| Ben9648 a întrebat:

Nu înțeleg un lucru, de ce la unii băieți/fete le este foarte ușor să-și facă o relație iar alți nu.Ieri seară am făcut revelionul la un prieten și am rămas singur cu fata pe care o plac și nu am mai putut să zic absolut nimic.Pur și simplu m-am blocat total și după am regretat clipă aia si nu e prima dată când fac așa.Mai vorbim prin mesaje dar față în față nu pot.Nu stiu cum sa scap de această rușine, sunt mai rușinos

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu lua în seamă ce zice Violetta. E o persoana foarte aroganta, rea și își refulează multe frustrări aici pe TPU.

Revenind la tine, așa sunt oamenii. Unii introvertiți, alții extrovertiți, unii cu mai multa încredere, alții mai putina. Important e sa dai peste o persoana la fel că tine. La 19 ani nu e o tragedie că ești introvertit. Ai timp și la relații și la schimbări de personalitate.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca unii invata sa deschida gura, sa vorbeasca, sa spuna ce gandesc si ce vor, sa fie sociabili, politicosi, samd.
daca iti este rusine, inseamna ca esti foarte micut de ani si nu esti inca pregatit si capabil sa ai o relatie.
Mai amana niste ani, pana cresti si iti creste si increderea in tine.

| Ben9648 explică (pentru Violleta2022):

Ai dreptate, mai aștept un pic, nu sunt destul de mare la aproape 19 ani poate pe la 25-27 de ani

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ben9648):

Poate vrei sa zici 18 ani, fiindca varsta de 'aproape 19" nu exista!

| suntserios a răspuns (pentru Ben9648):

Nu lua în seamă ce zice Violetta. E o persoana foarte aroganta, rea și își refulează multe frustrări aici pe TPU.

Revenind la tine, așa sunt oamenii. Unii introvertiți, alții extrovertiți, unii cu mai multa încredere, alții mai putina. Important e sa dai peste o persoana la fel că tine. La 19 ani nu e o tragedie că ești introvertit. Ai timp și la relații și la schimbări de personalitate.

| MMP2000RO a răspuns:

Să știi că nu toți suntem făcuți pentru relații. Multora dintre noi în ziua de azi ne este sortit să fim forever alone, poate părea nedrept dar trebuie să ne resemnăm cu asta fiindcă viața de multe ori nu-i dreaptă cu omul. 90% dintre fete vor să fie cu primii 10% dintre băieți, asta spune totul. Oamenii liniștiți, cuminți, timizi și la locul lor (și educați) n-au nicio șansă să-și găsească perechea.
De cazul tău nu știu, că nu ai zis vârsta, nici n-ai specificat statutul financiar, abilitățile etc, ca să-mi pot da cu părerea. Nu vreau să te descurajez, eu vorbeam la modul general și cazul de forever alone adus concret în răspuns sunt eu.
Timiditatea nu e ceva greșit în sine (eu sunt mega-timid) dar se profită din plin de oamenii așezați și de bun simț, deci lipsa noastră de curaj e un mare handicap în zilele noastre când toate relațiile aproape se fac pe interese.

| Ben9648 explică (pentru MMP2000RO):

Aproape 19 ani cu o situație finaciarara destul de OK în zilele noastre