| Sonia_4064 a întrebat:

Ma ofer - cine vrea o femeie?

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In public daca te oferi atunci sansele sunt mai majore ca sa ai un barbat nu aici facand misto de lume.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cum bine sublinia si Mystery, nu ajunge posesia "sine qua non". caci termenul de Femeie este extrem de complex, si foarte putine il pot atat defini, si mai ales demonstra, prin ceea ce sunt si fac! (din pacate!)

| Dominicc a răspuns:

Da,, si eu vreau multe...

| oz a răspuns:

De unde stiu ca esti femeie? poate esti un pusti sub acoperire.

| pwp a răspuns:

Un barbat...

| Anileda a răspuns:

Mai bine spus!
Cine nu vrea o femeie?laughing Ma refer la baietihappy

Răspuns utilizator avertizat
| cristianorudi7 a răspuns:

Măta

| Deddu a răspuns:

Baaaiiii rolling eyes exista site-uri matrimoniale pentru asta happy lasa loc celor care chiar au nevoie de un ajutor nu de ****...hee hee papa

| Deddu a răspuns:

O sa ajunga toate siteurile de matrimonialelaughingmai ales cu oamneni dinastia.scuze acum dar unii au intrebari care chiar asteapta un raspun serios si tu te oferi? haide acum daca asa de doamna esti cum ai zis mai lasa naibi prostiile si fii serioasa ce naiba ai 17 ani si iti arde de iubiri si acum cine te crezi de te uiti tu de sus in jos? hai ca deja esti penibila femeie! toti suntem egali si la fel.mai ales in fata lui dumnezeu unde nu conteaza ca esti:barvat, femeie, doamna, cu 7 case sau maorg si in plus mai intai trebuie sa cunosti pe cinve, sa ajungi sa il iubesti si abia apoi sa te oferi. waiii de capu tau. doamna ai fi tu da oh go on marog.Papa

| Deddu a răspuns:

Pai oameni dinastia... oameni care prima vedere par ca alearga dupa sexul opus nu stiu cum sa iti explic exact...care cauta relatii pe internet si femei*****. nu o lua personal acum:p si in mesajul tau cand ai zis ca eu stiu si tu nu draga eu nu ma cred mai desteapta decat tine si nici mai presus.cat despre egalitate hmm.nu cred ca barbati carora le-ai reprosat vocabularul sunt oameni care nu se ridica la nivelul tau de "doamna". eu nu mi-am facut cont pe acest site pentru a ma certa cu oameni ci sa ajut cumva daca pot si eventual sa fiu ajutata asa ca am sa "ruup lantul"conversatiilor noastre prin mesaje.numai bine.si sper ca vei gasi omul care "te vrea" papa!happy

| mitu86 a răspuns:

Jurate. ca esti femeie

| RainDrop a răspuns:

Cainele meu!

Răspuns utilizator avertizat
| 999_6366 a răspuns:

Daca e o gluma atunci nu vreau dar daca e in serios vreau

| mickeye a răspuns:

Eu vreau

| Sonia_4064 explică:

Ma intai: iceman si mitu, va rog frumos, cand vorbiti cu o doamna ca mine, puneti mana pe gramatica limbii romane, apoi poate ma si uit la voi de la egal la egal. deocamdata ma uit de sus in jos.
oz, nu-i asa ca-i frumos misterul? nu trebuie sa stii chiar totul de la inceput, ma dezvalui pe parcurs

| Sonia_4064 explică:

@andreealovepeace si daca nu vreau, ce-o sa se intample, draga andreea?

| Sonia_4064 explică:

Si ce inseamna ''oameni dinastia'', andreea? descrie putin, sa inteleg si eu, ca nu stiu si ma simt in inferioritate fata de tine, care se pare ca stii. daca vorbesti de oameni dinastia, vorbesti deja de o ierarhie in functie de anumite valori din capul tau, iar putin mai incolo in mesajul tau, vorbesti de egalitate. prin urmare, te contrazici, scumpa mea.
acum, eu inteleg ca tu vei incepe cu 'dar nu ma contrazic deloc', pentru ca, nu-i asa, ce-ar fi lumea fara spiritul asta de aparare? s-ar rasuci saracul darwin in mormant