| DarkShaodw1 a întrebat:

Ma puteti ajuta si pe mine? Imi place de un baiat de la mine din cls, iar el face parte din gasca mea. Ce sa fac? Sa actionez prima?

Răspuns Câştigător
| ღAζεxaღ a răspuns:

Buna! Draga mea eu te-as sfatuii sa ii zici acelui baiat ca il placi deoarece cate odata se intample sa fie prea tarziu. Poate si lui ii place de tine si ii este rusine sa zica! Oricum iti tin pumni si sper sa fiti fericiti amandoi!

4 răspunsuri:
| Angelsergiuboy a răspuns:

Normal el ar trebui sa faca primul pas dar daca nu te place sau e timid no sa faca acest pas niciodata

| NakitoDoll a răspuns:

Ia-o incet, asta-i sigur
Prima data trebuie sa aflii daca si el te place
Daca DA, faci cum vrei, poti actiona tu prima
Dar se spune ca baietii incep primii laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heii. incerca sa te apropii mai discret de el. deveniti prieteni buni, radeti impreuna, incepetzi sa iesiti doar voi doi, dar nu ca la o intalnire, de exemplu sa "invatati" si apoi daca chiar il placi, da sigur, fa tu primul pas si spune-i ce simti dar nu exagerawinking... fundita puppy dog eyes

| Tweetymrrr a răspuns:

Vrei adevarul sincer sau o minciuna care te`ar afce fericita?
Minciuna care te`ar face fericita: Fa tu primul pas, sigur te palce daca esti in gasca cu el.Totul va merge ca pe roate.big grin
Adevarul:Relatiile in care ambii sunt din acesi cls. nu rezista.Va intalnitit zilnic, prea multe motive de cearta, probleme care intervin intre colegi.Lista poate continua.
Acum depinde de el; daca te place.
Sfatul meu este sa nu faci primul pas; nu fiindca e umilire, si fiindca nu are rosthappy