Daca nu ti iti cauti o prietena
te duci de raapaa
crede-ma
asa am patit si eu
eram cat pe ce...
deci nu mai credeam ca exist
pana cand o fata m a bagat in seama
apoi m am combinat cu ea
si acea fata m a remontat
deci in momentul asta
nu ma sperie nimic
pentru ca imi sta gandul la ea![]()
ai sa vezi
daca te combini cu o fata
o sa revina totul la normal
da mi accept
sau da mi id tau
fane_cobra
id ul meu
iti mai dau eu sfaturi
Bună. Problema ta este că te desconsideri singur, văzând bucuria altora/Nu te mai simţi complexat din pricina lor! Tu te-ai închis în tine/Ţi-ai închis sufletul.../De ce nu încerci să-l redeschizi în fata cui ai tu încredere? Trebuie să cunoşti foarte bine persoana de lângă tine, înainte de a începe o relaţie/Să simţi că poţi avea încredere deplină/oarbă în persoana de lângă tine/Trăieşte exact aşa cum simţi/Fără prejudecăţi/Resentimente/Regrete/Păreri de rău/Caută ofată care să fie pe aceeaşi lungime de undă cu tine/Să aveţi aceleaşi pasiuni comune/Aceleaşi interese comune/Şi astfel vei vedea cum efectele cresc...Succes!
Vorbeau astia acum 3 zile la stiri despre niste pastile de incredere.Nu stiu daca sunt bune, nu ti-le recomand.
Vrei sa scapi de stres si de plictiseala? Nu ai pe nimeni
? Pleaca din Romania.Gasesteti ceva de lucru.Aici e jungla periculoasa.Nu numai ca trebuie numai tu obligatoriu sa abordezi toate situatiile, trebuie sa ai si incredere in tine.Lumea este neintelegatoare aici.Suntem varzeti.Nu numai tu treci prin asta...fiecare roman o simte in felu lui.
Buna.Chiar imi pare rau ca treci prin aceasta stare deprimanta in loc sa te bucuri de spiritul sarbatorilor de iarna. Din cele spuse de tine, imi dau seama ca esti un baiat foarte sensibil si nu ai incredere in tine.Nu mai pune la suflet rautatile celorlalti.In alta ordine de idei, ai remarcat cateva defecte ale tale? Cu totii avem defecte si incercam(uneori de nevoie) sa le facem mai putin vizibile. Speranta moare ultima! Bafta!
Pentru putin. Asta e si ideea, trebuie sa fim optimisti. Ajuta mult sa stii si sporeste pofta de viata.Ca e doar una si merita traita.Am si eu necazuri ca orice om, dar nu vreau sa ma doboare.Doar asta e viata.Radem,plangem,iubim,suferim.Cred ca la tine a intervenit monotonia, rutina zilnica.Incearca sa practici un sport, iesi cu prietenii in oras, cu colegii, apropie-te de rudele tale.Si inca ceva: nu-ti fie teama de refuz! Dar aici depinde mult si de vointa pe care o ai.Sarabatori fericite si tie!
Esti urat, eminescule. ia-ti un audi sau alt aspirator de gagici. altfel sanse nu prea ai la fetele din ziua de azi. vrei romantism, tandreturi, da nu te comporti ca un barbat, cat o sa mai fii fata?
asuma-ti ce esti, invata sa vorbesti cum trebuie, nu mai vorbi non-stop despre ce faci tu, nu mai fii egoist. da-le atentie. si cand o inviti la dans fii sigur pe tine. nu te comporta ca un tocilar care cere mila. fa-le pe ele sa te doreasca. dar e posibil sa fii doar foarte urat. ceea ce explica cam tot poemul tau lacrimogen de fata mare.
maturizeaza-te!
Poate ca nu le place fizicu tau incearca sa adopti un alt stil sa fii mai vesel si poate asa reusesti sa atragi mai multe priviri.desi naturaletea e f importanta dar totusi schimba ceva la tine care in mod evident stii ca se va uita lumea dupa tine.succes
Imi pare rau sa iti spun, dar nu stiu, daca atatea fete te-au refuzat, (nu cred ca erau toate nebune) problema e la tine. Nu stiu care dar ...asta e parerea mea. Imi cer scuze ca te judec fara sa te cunosc.
Dar tu placi pe cineva? daca ca esimplu ai nevoie doar de rabdare la inceput amici si treptat cine stie poate iubiti:-) adica nu ii spune din prima te plac vrei sa fii prietena mea...ca e aiurea rau ce voiam sa spun e sa nu fi un porc de fata cu fetele sa fii galant glumet...eu poate ca nu sunt in masura sa iti dau sfaturi pentru ca am d'abia 17 ani dar. ce sa zic. ma gandeam ca o sa te ajute.SARBATORI FERICITE!
Carmen, iti multumesc de raspuns cu toate ca fiind sincer nu e chiar raspunsul la care ma asteptam, probabil ca tu ai de ce sa fii optimista, nu pot sa impartasesc ce simt noi ca oameni putem doar sa comparam sentimentele, nu pun la suflet dar cand vezi ca toate zilele sunt la fel, singuratatea invinge optimismul, speranta probabil moare ultima de accea o traiesc in fiecare clipa. multumesc totusi pentru rapiditatea raspunsului, Sarbatori fericite iti doresc.
M3ntal ai dreptate, chiar mai sus evrika si anonim care probabil este tot el dau exemplu ce usor poti face un om prost, evrika ala il tin minte intodeauna raspunde asa, da asta e solutia plecarea.ms m3ntal.
Nu trebuia sa deschid intrebarea asta, m3ntal e singurul care a intales...
Ok... scuze ca raspund asa de tarziu. Stiu ca ai dat funda si chiar nu imi pasa.
Tu stii cati ani am. NU TE LUA DUPA VARSTA MEA!
Doar citeste.
Incearca sa fii mai social nu numai cu fetele. Si cu baietii. Daca intri intr-un grup nu te vei mai simti asa chiar daca nu ti-ai gasti perechea. Acestia [baietii] iti pot face cunostinta cu fete. Nu te arunca din prima. Incearca mai intai sa le castigi atentia. Apoi incet incet imprieteneste-te cu una dintre ele.
Mai departe cred ca stii.
Nu stiu cat de mult te-am ajutat. Dar un sfat in plus nu strica.
Claudiu, uita-te in oglinda si raspunde la intrebarea asta: tie iti place de tine?
Daca da, atunci esti singur fiindca nu ai experienta cu fetele si esti inchis in tine. Du-te la niste curve (sunt ieftine pe criza asta) si dupa ce te dezgheti un pic umfla-te in pene si abordeaza CU TUPEU (de parca te-ar durea in cur) o fata pe care o placi RAU de tot nu una cu care sa fii doar de dragu de a fi cu cineva.
Daca raspunsul este nu dupa ce te privesti in oglinda, fa ceva ca raspunsul sa fie da si vezi ce am zis la acest raspuns.
Daca crezi ca esti urat la fata si nu ai ce sa faci, du-te la sala si pune niste muschi pe tine, dar muschi adevarati ca sa crape tricoul, tunde-te la chelie, pune-ti un cercel, bronzeaza-te si dupa aia sa vezi reactia pizdelor. Dar vezi ca nici acum n-o sa vina pizdele la tine, tot tu trebuie sa te duci la ele numai ca de data asta o sa bagi emotia in ele si sa vezi ce usor iti este.
Este simplu. Pune si invata. Nimeni nu s-a nascut invatat. Iti recomand http://artaseductiei.ro/.
Dupa ce citesti cam tot ce scrie pe acolo si eventual te duci si la un bootcamp (la care te vei simti foarte bine)... mai discutam cum stai cu "selfestim-ul" si cu relationarea cu femeile. (Pe scurt e vorba in primul rand de relatia ta cu tine si abia apoi putem vorbi de femei. Daca tu te simti foarte puternic femeile vor veni singure.
Incearca si vei vedea (dupa ce inveti)... Succes.
anonim_4396 întreabă: