ceva destul de intens. La început, când o făceam mai rar și cu măsură, era mai bine. Acum nu mai simt nimic — la mine a devenit doar o obișnuință. După ce mănânc, mă masturbez. După ce ajung acasă, la fel. Sunt zile în care ajung să o fac chiar și de 6 ori. Uneori simt că îmi crește păr în palmă. Părerea mea sinceră este că ar trebui să te oprești până nu e prea târziu...