| stegsnsb37 a întrebat:

Posibila sarcina?
Am frecat penisul pentru a obtine erectie, am strans putin sa vad daca iese lichid preejaculator, a iesit, am sters cu un servetel, nu am atins varful penisului cu mana, am continuat putin frecarea, dupa care am pus prezervativul, posibila sarcina? Nu stiu sigur daca aveam lichid preejaculator, posibil sa se fi intins pe degete prin frecare deoarece nu am atins varful penisului. Vreau sa stiu daca e vreo sansa sa se formeze o sarcina daca as fi atins prezervativul cu putin lichid preejaculator pe degete.DAU FUNDA!

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu este nici o sansa de sarcina, in conditiile explicate de tine.

| stegsnsb37 explică (pentru Violleta2022):

Daca as fi avut lichid preejaculator pe mana si dupa care am pus prezervativul, iar ulterior introducerea in vagin, poate fi risc de sarcina?

| Teo05 a răspuns:

Eu nu cred că e posibilă o sarcină.
În cazul sexului neprotejat, în momentul penetrării spermatozoizii pătrund, dar nu toți ajung la ovul cât să-l fertilizeze, unii "mor" pe drum.
Ai nevoie de o cantitate de spermă mai multă și de o mobilitate a lor ca sarcina să se formeze.
Depinde și de perioada fetei, șansele sunt mai ridicate să rămână însărcinată dacă e în perioada ovulației.
Eu nu prea cred că e posibilă sarcina doar că ai atins puțin cu mâna și după ai pus mâna pe prezervativ.
Vezi cu timpul dacă iubita ta observă semne de sarcină.

| stegsnsb37 explică (pentru CautGajic69):

Cum asa? m-am documentat si nu prea sunt sanse, doar teoretice, practic 0

| CautGajic69 a răspuns (pentru stegsnsb37):

Pai gen tu ai frecat si a iesit acel lichid si acel lichid contine putina sperma, si gen daca nu ai sters labiile vaginu, a ramas acolo, deci cam degeaba ai folosit prezervativ