| Bianka27 a întrebat:

Prietenul meu are 33 de ani şi nu îmi spune nimic din tot ce face. Şi-a schimbat locul de muncă de vreo 2 luni şi eu habar nu aveam dar am aflat de la altcineva despre asta şi abia acum a recunoscut că lucrează în alta parte, şi acum am aflat altceva că se antrenează la o sală de 2 luni şi nu mi-a zis nimic despre asta, abia acum a recunoscut. Mă întreb oare câte lucruri îmi mai ascunde. Nu imi spune nimic din ce face, oare nu ține la mine cu adevărat? sau bărbații sunt mai tăcuți decât femeile?

8 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Red flags. Red flags cat vezi cu ochii.
Oricum ar fi barbatii, asta nu pare sa fie intr-o relatie cu tine.

"Mă întreb oare câte lucruri îmi mai ascunde."
Probabil multe. Nimeni nu e atat de tacut. Nu fara motiv.

| Miruna333 a răspuns:

La cate iti ascunde, e posibil sa aiba si iubita sau sotie, si posibil si vreo 5 copiilaughing nu m-ar mira sa afli mai multe despre el.
Asta nu e relatie, e bataie de joc. Fa sa nu mai fie prietenul tau

| siriusblack98 a răspuns:

SAU poate omul nu vrea sa te incarce cu problemele lui. Poate considera ca te-ar plictisi daca ar sta sa iti zica fiecare of al lui si ce probleme a avut el la acel job de a fost nevoit sa il schimbe. Poate s-a dus la sala ca sa arate mai bine pentru tine si sa te surprinda. Nu stiu ce fel de om este el ori ce dinamica aveti in relatia de cuplu dar un lucru am invatat in viata asta, niciodata sa nu judeci dupa aparente deoarece orice moneda are doua fete.

| TheGentleman a răspuns:

Într-o relație sănătoasă, partenerii sunt autonomi și au propriul drum în viață. Când trebuie să dai rapoarte ca la anchetă aia nu prea mai e relație.

Poate că el schimbă locul de muncă atât de des, încât i se pare un fleac.

| wildthing a răspuns:

Esti sigura ca esti prietena lui?

| RAY a răspuns:

Eu am invatat de la viata ca mai bine e sa nu spui nimanui ce vrei sa faci ca te vor critica, barfi, te duce in jos, mai bine nu spui nimanui, tu fii cel mai bun prieten al tau miti da si mai multa motivatie

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Are pe alta ia fa tu niste verificari cercetari ca esti inșelata la greu de dobitoc

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu ce varsta ai?