| Bianka27 a întrebat:

Prietenul meu a început să fie agresiv, atunci când ne întâlnim îmi cere bani şi dacă nu îi dau bani îmi spune că nu mai vorbește cu mine. Eu lucrez dar el nu muncește, iar acum m-a mințit că i s-a furat telefonul şi a vrut bani de la mine. Eu nu vreau sa îl mai ajut. cum să îl conving să meargă la muncă? De ce este atât de prefacut? aşa se comportă toți cei din zodia scorpion? Sau doar el are probleme? menționez că are 33 de ani

28 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Are 33 de ani si nu lucreaza, e agresiv cu tine, iti cere bani cu forta, te minte, etc.
Unde ii gasiti ba frate? unul calumea nu ti-ar fi placut.

| eliancodrut a răspuns:

Si ce cauti cu el? Tu crezi ca-si va schimba naravul? Tu nu trebuie sa-l convingi sa mearga la munca. Tu trebuie sa te desparti de el.

| just4ubr2015 a răspuns:

Dai papuci si cauta pe cineva serios cu care sa ai o relatie normala si care sa fie alaturi de tine nu o lichea ca prietenul tau

| darrio2007 a răspuns:

„dacă nu îi dau bani îmi spune că nu mai vorbește cu mine"
Și care ar fi problema? Inseamnă că il accepți asa cum e.

| VoidEternal a răspuns:

Da, zodia e problema lui cea mai mare. Nu faptul că e un parazit care nici macar nu are atâta demnitate încât să-i fie rușine să ceară bani unei femei. Ai mai zis și agresiv și mincinos? Great!

| wildthing a răspuns:

Vin si eu sa sustin ceea ce ti-a scris TimberWolf.
Va plac derbedeii, iar cand se intampla inevitabilul si va calca in picioare, incepeti sa va vaitati. Asa ceva?! Daca te-ar aborda un baiat bun, probabil nici nu l-ai baga in seama...te-ai pisa pe el.

| mihai69 a răspuns:

Nu e prietenul tău!
E doar un măgar care profită de tine.
Caută unul cu toate țiglele pe casă!

| tr3ig a răspuns (pentru wildthing):

Corect, pai daca nu este "petardier"(ca vorba aia acum calci pe ei mai rau decat in cacatii la caini), cum sa il placa fata! daca nu ai un tatuaj, o borsetuta de aia pe umar si nu ceri o tigara, nu te mai plac fetele, cica esti papalapte! dupa cand le umfla botu nu e bine!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si cine te pune sa stai cu el? Inseamna ca si tie iti place cum este si il accepti asa, ca daca nu ti ar plăcea te ai despartii de el in secunda 2, tu ce varsta ai? Unde l ai cunoscut pe trîntor.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Desparte-te de el, profita de pe tine, caută-ţi altul.

| OrbanZoli a răspuns (pentru wildthing):

Poate ca are o `teava` de jumate de metru... rolling on the floor))

| OvezeaMihail a răspuns:

E un f mare lenes, cauta pe altcineva cu asta o sa plangi

| TimberWolf a răspuns (pentru wildthing):

Si alea maritate cu copii au acelasi tipar comportamental, satule de ''bancomatul cu valuta'' de acasa cauta unu care arata bine sa le incalice, asta am vazut peste tot si prin cartier si la locul de munca.

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun dar asta nu-ti este nici prieten si nici iubit, doar un nemernic care te manipuleaza si te santejeaza ca sa te jumuleasca da bani.

| StoicAnalysis a răspuns:

Cei care credeti in zodii, va meritati soarta. Nu exista asemanari de caracter sau de comportament pe baza unei zodii.

Referitor la intrebarea ta, sa stii ca ar trebui sa te desparti de iubitul tau. Pentru binele tau desigur.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru TimberWolf):

Ii gaseste langa casele de pariuri, la scara blocului cu petul de bere, la barul din cartier.
Aici se gasesc specimenele de genul.

| ania a răspuns:

Lasă zodiile. Dacă vede ca fraiereala funcționează, o da înainte.

| TimberWolf a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Tin sa te contrazic, de obicei ce a descris ea sunt ciumpalaci de bani gata carora parintii s-au saturat sa le dea bani pe mana mai ales la varsta lor, hai sa fim sinceri cine sta fara servici la 33 de ani daca nu are spatele asigurat?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru TimberWolf):

Sau asa. Ma gandeam la cei care se ocupa cu furatul sau cu fel de fel de combinatii.

| REMiXPaLTaLK a răspuns:

Bianca > scurt > Dai cu FLiT la smecherasul asta pe care al ai de prieten si nu ai place munca. FLiT inseamna sa ai dai un sunt in popo definitiv fiindca la astia care nu le place munca si cer bani direct si agresiv de la iubitele lor nici nu o sa faca nimic in viata si o sa ai numai probleme si ghinioane cu astfel de specimente de masculi care devin si agresivi, iar banii ceruti sunt la vrajeala ca i s-a furat telefonul - are nevoie de bani sa se duca pe la fetite pe Publi24 punct ro, si fii sigura ca are si un alt amic de a lui cu care vor sa o faca ori in 3 ori in 4. Din experienta noastra de peste 25 de ani de VideoChat citim si din mesaje astfel de specimene si ratati sociali. Pentru informatii despre VideoChat daca esti interesata ne poti contacta direct pe @email-ul oficial al nostru: LagunaBlueMusic@Gamail.com

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns:

Desparte-te de el și termină cu relațiile definitiv, oricum sunt instabile și despărțirile aduc multă suferință. Mai bine lipsă.

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns (pentru TimberWolf):

Tare aș vrea să găsesc și eu niște fete din astea. Dar este complicat să le detectezi, că nu poți să le jignești propunându-le tu să faceți dragoste.

Folosește timpul dedicat relației pentru pasiunile tale.

| TimberWolf a răspuns (pentru UnAltVirginTristȘiDisperat):

Nu cred ca ai vrea sa te incurci cu vreuna maritata, astea sunt cele mai periculoase, te tin si pe tine incurcat, ca tampon emotional, breloc, picior de sprijin si exista si riscul sa afle barbasu.
Daca aia te tine ca tampon emotional nu vrea sa renunte la tine si nu poti nici tu sa iti faci rostul tau, o femeie, un copil, te tine practic incurcat.

Ai și tu dreptate... dar de unde știi că sunt multe astfel de femei măritate care își caută iubiți? Și poate că nu sunt apreciate de soți, de asta apelează la soluții de rezervă.

| TimberWolf a răspuns (pentru UnAltVirginTristȘiDisperat):

Intrebarea este, de ce te-ai face tu un tampon emotional sau un breloc pentru o astfel de femeie care a ales prost? Tu trebuie sa-ti faci rostul tau in viata, sa iti iei o femeie, sa faci un copil, nu sa fi unealta cuiva.
Nu stiu daca intelegi ce spun, cand o sa ai o varsta o sa intelegi probabil.

Nu vreau relație serioasă, astfel de relații produc foarte multă suferință la despărțire, foarte multe se încheie cu despărțirea.
Principiile morale nu mi-ar permite să aduc cu forța ființe nevinovate pe lume, unde se întâmplă atâtea nenorociri, cum ar fi traficul de persoane. https://ro.wikipedia.org/wiki/Antinatalism