Dar dumneavoastră ce căutați pe acest site? Nu păcătuiți dacă citiți și vă gândiți la unele scenarii? Fiindcă e imposibil să nu vă imaginați unele chestii legate de sex în timp ce citiți niște întrebări. Numa' zic.
Orice om are voie sa posteze ce vrea atat timp cat nu incalca vreo regula a forumului.
Asta e cu site asta, e libera exprimare asa cum e intr-o democratie.
Dar nu se lauda, omu a pus intrebari, atata tot. Intrebarile lui sunt destul de logice si corecte, daca a luat boli dupa ce a facut-o cu 2 baieti, si unde e in site de gay.
Nu vad nimic anormal in asta, ca la acela te referi.
Pai si fete adolescente intrebau "si-a dat drumul asa doar pe chilori, pot ramane gravida?".
Deci omu cand nu stie, intreaba, chiar daca cine stie zice ca e intrebare deplasata.
Eu i-am raspuns la intrebari destul de serios.
@iarnafriguroasa
Tu stii ca esti un gay, un simplu gay care nu are ce face cu viata lui?
Mata e vaca dar tatatu e bou ca tine, sa mori tu si familia ta, in chinuri, in iad, in tipete si flacari, esti doar un bou si atat. Ultimul meu cuvant pe care til zic este, sa mori in chinuri si punct. Animala scarboasa si pidarasca ce esti
Sper să să mori tu cu familia ta
Sunt niște retardați care n-au ce face cu viețile lor, dar văd că nimeni nu ia măsuri.
Cine sa ia masuri si de ce sa ia? Unde scrie in lista de reguli ca nu ai voie sa intrebi de site gay si daca iei boli daca ai facut-o cu alti gay?!
Arata si mie te rog, sa vedem, ca daca scrie, atunci trebuie sa se ia masuri, e adevarat.
E treaba fiecaruia ce face cu viata lui.
Cate fete sau baieti n-au fost aici care intrebau daca partenera, sau ea care punea intrebarea, a ramas gravida, sau daca a luat vreo boala.
Ce masuri sa ia lumea pentru numele lui dumnezeu
Taci nebunule, esti un bou nenorocit
Mama ta e vaca
Tu nu urăști doar rețelele sociale, tu te urăști și pe tine, tristule
Sper să mori într-un accident rutier împreună cu familia ta
Uita-te la tine j*godita ai facut cont de acum o lună doar ca să judeci persoane te dai tu mare și tare și comentezi absurd doar ca să iei puncte
Dar voi nu vă lăudați că faceți sex cu femeile voastre?, așa și cu bărbați de acelaș sex au voie să spună. Site ul nu e doar pentru Straight care vă place să judecați. Și dacă nu iti convine poti da scroll și gata? Nu e doar întrebări de care spui tu
Asta am zis si eu, omul are voie sa zica orice atat timp cat nu incalca regulile de bun simt, si nu s-a laudat, doar a pus doua intrebari foarte okey.
lluisa21 întreabă: