La 16 ani eu cred ca e destul de devreme dar e doar parerea mea. daca tu consideri ca el merita aceasta "onoare" si daca va iubiti, nu vad vreo problema daca iti incepi viata sexuala acum dar gandeste`te bine!:*
sper ca te-am ajutat
Pai la 16 ani nu e o varsta nerezonabila. Daca tu crezi ca esti pregatita si el e persoana potrivita, atunci nu cred ca ar fi o problema. Depinde de tine.
Bună.
Cum să fie ceva normal la 16 ani?
Orice băiat vrea să facă sex cu o fată, ține minte!
Pa, pa.
Buna
Lasa-l pe prietenul tau. Daca te vrea cu adevarat, ar fi bine sa asteptati pana se termna liceul si faza asta cu iubirea poate sa inceapa mult mai tarziu.Doar nu va casatoriti ![]()
Sper ca te-am ajutat
Eu acum am 15 ani, dar el are 21 el a spus ca mă va aştepta să împlinesc 16 ani(, dar la 17 cum credeţi?
Nu te mai amesteca cu baieti mai mari, ca nu e bine.El vrea doar sa-ti foloseasca corpul, dupa care te lasa.
Plus ca la 16 ani abia de ai par pubian sau menstra(cred).
Daca ti-o incepi acum,nu vei mai creste sanatos, ti se vor deforma oasele si o sa te ingrasi, aratand ca o femeie. Dupa aceea la 20 de ani o sa arati batrana.
Mai bine de la 22 de ani incolo.
Mai vorbeste si cu mama ta.
Sincer, nu asculta ce zice @Baloo e total neadevarat. nu patesti nimic daca iti incepi viata sexuala. daca te simti pregatita sa o faci si ti la el indeajuns de mult si crezi ca merita asta din partea ta, atunci de ce nu?
E alegerea ta. Ideea e ca va trebui sa faci vizite pe la ginec. dupa si va iesi cam urat cu parintii:d.
Tati mi-a zis ca dupa 18 ani se poate dar pîna ce nu, eu nu ma simt pregatită nici nu vreau, ...am discutat pe tema aceasta cu el şi mi-a zis ca mai devreme sau mai tîrziu chiar de vei avea alt prieten tu totuşi vei fi a mea.
Părerea mea este că eşti încă prea mică şi nepregătită pentru aşa ceva. Mai bine mai gândeşte-te de două ori, ca să nu regreţi mai târziu, pentru că unii băieţi vreau doar corpul, nu iubesc cu adevărat. Multă baftă!
"u totusi vei fi a mea" e cam posesiv baiatul. daca are rabdare cu tine si tine la tine va astepta. tati nu o sa stie decat daca ii zici u. tati nu are ce cauta intr-o relatie. este doar decizia ta. parerea mea e ca te vrea doar pentrusex. daca te vei desparti de el si iti vei cauta pe altul, el nu mai are nici un drept asupra ta. make a wise choice.
mai discutati.
Inteligento,tie ti-a crecut parul pubian dupa 16 ani nu? si menstra la fel a aparut nu? ce copchila ...mai citeste ursule baloo
)
Cum sa-ti spun, astia mari vor doar sa-ti intre in pat
asa ca daca te iubeste mai fierbel pana la 17 ani!
"chiar de vei avea alt prieten tu totuşi vei fi a mea. " uite, ti-a si zis ce vrea de la tine! vrea doar sex! asa ca mai bine baga-l pe unde a iesit si gata
nu te merita, vrea doar sa profite de tine!
VreauOrelatie întreabă: