E ok daca tipa vede ceva la el e problema ei.Nu stiu daca as putea sta cu o pipita de 16 ani eu
Fiind virgula 5, atunci poate exista o aventura, intr-unul din visele tale. Viata ne-a aratat totusi ca mai exista si exceptii.
Diferenta de varsta nu este asa de mare pentru a exclude o relatie. Ideea este ca ei sunt in momente de viata diferite-fata este la varsta la care se poate considera o tanara care se poate intretine singura, care are un traseu profesional stabilit deja, iar baiatul mai poate fi considerat inca un adolescent in perioada tatonarilor.
Daca e dragoste, nu se tine cont nici de varsta nici de inaltime, etnie sau oricealtceva.
Daca te referi la dragoste si ca fata este prea mica sau baiatul prea mare... te inseli; oricum dragostea nu are varsta; Diferenta de varsta dintre cei doi este foarte normala. Daca cei doi se iubesc reciproc... pot fi fara indoiala impreuna si pot forma un cuplu. Succes!
Nu este o diferenta mare de varsta intre mine si sotul meu sunt 7 ani deci... dragostea nu are varsta limite etnie etc...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
eu012345 întreabă:
anonim_4396 întreabă: