anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Orice raspuns e acceptat laughing Fiin incepator nu stiu asa bine care e "arta mozolului" rolling on the floor si ieri cand m-am mozolit cu o fata nu stiu ca nu am mai gandit in momentu ala nu cred ca eram constient si am facut numai cum am simtit. Trebuie sa fac ceva special in momentu ala? de exemplu nu stiu daca a fost problema ca ne-am atins odata sau de 2 ori din greseala dintii laughing (alte sfaturi pentru incepator?) Ms anticipat.

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Esti incepator si ai tot timpul din lume pentru a deveni experimentat

| unknownn a răspuns:

Cati 12 ani ai?

| Necunoscut112 a răspuns:

Hmmm...si eu care credeam ca "a se mozoli"=a se mânji, a se murdarii thinking

| xAlvin a răspuns:

laughing asa e la inceput.va mai atingeti si dinti asta se mai intampla si la astia mai mari cand se saruta cu pasiune.si mie mi se mai intampla.ce sfat pot sa iti date e ca inveti sa saruti si poti sa i spui si ei ca nu sti si poate te ajuta ea

| Darkangelzn a răspuns:

Nu se numeste mozol se spune sarut french si acesta se face cu limbuta in gurita e foarte usor de practicat deoarece ea facea aceeasi chestie ce faci tu.

| pisicutzzza a răspuns:

Ooflaughing laughing laughing mai, nu e nimic. scos din comun, frate, poate emotiile?happy :O cati ani ai?

| AndreBoy a răspuns:

Frate tu ne intrebi de arta mozolului maine ne intrebi de arta sexului
la inceput e mai greu dar fara sa stii o saruti cu pasiune si o dezbarci

| adinutzapupik a răspuns:

Trebuie sa faci doar ce simti tu happy

| danafoxy a răspuns:

Hei sarutul este ceva natural si nu are nimic daca v-ati atins dintii dar incearca sa eviti si fa doar ce simnti per ca te-am ajutat funda?