Daca ai peste 15 ani du-te cat poti de repede, unii baieti oricat de mult ar place o fata nu au curaj sa faca primul pas... daca nu stai in banca ta ca o sa te faci de ras
Hmm, dupa aceasta intrebare pe care tu ne'ai pus-o ` eu banuiesc ca nu ai mai mult de 10-11 anisori
. nu vreau sa ma i'ei in nume de rau! Doamne fereste! dar scumpa mea! cum vine asta? : "o fata sa il intrebe pe un baiat daaca vrea sa stea cu ea?".pai intrebarea este : "baiatul ` ce naibii face, daca te place? sta cu curu'n sus si nu face nimic de a te cuceri, daca te place"?
OMG, nu te mai stresa, nu-l intreba nimic! daca el te place te va intreba el. pentru ca e mai mare cu 2 ani. si el e baiat si trebuie sa faca primul pas. acum serios. nu vreau sa te faci de ras sau sa pici rau in asemenea situatie! Deci. NU NU NU o fa! sau, daca vrei sa te faci de ras ca fata
nu ai decat
... spun asta pentru ca poate baiatul nu te place si dupa ce il intrebi va rade, iti va intoarce spatele si te va face de ras. asa ca lasa'l pe el sa faca parul. succes.
Lovelysmile sa stii ca chiar am 11 ani
si... baiatul care imi place e cam timid si nu cred ca ar interba o fata...