| copilashu a întrebat:

Oare sunt insarcinata?crying un raspuns urgent va implor.am facut-o pe 21 octombrie, si-a dat drumu in mine, am facut un test la 6 zile mi-a iesit negativ, apoi mi-a venit pe 5. peste 20 de zile am facut iar test, iar a iesit negativ. in ianuarie mi-a venit pe 1 apoi iar pe 26. acu numai imi vine. e posibil sa fiu gravida? parca am o forma ciudata la burta sau poate fi doar in imaginatia mea?crying

Răspuns Câştigător
| briosicabriosel a răspuns:

Buna... Cunosc senzatia de teama,
Nu te mai stresa, acesta poate fi un motiv pentru care menstruatia ta intarzie, fa un control la medicul ginecolog, costa in jur de 100 lei, uite iti dau si un mic sfat, care ajuta, cand faci dragoste cu el, dupa ce terminati, du-te fa un dus si spala-te in interior cu o batistuta dinaceea, din material, spala-te bine pana simti ca batista nu mai e "alunecoasa " sper sa nu fi insarcinata, si incercati sa folositi prezervative, si daca tot mergi la ginecolog ar fi bine sa iti iei si niste anticonceptionale. Voi alegetibwinking Bafta, numai bine

| DNSK a răspuns (pentru briosicabriosel):

De cine dracu te-o invatat pe tine asa ceva?! nu-ti bate mah joc de fata asta k ii disperata! daca nu ai nimic in capul ala meri pe camp la oi si vaci si nu mai da astfel de sfaturi imbecile si cretine! crezi ca spermatozoizii stau pe loc nu? aa stai k vin cu servetelu si va iau, mama voastra! mah, cine ti-o zis treaba asta si-o batut efectiv joc de tine, si u k ai crezut si nu ai intrebat mama tata sau prietenul meu google, esti ffff naiv/a! copii stiai ca vin pe lume prin burtica mamei si nu adusi de barza?

| briosicabriosel a răspuns (pentru DNSK):

Mai, imbecilu****** pentru igiena ta... cap de guumahee hee)

Si ai dreptate, la tine la tara ii disperata, la noi este disperata,

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns (pentru DNSK):

Ma ia-o usor si vezi ca se scrie mergi nu meri.

| DNSK a răspuns (pentru DanceWithTheLittleGirl):

Imi cer scuze pentru accent! nu's taran, sunt din vest, din ardeal!

Si-au batut joc de tine.ce sa-i faci.las, nu-i stres. sper sa nu vina si la tine barza cu tot cu igiena ta de ***! nu doresc niciunui copil copil.bafta mare

Du-te ma laughing Du-te, nu ai invatat sa te speli dupa ce te ****... laughing?

Ce smechera esti u.de igiena corporala am auzit si eu multumesc! da u promovezi o ideea cretina: a te spala in interior pentru a evita o sarcina! u vb serios? cum poti sa crezi o asemenea bazaconie? aaa sau esti si u din categoria "prima data nu poti ramane, si dupa trebuie facut dus ca sa nu ramai insarcinata!?" cauta-ma pe-afara.

Maaai, inteligentule/o... Daca mi-ai citi si restul raspunsurilor, ai vedea ca nu sunt genu, ca tine de alt fel

Aici ai dat dovada de asta! ti-am mai zis sa ma cauti pe afara? bafta!

18 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

POate fii si din cauza ca te amagesti cu asta. Voi cand faceti sex, la restul nu va ganditi? ce e in capul vostru.

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Nesatulilor.

| AdrenalinaPuraLaMaXim a răspuns:

Probabil ca ai o intarziere, mai repeta odata testul, daca nu viziteaza ginecologulbig grin

| Neworder21 a răspuns:

Mergi la medic.
Nu e mai greu decat sa scrii aceasta intrebare pe net si sa astepti raspunsurile.

Medicul a facut analizele si gata, ai aflat, ce rost sa mai ghicesti?

Succes.

| Foartesecret a răspuns:

Pffoa clar esti insarcinata!

| Luizaaaaaaaaaa a răspuns:

Buna! Cel mai bine mergi la un medic. funditaaa love struck

| Luizaaaaaaaaaa a răspuns:

Buna! Cel mai bine mergi la un medic. fundalove struck?

| sweeet14 a răspuns:

Eu zic sa nu te panichez nu esti gravida poate doar ti.a intarziuat ciclul.