Sincer, Îți pot vorbi doar din experiența. O fata se simte atrasa de un băiat dacă nu e frumos, pentru ca vede altceva in el. Și cu cât îl cunoaște mai bine, se poate îndrăgosti de el, dacă și el simte la fel și este ceea ce își dorește ea, ca și om.
Naspa rau. Adica, daca ai posibilitatea sa iti lasi o barba calumea, de ce nu ti-ai lasa-o ( dar bine inteles trebuie sa ai grija de ea, sa ii dai contur, nu sa o lasi boschetareste). Trebuie sa stii sa te pensezi si tu, trebuie sa stii sa te epilezi pe piept, sa stii sa iti epilezi mainile si picioarele daca ai nevoie ( desi unele femei cred ca este sexy asa ceva, dar mie nu imi place), trebuie sa stii sa iti faci si tu o masca pentru fata( cand te speli seara ia o farfuriuta si puneti bicarbonat si cu apa sa iasa o pasta si freaca-ti fata cu ele sa iti scoti impuritatile, punctele negre, pielea moarta dar ai grija sa nu te iriti) sau te dai cu ulei pe corp, cu crema hidratanta, sa iti faci si talpile, mainile, sa stii ca nu este o rusine sa iti faci unghiile cu lac de unchii sau cu oja hidratanta (transparenta), sa iti tai cuticulele, sa te tunzi si tu cum iti sta mai bine. trebuie sa stii sa te imbraci si tu mai frumos ( cu un blug skinny, cu un pantalon frumos tot asa mai strans pe picior). Cum arati?
Intr-adevar nu arata bine, dar asta nu inseamna ca un om cu moralul scazut, ca ray este urat. Eu in fiecare an ma plimb in toata Romania, si nu am vazut niciodata un asemenea tip de om
Nu ca nu cred ca poti sa isi imbunatatesti fizicul nu spun asta, ba poti cu vointa, ambitie
Eu n-as putea sa iubesc un baiat pentru care nu m-as simti atrasa fizic. Trebuie sa existe totusi o mica conexiune, altfel... bye bye.
Eu cred ca da. Am fost cu un tip pe care il cunoscusem cu 5 ani inainte sa inceapa relatia. Iar, la inceput(cand abia ne cunoscusem), eu aproape ca o luam la fuga cand se apropia de mine ca mi-era sa nu ma vada prietenii cu el Pueril, stiu, dar fiecare are copilariile lui
Nu stiu ce sa cred ce sa nu cred din raspunsuri, de ce respingeti un baiat de la prima intarnire daca fizicul nu e baza, cine stie unde e adevarul
Ray,atractia fizica poate sa fie si la inceput si pe parcurs.Asa mi s-a întâmplat mie cu fostul cand la inceput nu ma atrăgea mai deloc desi era amuzant, prietenos si respectuos.Pe parcurs am inceput sa simt atractie fata de el si chiar simteam bine in preajma lui. Sfarsitul a fost unul groaznic pana a început să devină violent cu mine.
Dar tot ce pot sa-ti zic este sa iesi in zone unde exista frecvent femei si sa poti sa-ti găsesti pe cineva, desigur daca iti doresti.Lasa lumea virtuala si iesi pe afarica
"Ti-am mai zis, nu vad pe nimeni ca pe sora mea"
Eu ce papuci sunt, mă, Pinocchio?
Nu,,doar una e S...stii raspunsul!
Tu esti tu, ti-am mai zis)))
Era un nume pe care il purta cineva, acela era 'Socrela',, iti amintesti?
Nu mă refeream la asta. Ci la cine sunt eu. Las-o pe socrela
)))) Simpatico!
Esti... hmm, fata care mi-a intrat la inima, e bine asa? de care-mi place si asa mai departe.
Da' ce are? Doar sunt barbatul si trebuie sa-mi asum si responsabilitatile )))).
Dupa ce-mi rezolv o parte din probleme, vin personal si te cer, promit!
Vrei sa te cer d-acasa?
farcry444 întreabă: