Pai nu mi se pare deloc rusinos.fiecare face ce vrea in dormitorul lui nu-i asa? Nu ai de ce sa iti fie rusine. In viata trebuie sa incerci totul. eu si sotul meu facem de toate cand suntem in pat..asa ca tragi tu concluziile. pupici.
Nu am practicat niciodata asa ceva, dar nu se stie ce rezerva viitorul.
Sunt de parere ca gura-i pentru sarutat si pasarica pentru...stii tu!
Daca mi-ai lua un pic martanu' la trante, poate ma mai gandesc, poate-ti fac o lucrare-n zona inghinala.
Sweety-Scumpa mea, de unde ai scos chestia cu regimul comunist, daca nu doresc sa prestez un astfel de serviciu, asta denota ca sunt comunist? Ambigua ratiune. Hai sa-i lasam pe fiecare cu gusturile sale si sa nu-i condamnam sau sa-i etichetam. Cand o sa am nevasta, da, dar nu la toate invapaiatele.
@covexrobu : Bai nu mai pot de ras , ce porecle i-ai gasit[scoica, piersicuta
]
Eu sunt de parere ca oricarui barbat i-ar fi rusine sa spuna in public ca-si saruta/pupa iubita in acel loc, bai sweety chestia asta e ceva intim, nu cred ca le-ai spune prietenelor tale "sa vedeti aseara i-am s****]
Asa sunt ei mai rusinosi, cum a zis si elysa in dormitor putem face ce vrem
Mda...multi spun nuuuuu, si ei de fapt au facut cunnilingus.
sunt fata si imi place sa vorbesc sincer si deschis cu o persoana9mai ales cun un baiat0 daca sunt tratata la fel.am discutat cu un baiat aceasta tema, raspunsul fiind"nu, si nici nu ma intereseaza". dar s-a inrosit cand a dat raspunsul...
Nu am facut pana acum. Dar daca mi se cere am sa fac. Nu vad de ce nu as face, asta cu conditia sa nu fiu nevoit sa scot par dintre dinti, si sa fie curata. Doar daca o saruti pe obraz sau pe orice alta parte a corpului poti sa o saruti si la scoica, piersica sau cum mai vreti voi sa o numiti.
@ Oana mai sunt cateva daca doresti ti le zic pe privat da un semn daca te intereseaza .
@1ghi... Nu cred ca sunt numai baieti din astia in Romania. Sunt si baieti de treaba si care se ocupa de lucruri serioase si au o gandire rationala si un comportament non-violent, violent doar in cazul extrem.
Mai fato, eu imi pup nevasta unde ii place ei si unde imi place mie si nu ma rusinez deloc, chiar deloc
Nu stiu de ce pui intrebarea asta dar SIGUR te inseli. Vino in RO si vorbim dupa .
bine, vreau sa raspund la intrebare cu o intrebare
ce ar fi atat de placut sa te joci[atat ca baiat cat si ca fata] cu acea zona? adica totusi e locu pe unde faci susu e aiurea[si nu am minte incuiata] doar ca nu inteleg ce e atat de =p~
?
Pai nu ca multumesc lui D-zeu eu am un partener ff deschis in toate... dar idea e ca nu e roman...bine am intalnit si romani care practicaudar se cand mi-am inceput eu viata sex,( adik16 si am 25)doar 2 si idea era dc la noi in tara baietilor le este fik sa recunoasca sau sa faca? din partea mea e ceva normal daca ai pers potrivita langa u! tare mi-as dori sa mai inainteze si ei un pic cu mentalitatea asta comunista. felicitari celor care nu se sfiesc sa spuna ce le place si e frumos apreciez asta!
Hmmm tocmai asta era chestia.nimeni nu condamna pe cine nu face dar de ob condamna pe cine face. ok ha ca oricum in mare parte ma asteptam la raspunsurile astea! trezireeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa
Si chestia era in felul urmator nu inseamna ca trebuie sa mergem sa spunem cuiva ce am facut in dormitor! aici nu ne cunoastem si putem imparti ganduri.ca doar eu nu merg a doua zi dupa ce stau cu iubitu sa spun ce am facut si cum.ca idee vroiam sa vad cum ganditi pur si simplu
Eu unu pana acum nu am facut. Dar o sa incerc cu fata potrivita adica cu cea cre tine la mine si invers (binenteles ca o sa mi faca si ea:d)
La baieti e diferit ca la femei, foarte muti din baieti cred ca e foarte rusinos daca prieteni lui ar afla ca el saruta partenera mai jos, nu e adevarat, nu ai de ce sa fii rusinos pentru faza asta.intro noapte nebuna nu trebuie sa fie doar sex si atat, preludiul e un lucru foarte important, din pacata daca vrei sa practici asta trebuie sa iti gasesti un partener foarte "open minded". ce iti veni sa pui intrebarea asta... baieti ocolesc sa dea raspunsuri la astfel de intrebari, daca vrei sa vb uite id-ul meu, red_dragon_fighter, bafta la raspunsuri