| Reginald a întrebat:

O fata mi-a spus sa-i demonstrez ca nu sunt gay. Deci sugereaza sa o ***?

Răspuns Câştigător
| JackWolfskin a răspuns:

Da, ai putea incepe prin a o invita in oras o saruti si sfarsiti printr un pat... insa doar pentru ca eu poti trage asta nu inseamna ca nu esti bisexual... FUNDA VA ROG!

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca de fapt vrea sa i demonstrezi asta si daca o mananca asa de tare....ar trebui scarpinata

| MissxD a răspuns:

Cred ca da laughing sau sa ii arati ca esti atras de fete big grin

| Keyko a răspuns:

Cam da.

| h3r a răspuns:

Ooo, norocosule!
Te-a invitat direct, ba mai mult... vrea doar sa-i demonstrezi, nu vrea si bani!

Succes la sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gay test:
Nu te holba la o fata sexy mai mult decat 3 secunde.
Daca te holbezi mai mult de 3 secunde, inseamna ca iti place ce vezi, deci nu esti.
dar daca te uiti, mai putin de 3 secunde si nu-t place, atunci esti.

| Cosmotel a răspuns:

Nu neaparat. poate ca nu te-a vazut niciodata cu vreo fata si doar cu baietii si na. dar fetele-s fete...cand le dai prea multa atentie fac bot si cand nu le dai deloc te fac gay laughing

| SkizoMetal a răspuns:

Nu. Cred ca sugereaza sa incetezi sa mai fii cocalar. thinking

| GoBackInFuture a răspuns:

Pe o parte cam asa ceva a incercat sa sune, daca e adevarat, norocul tau! laughing Pe de alta parte s-o fi referit la faptul ca te-o fi vazut ca ai niste gesturi de gay, nu stiu, ai imbratisat strans un baiat, te dai la baietii, nu stiu. Dar prefer sa fi fost adevarata prima varianta laughing! Bafta big grin

| MadaPhuu a răspuns:

Eu una cred ca a glumit

| Monnni a răspuns:

Parerea mea este ca din moment ce fata aceea ti-a spus ca esti gay, nu te prea place. eu zic sa incerci sa te cuplezi cu o alta fata sa ii arati ca esti in stare sa ai o fata..nu neaparat pe ea, e clar ca isi bate joc de tine