| 2EXA a întrebat:

Pentru barbati.Credeti ca daca partenera/sotia va ofera toate placerile in pat dar si in relatie, tot ati merge la alta ptc ati vrea ceva nou/diferit?

Răspuns Câştigător
| Foame a răspuns:

Atat timp cat acea femeie ii indeplineste toate nevoile personalitati(certitudine, incertitudine, importanta, conexiune/iubire) cat si cele spirituale(contributie si progres) este imposibil sa plece la alta femeie.

Femeia/barbatul insala pentru ca nu au nevoile indeplinite.Multi zic "Dar i-am oferit totul", da ai dat tot ce aveai, dar nu ce avea nevoie.Si pentru a indeplini aceste 6 "cerinte" trebuie sa depui un efort constient si calculat.

| PsihoSex a răspuns (pentru Foame):

Care sunt acele "6 cerinte" mai nene?!

| Foame a răspuns (pentru PsihoSex):

Acele 6 "cerinte" sunt nevoile fundamentale ale omului:
Primele 4 sunt ale personalitatii:
1. Certitudine(sentimentul acela de siguranta/confort,foarte multe lucruri ne ofera aceasta nevoie precum:o rutina anume,mersul in parc,fumat,baut, o rugaciune, jucat pe pc, sex cu prietena, citit, mancat etc)
2.Incertitudine(aventura,surpriza,se refera la faptul ca nu sti ce urmeaza sa se intample, exista suspans, nestire)
3.Semnificatie(nevoia de a te simti unic/special,o poti indeplini prin violenta,sa ai mai multi bani,sa ajuti mai multi oameni, sa cumperi mai multe masini, sa ai mai multi followeri pe insta, sa citesti mai multe carti, sa ai o abilitate speciala, sa ai mai multe tatuaje ca ceilalti etc)
4.Conexiune/iubire(conexiunea cu familia,prieteni,colegii de la servici,natura,Dumnezeu, universul etc. Iubirea fata de sotie, natura, Dumnezeu, mama, frate etc.

Cele 2 nevoi ale spiritului:
1.Progres(se refera la faptul ca trebuie sa faci progres constant in viata ca sa fi fericit ex:progres in relatia ta cu partenera, in compania pe care o deti, progres in cunostintele tale despre xyz, sa alergi in loc de 1km, 2km, in loc sa dai 10telefoane pe zi dai 11 etc.)
2.Contributie(aici este toata fericirea,contribui familiei tale,societati, planetei, organizatiei, prietenilor, sa ii ajuti pe cei din jur intr-un anumit fel)

Acum toti oameni sunt diferiti, au aceleas nevoi, dar ei le indepilesc diferit adica ex:cum isi pot castiga 2 oameni diferiti SEmenificatie/sentimentul de unicitate
EX1.Violenta,de acea este foarte folosita pentru ca indeplineste nevoile personalitati:ex daca eu sunt un gangster si vin sa iti pun pistolul de la cap cat certitudine este ca am situatia sub control? de la o scara la 1-10 este 10,
cata incertitudine exista? 10, nu sti cum va reactiona, ce se va intampla, SEMNIFICATIE, cat de important sunt eu pentru tine pe o scara de la 1-10? 10, viata ta depinde de mine, conexiune exista intre noi doi chiar daca este impusa de frica

EX2tongueot sa imi castig unicitatea ajutand mai multi oameni ca si tine, sa fac 10miliarde de euro, sa am 7 firme, sa stiu 10limbi straine etc

Aceas nevoie indeplinita dar prin cai diferite.

Fiecare om are 2 nevoi dominante ex: Certitudine si Semnificatie
De exemplu un oameni sunt mai aventurosi ca si alti(incertitudine),alltora le place sa stea mai mult cu familia(certitudine),uni oameni pretuiesc mai mult iubirea fata de unicitate individuala s-a.m.d
Doi oameni cu nevoi diferite pot sta destul de greu impreuna deoarece unu vrea aventura si altul vrea securitate,dar se poate ajunge la un acord pentru indeplinirea nevoi celuilalt(de ex:mie imi place securitatea dar pot merge intr-o vacanta pentru a ii oferi aventura sotiei)
Sau mai sunt femeile inebunite dupa Semnificatie/unicitate(topitele de insta/Facebook,fugi de ele), si nu poti sta cu o astfel de femeie pentru mult timp pentru ca dupa un timp nu o sa se mai simt ea speciala, nu o sa mai fi special, o sa faci parte din rutina, nu o sa mai fi ceva wow pentru ea, asa ca sare din floare in floare pana se termina magia.Nu este imposibil dar trebuie sa depui un efort, depinde si de personala, unele femei se simt speciale daca le ei un trandafir, sau le spui ca le iubesti, dar altele se simt speciale daca le iei lambo sau 10trandafiri etc.

Faza este ca aceste 6 nevoi depind de alte lucruri diferite de la persoana la persoana:
1.Credinte globale
2.Identitate
3.Valori
4.Reguli
5.Vehicule
6.Credinte in situatii specifice
7.Metaprograme

.
.
.

24 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu cred că ține și de principiile fiecăruia. Există și bărbați cărora nu li se pare mare lucru să înșele, adică n-o văd ca pe ceva rău și chiar dacă primesc ce au nevoie pur și simplu vor ceva nou și nu li se pare că fac un rău sasu nu se simt vinovați făcând asta. În schimb sunt și cei cu principii și eventual educație care n-ar putea face asta și preferă să plece dacă nu li se oferă ce au nevoie sau foarte rar ajung să înșele din această cauză. Deci eu zic că o astfel de situație nu poate fi calculată din răspunsurile a 10/20 hai 30 de utilizatori care aleg să răspundă fiindcă fiecare e diferi și poate o femeie vede răspunsurile astea și își face părerea că oferind totul bărbatul n-o să plece însă nimerește o relație fix cu tipul de bărbat pe care l-am descris ca fiind nepăsător și nesimțind vinovăție la înșelat. (uite un exemplu de un astfel de bărbat poți vedea în serialul mad men, personajul principal, DON, a avut soții superbe care-i ofereau tot și el continua să înșele în timp ce lor le oferea tot ce aveau nevoie, și înainte să vii cu arumentul că e doar un film, sunt destul de sigură că pot fi regăsite destule astfel de cazuri și-n realitate)

| mihai69 a răspuns:

Posibil, mai ales cei mai tineri. Dar un om cât de cât matur, care chiar are TOT ce are nevoie la partenera lui, nu ar mai merge la alta / altele.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă aș fi invitat, aș merge.
Să îi arăt eu ceva nou și diferit. Apoi nu o să mă uite veci.

| Nevermore a răspuns:

Toti barbatii insala

| Thecurious a răspuns (pentru Nevermore):

Teologii dedicati preotiei, nu.

| Holiday a răspuns:

"...va ofera toate placerile in pat dar si in relatie..."

Nu exista asa ceva, de aceea nu are rost sa ne gandim ce ar fi daca ar fi.
Nu te duci la alta din cu totul alte motive, nu ca e partenera perfecta. Cine are impresia ca partenerul ii ofera "totul", ori e dus cu capul, ori nu stie ce e aia.

| Plato a răspuns:

Adulterul si iubirea sub nicio forma nu pot coexista. Daca o iubeste, n-o înșală nici de i se arunca J.Lo la picioare.
Doar un om jalnic, nenorocit, de nimic, e capabil sa insele. Un om demn, un barbat adevarat nu o va face niciodata, indiferent de circumstante.

Sper din suflet ca nu ai in cap ideea complet tâmpită "toti barbatii insala". Te asigur ca nu e asa. Doar un nenorocit, un barbat niciodata.

| YourKitty10 a răspuns:

Daca e si buna tipa si stie sa nu te plictiseasa. Sa zic ca e asa. Pentru ce sa mai merg la alta daca tot fofoloanca are si asta? laughing

| Clint a răspuns:

Ceva diferit vor femeile, nu Barbatii. Confunzi sexele.
Care merg la altele, o fac pentru ca vor si pentru ca pot. Nu e nimic diferit, e doar un vagin. Asa e felul barbatilor care o fac, doar femeile au nevoie de un penis mai bun.

| 2EXA explică (pentru Clint):

De ce femeile?

| Clint a răspuns (pentru 2EXA):

Sunt enspe mii de studii care aratã si confirma ca femeile se plictisesc mult mai repede ca Barbatii in relatii si sunt predispuse sa caute "ceva nou";"diferit".

| DanielIlie a răspuns (pentru 2EXA):

Iartă l că e nevastă-sa lângă el. Altul ar fi fost răspunsul dacă era singur... Cu siguranță bărbatul încearcă. Dacă i reușește, nu va refuza, indiferent de ce are acasă. Nu ți pierde viața urmărindu-l că e scurtă și nici nu merită să te complici! Varietatea încântă. Baftă!

| Plato a răspuns (pentru DanielIlie):

In calitate de ce te-ai gasit tu sa vorbesti?
Daca tu esti un taran jalnic, nu ne baga pe toti in balega ta de viata. Daca tu esti un nenorocit capabil sa insele, nu generaliza.
Ce om de nimic, ratat. Mizerabil fara viata, probabil nu ai si nici n-o sa ai pe cineva. Sau doar o panarama de nivelul tau de om spurcat si distrus.

| Dalmore1996 a răspuns:

Morbid spunea ca e virgin asa ca nu stiu de unde concluzia lui ca,, nu e nimic diferit'' laughing

| RacPac a răspuns:

Nu?
Daca am chiar tot ce as vrea, pentru ce sa merg la altceva. Numai cel ce vrea sa se complice sau sa piarda ii convine

| simpluone a răspuns:

A sustine ca exista o persoana care ofera toate placerile atat in pat cat si in relatie e imatur si idealist. La fel si in a sustine ca toti barbatii inseala. Avem si noi personalitate noastra ce naiba. Unii cauta emotiile necunoscutului, alti se imbata cu mireasma cuceririi iar alti pur si simplu calca stramb ca situatia e extrem de favorabila si nu au puterea sa zica nu. Insa de dragoste vad ca nu zici nimic! Ar fi fost cu totul altceva!

| 2EXA explică (pentru simpluone):

Desigur ca la asta m-am referit cand am spus " si in relatie ", e vorba de dragoste, atentie si tot ce vine la pachet

| simpluone a răspuns (pentru 2EXA):

Vorbim in termeni ideali sau te referi la caz real? Pentru ca in viata reala e cam imposibil sa stii dragostea lui!

| Anonim a răspuns (pentru simpluone):

O vezi/simti prin faptele sale.

| simpluone a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca dragostea o vezi si simti prin faptele sale atunci nu te vei indoi niciodata de el, aici voiam sa ajung. Daca ar fi dragoste ai avea ochi numai pentru cel/cea pe care o iubesti si nu ai insela pentru ca nici prin cap nu ti-ar trece.

| Ion02102 a răspuns:

Depinde

| neculaidenisa a răspuns:

E vorba si despre ce fel de baiat e
Se poate plictisi de atata atentie, si poate cauta pe alta
Sau
Poate fii multumit de tot ce ii oferi