Da, ai putea incepe prin a o invita in oras o saruti si sfarsiti printr un pat... insa doar pentru ca eu poti trage asta nu inseamna ca nu esti bisexual... FUNDA VA ROG!
Cred ca de fapt vrea sa i demonstrezi asta si daca o mananca asa de tare....ar trebui scarpinata
Ooo, norocosule!
Te-a invitat direct, ba mai mult... vrea doar sa-i demonstrezi, nu vrea si bani!
Succes la sex.
Nu neaparat. poate ca nu te-a vazut niciodata cu vreo fata si doar cu baietii si na. dar fetele-s fete...cand le dai prea multa atentie fac bot si cand nu le dai deloc te fac gay
Pe o parte cam asa ceva a incercat sa sune, daca e adevarat, norocul tau! Pe de alta parte s-o fi referit la faptul ca te-o fi vazut ca ai niste gesturi de gay, nu stiu, ai imbratisat strans un baiat, te dai la baietii, nu stiu. Dar prefer sa fi fost adevarata prima varianta
! Bafta
Parerea mea este ca din moment ce fata aceea ti-a spus ca esti gay, nu te prea place. eu zic sa incerci sa te cuplezi cu o alta fata sa ii arati ca esti in stare sa ai o fata..nu neaparat pe ea, e clar ca isi bate joc de tine