anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea s-a pupat la jocul cu sticluta cu tipul pe care il plac.Imi aminteste mereu chestii de genu"Stii ce buze moi are"sau"A fost asa frumos" si nu mi se pare ca o face ca sa-mi fie mie ciuda.Sa-i spun ce simt cand imi reaminteste, sau ce sa fac? Si ei ii place de el ...Deci varianta ca nu e prietena poate fi pusa la indoiala? Daca ea ar fi pusa in aceeasi situatie si eu l-as fi sarutat cum ar fi trebuit sa reactioneze?

2 răspunsuri:
| ynna93 a răspuns:

Hm`.zi`i ca si tu il placi.si daca tot sunteti prietene bune nu trebuie sa va intreceti pentru un baiat.renuntati amandoua la el.pentru ca este importanta o prietenie.baieti sunt garla.totusi nu mi se pare frumos din partea ei daca`ti tot aminteste de lucrurile alea.atrage`i atentia si vezi cum reactioneaza.

| Alysée a răspuns:

Intrebarea e daca tu stii ca ea il place de ce sa-i spui sau vrei sa til lase ea tie. daca ii spui asta si tii la prietenia voastra trebuie sa renuntati amndoua la el.doar no sa-i zici stii mie imi place de el asa ca renunta.intreabo direct daca ar vrea sa fie cu el. daca zice dar de fapt vrea tu nai nici o vina daca iti incerci norocul.