''e genul de baiat care te impresioneaza cu inteligenta sa...mi-a propus sa avem o relatie bazata strict pe sex...''
Auzi vocea aia din capul tău care citește ceea ce ai scris tu? Nu este inteligent deloc dacă asta vânează. Ești atât de urâtă încât nu te acceptă băieții în realitate, doar pe internet?
Si eu am stat 14 zile pe omegle desigur nu non stop ca sigur imi gaseam un harem de fete n-am banii sa le intretin dar faza e ca acolo nu prea ai ce gasi serios, baiatul ti-a spus ce vrea sex atat, crede-ma ca daca o fata i spun vrei sa facem sex si spune da eu imi pierd cheful de a mai avea o relatie e prada usoara daca imi spune nu, sunt femeie respectema e altceva, intelegi lana fi femeie fate respectata
Că te iubeşte mult de tot, vrea să vă căsătoriţi şi să aveţi 2 copii: Billy şi Mandy.
"să aveţi 2 copii: Billy şi Mandy." - Eu ma gandeam la Vaca si Puiu .
))))))).
Ca s-a saturat de sex virtual si ar fi dispus sa incerce si unul real.
Proba teoretica ai trecut-o, urmeaza cea practica.
Lasand gluma deoparte, in afara de sex nu vei obtine nimic de la el. Sper ca esti constienta ca de la un baiat nu obtii absolut nimic pe planul sentimentelor daca ii oferi sex.
Ca vrea sa bage castorul in vizuina. Simplu
Iar la faza cu interese comune, aceeasi lungime de unda si impresionabila inteligenta...e clara treaba.
Ce să crezi?
Crede orice, există șanse egale că ceea ce crezi poate fi greșit, dar și corect.
E viața ta, faci ce vrei.
NU asculta gura lumii.
Cine știe poate îi placi și vrea o relație cu tine.
Eu, sincer vorbind, cred că trebuie să fii precaută, niciodată nu știi ce fel de om se ascunde după calculator.
Te rog, doar fii precaută și inteligentă.
DAR, dacă primești plăcere din ceea ce faceți și dacă te simți bine și fericită, nu văd de ce să-ți faci griji, principalul e să te simți bine și să fii fericită, gura lumii sau alte chestii nu ar trebui să te intereseze.
Și încă ceva, nu face ceva ce nu vrei să faci.
Sper că te-am ajutat cât de cât, măcar un pic.
Să ai o zi frumoasă și dacă cumva vei avea posibilitatea, sper că nu vei uita, să-mi scrii un mesaj și mie și să mă anunți ce-a fost.
Sunt foarte curioasă să aflu.
Oricum, încă o dată, este viața ta, faci ce vrei, părerile altora nu contează, vrei să te vezi cu el, atunci vedeți-vă. Vrei să continui o așa relație, continuă.
Îți urez baftă și sper să fii fericită.
!
Ce sa crezi? ca vrea mai mult decat sex virtual
ce sa faci? daca te mananca te intalnesti cu el.bine ar fi sa iti vezi de treaba ta atata timp cat nu il cunosti