Depinde... cat de mult a intrat penisul, ca avea de data asta sperma ramasa pe teava, care in momentul erectiei s-a lichefiat si s-a scurs afara, iar daca era la intrarea in vagin, sunt toate sansele sase fi scurs in vaginul fetei.
Sansele ca ea sa ramana gravida sunt mici dar exista, cu conditiaca ea sa fie in perioada fertila.
Vezi tu, dupa ejaculare degeaba stergi penisul la exterior, ca sperma ramasa pe teava nu ai cum sa o scoti si aceea se scurge involuntar in vaginul fetei, imediat cum ai introdus penisul, in primele secunde.
Doamna nu am băgat penisul am pus mana pe ea..Nu înăuntru vaginului... Mereu fac protejat da asta e nelămurirea mea. Dacă mam șters cu ceva uscat și bine pe penis și pe mâini și ating la ea acolo fără sa bag degetul poate rămâne? Nu am băgat degetele deloc înăuntru. Și când o faceam făceam protejat
Am facut la 2 zile după ce ia trecut menstruația și protejat, și mi-e frica de asta... Am dat drumu în prez și l-am scos și mam șters bine pe penis și pe mâini cu ceva fin și uscat pana mi-a rămas mana uscata nefiind udă și mie sa nu rămână gravida ca am atins cu degetele în zona ei intima și a2a partida a fost tot protejat. Nu cred ca sunt șanse sa fi rămas nu? Chiar dacă ma ștergeam sa zicem deloc bine și puneam prezervativ tot era protejat nu?
Cum crezi ca poti atinge vaginul, daca este 100% in interiorul femeii?
Si ti-am spus, stersul la extreior nu elimina si sperma de pe interrirul uretrei, deic exista o sansa ca sperma ramasa pe tractul urinar, sa se fi scurs in vagin, daca l-ai pus chiar si la intrarea in vagin.
la acest lucru ma refer cand iti tot spun, ca nu are importanta cat il stergi la exteriro, ca spermatozoizii in contact cu aerul mor, dar cei ramasi pe tractul urinar (uretra) sunt inca vii si apti sa fecundeze un ovul.
Singura conditie ca sarciab sa se intample, este ca fata sa fie la ovulatie.
Tu înțelegi femeie ca nu am băgat penisul după ejaculare? M-am șters și după 1 ora mi-am pus "PREZERVATIV" EU GREU DE ÎNȚELES? Mie sa nu fi rămas spermă după ce m-am sters pe mâini și am atins în zona intima la ea. Nu am băgat nici atunci am atins e greu... De înțeles?
A fost actul sexual fix după ce ia trecut menstruația la 4 zile după ce ia trecut stopul nu cred cai perioada ovulației
Ia de citeste ce ai scris tu cu manuta ta, pe topicul initial, si acum te tot contrazici singur, ca nu ai atins-o.
Uite aici portiunea idn fraza unde spui clar:
"...am atins-o pe lângă vagin în exterior"
Ma rog, degeaba ne contrazicem acum, ca pana la urma un test de sarcina este relevant si concludent.
Doar ca acel test se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, ca sa arate corect.
Ai atins-o in exterior. Deci nu ai facut sex, nu ai ejaculat inauntru. Sansele sunt 0. Poate pare usor procesul, dar nu lasi atat de usor pe cineva gravida.
Daca te-ai sters bine nu cred ca ai avut vreo sansa sa o lasi gravida pentru ca ai atins doar exteriorul si nu prea avea cum sa intre inauntru.
Tura viitoare spala-te foarte bine pentru a fii sigur
Am facut la 2 zile după ce ia trecut menstruația și protejat, și mi-e frica de asta... Am dat drumu în prez și l-am scos și mam șters bine pe penis și pe mâini cu ceva fin și uscat pana mi-a rămas mana uscata nefiind udă și mie sa nu rămână gravida ca am atins cu degetele în zona ei intima și a2a partida a fost tot protejat. Nu cred ca sunt șanse sa fi rămas nu? Chiar dacă ma ștergeam sa zicem deloc bine și puneam prezervativ tot era protejat nu?
Deși nu aveam deloc spermă pe mâini asta e faza doar mam șters de siguranță și după vreo 20 min ce m-a atins-o... Și mereu când fac o fac protejat
Yolo0356 întreabă: