1. eu una nu m-am plictisit sincer
2. sunt cam in aceeasi situatie si eu is indragostita de un baiat mai vagabond asa se spune ca baietii astia cand iubesc nu glumesc
oriqm sfatul meu este sa incerci dar sa nu pui foarte mult la suflet caci vei suferii daca se va termina prost
incercarea moarte n-are nu?
oriqm ar trebui sa ai grija sa nu fie pre posesiv caci nici un baiat nu merita sa-ti conduca viata! asta e clar! daca nu intelege acest aspect nu te merita analizeaza-l mai intai
bafta si ai grija de tine :X
Ce drăguţ mă @Flav, vezi? Şi-o schimbat fata nick-ul ca să-ţi facă ţie pe plac. Hai... ştiu că apreciezi.
Cât priveşte răspunsul lui @D am răs de-am pocnit.
DoarEa, acum pricep de ce răspunsurile tale sunt cretinoide. Întrebarea asta îmi răspunde la întrebările mele pe care le aveam.
Asta e, de unde nu-i nici dumnezeu nu cere. Având în vedere că dumnezeu nu există, deci NIMENI nu-ţi cere nimic!
Aleluia!
Clasic romaneste.
Poftim, iti dau un link:
http://www.youtube.com/watch?v=AnV_q4QMMrA
p. s. - ce nick cool ai!
@DoarEa - Ti-ai si schimbat nick-ul? Parca aveai nick-ul pissibos sau ceva de genul. Incepi colectia de injuraturi? Come on, baby!
Eu zic, ca nu conteaza fazele cu fumeaza si chestiile de genu` adica asa e firea lui. daca el stie sa iubeasca cu adevarat chestiile astea nu vor conta:* Dar mi se pare cam exagerat sa ii spui cand iesi, cu cine etc
. daca ai de gand sa va combinati ar trebui sa discutati despre asta inainte
de aici reiese ca e si putin gelos
daca trebuie sa ii zici tot ce faci:d in fine parerea mea
Din ce ai povestit tu nu cred ca mai tine la tipa aia
dar nu se stie:-. Si la partea ca baga multa vrajeala...ee` cam asta e modul baietilor de a aborda fetele
din propria experienta
. majoritatea la asta apeleaza prima data
. Deci procedeaza cum crezi ca e mai bine pentru tine:* Fundita?
Las-o balta, nu merita efortul, ignora-l deoarece mai tarziu vei suferi, plus reputatia... a cincea roata de la o caruta
Pai. "nici"
eu am mai avut un prieten cu care am stat 6 luni.
la fel de vagabond si posesiv.
trebuia sa dau raportu' la orice...
dar ala ma iubea.si facea totul pentru ca ma iubea...
cu asta nu stiu ce voi face
Mai Flav.
cum sa-ti spun
Oi fi eu vr'o pitipoanca daca la asta te referi
Sau tiganca "haladita" cum zic altii
Dar sa vezi ce te ia tiganca asta la o serie de injuraturi!
Daca nu ai un raspuns sugestiv, tai'o d'aci!
G3orgiAnA.
inca nu sunt cu el
multe persoane cand vad cum ne "ciondanim", spun ca ne'ar sta bine impreuna si de ce nu ne combinam
Iar el se uita atent la mine si se preface ca nu aude
Eu
Nu tin la el, dar imi place
Eu sunt genul fetei puternice care nu permite nimanui sa o calce in picioare, daca vreti, da, recunosc, ma bat cu fetele, sunt destul de incapatanata si ma las foarte greu.
totusi, nu vreau sa'mi puna baiatu' asta capac.
Da Flav
mi l'am schimbat ca sa nu'ti mai para atat de cocalariceste!
poate asa te gandesti si tu sa fii in acelasi subiect cu noi
Daca nu, ti'am spus, poti sa canti la alta masa!
OMG. pai daca esti o persoana care iubesti riscul si esti pregatita pentru durere ( in caz de nereusita ) poti incerca...atunci cind iti spune viata mea inima mea. zii si tu la fel in gluma.adica mai in gluma mai in serios vedeti ce iese.Ai grija daca merita, caci dupa spusele tale e cam posesiv si inca si vagabond.adica iti poate cauza neplaceri
Pai,, D'' :1gravitatea situatiei eu o inteleg si i'am si spus ca sunt riscuri multe, dar am intalnit vagabonzi care intr'un final s'au comportat cu mult mai bine decat un asa-zis baiat,, cuminte'' 2:fata nu este indragostita pina peste urechi de vagabond asa incat sa nu mai poata gindi 3: atita timp cit nu cunosti omul nu ai dreptul sa spui un Nu categoric, deoarece aparentele inseala 4: iti sugerez sa te duci naibii. O zi buna!:*
. eu sunt cu un baiat EXACT ca cel pe care il placi tu.doar ca 'baiatul meu' vrea doar sa iasa din tipare si sa fie diferiti de toti ceialti baieti.
si de asta vor ei sa para asa de vagabonzi si de liberi. fara griji si cacaturi.
daca vrei sa fii prietena lui ar trebui sa ai muult curaj pentru ca e posibil sa aiba anturaje ciudate, iar de la fumat sa ajunga la droguri si altele.+posibil sa fie foarte impulsiv(cum ai spus si tu ca este foarte autoritar)
lasa-l si tu un timp sa vezi daca te baga in seama. daca da--continui si ii spui ce sentimente ai pentru el. daca nu--mai ine renunti, nu are rost.
xoxo
Pai nu prea stiu
Tu ar trebui sa stii ce sa faci.
Daca tie iti place cum se comporta cu tine ramai cu el daca nu dai papuci (ai ceva de regretat?).
De obicei acest tip de paieti schimba fetele ca pe sosete.
Probabil ca sta cu tine numai pentru ca arati bine
Eu sper ca te-am ajutat cat de cat....
Pa.
Sa te intreb ceva, tu crezi ca esti singura fata a lui?
Nop, iti garantez ca baiatul se foloseste de tine, dar ma mir ca nu iti aperi mandria cand face faze din astea.