| sonyericson a întrebat:

Nu mai suport indiferenta ei...sad
Eu ii zic mereu ca o iubesc...dar ea imi zice asa cu juma de gura sad
O fii de la distanta care ne desparte?
s-a schimbat f mult ...nuj ce sa mai fac...
am intrebat-o daca ma iub si a zis ca da, nu stiu ce sa mai cred
ea stie f bine ca o iubesc f mult, dar de la ea sa-mi zica ca ma iubeste imi zice cam odata pe sapt sad
chiar doar indiferenta de la persoaia iubitacrying

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ea este prima care a inteles ca nu poate exista o relatie la distanta. Din pacate nici ea nu are curaj sa-ti spuna... pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să ştii că şi eu aveam obiceiul de a-i spune partenerului din oră-n oră că-l iubesc, aşa 'obsedată'eram.Mai redu'.
Nu-i mai spune aşa des.Îşi pierde farmecul. Spune-i atunci când simţi că nu mai poţi şi consideri că trebuie să spui. Dacă îi zici 'te iubesc' de enşpe mii de ori,poate deveni plictisitor. Faptul că ea nu îţi spune aşa des,nu înseamnă că e indiferentă. Poate ea zice asta, atunci când consideră că trebuie, când simte asta.
Dacă îi spui mai rar, va aprecia mai mult şi aşa, nu se pierde 'farmecul' celor 2 cuvinte.

| Flaviucu a răspuns:

Te are la degetele mici pentru ca ii arati ca esti disperat dupa ea. Fii si tu indiferent si arata-i ca nu iti pasa asa mult de ea si ai sa vezi cum o sa vina ea la tine.

| sonyericson explică (pentru Flaviucu):

Multi prieteni mi-au zis sa fac asa...
Dar nu stiu nu pot fii indiferent cu easad
Imi e frica sa nu o pierd si ea stie bine asta ...crd ca si din asta este asa cu mine
la inceput u era asa pentru ca erma eu foarte indiferent.dar i-am aratat prea mult ca o iubesc ....si mi s-a urcat in cap ...plm

| Flaviucu a răspuns (pentru sonyericson):

La ei i s-a urcat la cap ca o iubesti si nu are frica ca te poate pierde pentru ca o iubesti si stie ca nu ai putea sa o lasi si cu ocazia asta se comporta (fara sa vrea) asa cu tine, fara sa-si dea seama. Fii mai indiferent sau incearca sa ii explici cum ii ea fata de tine si ca nu iti convine, poate asa reusesti.

| amuzanta a răspuns:

Si-a gasit pe altu'