anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu mi-a cerut sa-i dau o poza cu mine fara sutien si i-am zis ca nu,dar s-a suparat.Iar acum am facut o poza si vreau sa i-o trimit, dar nu sunt prea sigura. straight face voi ce ziceti? ma tem sa nu ma santajeze dupa ce o sa ne despartim.

26 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Trimite-i poza repede. Abia asteptam sa o puna pe facebook, sa o vedem si noi.

| darrio2007 a răspuns:

Nu ii trimite.Asa cum ai spus si tu, sa nu te santajeze dupa ce nu veti mai fi impreuna.Sa nu cumva sa gasesti acea poza a ta pe vreun site mai deocheat. Daca vrea sa iti vada sanii(daca nu i-a vazut pana acum)arata-i pe viu.Ai grija sa nu aiba telefonul in mana.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Da-i poza dar fara fata. In definitiv daca o accepta asa ce-o sa faca dupa? O sa aiba doar o poza cu niste sani si atat. Sa incerce sa te santajeze. Daca ai niste sani frumosi si in poza nu se vede figura n-o sa aiba ce face. Vrea musai cu figura? Aia o capata cand va vedeti. Continua sa se supere? Sa-i fie de bine.

| ScandaL a răspuns:

Heii scumpo. :*
Mare atentie, dupa cum ai vazut sunt multe fete care au fost santajate cu asa ceva si puse sa faca lucruri oribile, daca el s-a suparat, n-are decat. happy Ii trece lui, daca chiar tine la tine. :* Deci in concluzie, sa nu ii dai nimic. laughing

| iflirius a răspuns:

Daca sunteti asa de demult impreuna, cred ca poate sa-ti vada sanii si fara sa iti faci tu poza si sa i-o trimiti. Daca stati in orase diferite nu vad rostul, mai ales daca nu va cunoasteti de mult timp.
Mna, tu faci cum crezi laughing)
baftă

| shippuden a răspuns:

Da-mi si mie poza sa vad daca merita sa o trimiti laughing

| neutrino a răspuns:

Daca tu crezi ca o astfel de fotografie te reprezinta mai bine decat una normala, atunci fa-i pe plac, dar sa nu fii surprinsa ca are sa o vada "tot satul". Exista totusi, si in acest caz, un mare avantaj: iti faci propria reclama si ai sa fii mult cautata dupa aceea.

| h3r a răspuns:

Dacă cineva „se supără" din cauză că tu nu ești de acord cu ceva pentru că te deranjează, te doare, te jignește... înseamnă că nu-i pasă de tine, de ceea ce simți și are un singur scop : să i se facă pe plac, că ești fericită sau nu.

Fii cuminte și nu te mai lăsa prostită de orice dobitoc!

| Dariusuu a răspuns:

Prietenul tău profită, la maxim dacă pot spune. Nu ştiu ce e în capul lui dar dacă îţi cere asta clar că vrea să te şanteşeze. Azi fără sutien mâine fără chiloţi şi o să te umileşti singură.

Dă-i gara, e clar că nu există iubire între voi.

| Danysan a răspuns:

E doar o poza cu tine in sanii goi.Stai calma ce santaj o mai fi si ala.Altele se lasa in fundu gol si nu le pasa si tu te agiti pentru atat. Poti sa ai trimit o poza fara sutien dar fi atenta in prosop de baie.Care e treaba iubii nu am sutien clar, dar asta nu inseamna ca trebui sa imi vezi tu sanii. Acum nu poate sa ti-i vada si singur? Una e sa ai vezi si sa mai si pui si tu mana acolo pe ceva si alta e sa primesti o poza.Mai rau te agiti.Dar ti-am dat un Sfat si sper sa fie util.

| dragosbogdan001 a răspuns:

Incearca sa faci alta poza in care sa nu ti se vada fata!

| Cristiann25 a răspuns:

Vezi tu asta mai depinde si de cat timp sunteti impreuna, cum e el ca om, cat il cunosti etc.Noi nu avem de unde sa-l cunoastem asa nu-ti putem spune sa i-o dai sau nu. Daca sunteti copii cu siguranta o sa te santajeze cand o sa vrei sa-l parasesti sau nu-i faci pe plac si poate ajungi pe internet.Nu-i place sa-i vada in realitate, de ce vrea poza?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer, te sfatuiesc sa nu-i trimiti poza.

Nu face asta decat in momentul cand te simti tu confortabila sa faci asta! Atunci cand stii ca te iubeste, ca il iubesti, si ca niciodata nu l-ai vedea in stare sa-ti faca rau daca va veti desparti candva in viitor.

Eu am primit prima mea poza cu o fata in postura ta dupa 2 ani de relatie, si asta a venit din senin pentru ca ea a vrut sa-mi faca o surpriza!

Niciodata nu i-am cerut si nu mi se pare normal ca iubitul tau sa-ti ceara asta! Totusi nu te detine sa faci orice vrea el, si sa-i oferi chiar absolut totul doar pentru ca este excitat si vrea el sa te vada goala.

Intr-o relatie fa doar ceea ce te simti tu confortabil sa faci. Si chiar spune-i asta! Nu ai de ce sa te simti vinovata, indiferent ce ar fi facut el pentru tine sau cat de frumos s-ar fi comportat.

El face lucrurile astea dragute pentru ca te iubeste, nu pentru ca asteapta poze cu tine goala inapoi. Sau cel putin asa ar trebui sa gandeasca. Nu esti a lui si nici macar dupa ce va veti casatori nu vei fi a lui, pentru ca esti un om, o fiinda si nu esti un obiect sa te considere o proprietate.

Sper ca te-am putut ajuta! Fundita? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa-ti o poza asa : iti pui un zambet malefic pe fata si ii arati degetul din mijloc. Nu ai nevoie de o persoana de genul langa tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca nu ar trebui sa eu trimiti.
Pentru ca daca va despartiti te poate santaja, sau sa o faca publica ( internet, sa o trimita altor baieti)

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Fa un clip deochiat cu tine si dai-l.

| SERIALS a răspuns:

Ha-ha-ha)

| lex79 a răspuns:

Daca deja te gandesti la despartire, atunci e de rau. nu stiu de ce iti mai bati capul.

daca nu ai incredere in respectul lui pentru tine, atunci nu stiu ce iti mai bati capul!

| Kirito21 a răspuns:

Cel mai bine e sa nu te risti

| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

Chiar vrei sa fi cu un tip care se supara ca nu ai vrut sa ii trimiti poza cu tine fara sutien? De ce sta el cu tine mai exact? Pentru corpul tau sau pentru ca tine la tine? Eu cred ca tu ar trebui sa te superi si sa ii dai papuci.

| ElektroViruss a răspuns:

Trimite-mi-o mie, si iti spun daca sa i-o trimiti sau nu! happy

| sweetgirl68 a răspuns:

Nu o da.si daca s-a suparat ii trece daca intr-adevar te iubeste

| pufypuf a răspuns:

Mai bine nu-i trimite. Sau na. daca tot e musai, sa nu ti se vada fata, parul...sa fii greu de recunoscut ca nu stii niciodata.

| Mikysor17 a răspuns:

Nu face prostia asta sa eu trimiti asa il pui si la incercare daca vrea cu adv sa stea cu tine. daaca vrea o sa ii treaca supararea repede sau nu se supara..nu incerca tu sa il impaci pentru ca in situatia asta el trebuie sa sa te impace si sa isi ceara scuzewinking Fi desteapta

| bibizuu a răspuns:

Nu i-o da, faci o mare greseala! Exact cum ai zis tu, poate sa te santazeze si ce fel de iubit e el de iti cere asa ceva? Cred ca e nebun...

| Holby a răspuns:

Îmi trimiți și mie poza dacă o mai ai