| Maria1927 a întrebat:

Prietenul meu mi-a zis ca ma suna peste 20 minute,eu ia-m zis ca sa vorbim acum, el s-a dus cu un prieten.Credeti ca e cazul sa ne despartim?

17 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca asa functionezi, desparte-te.
El nu este persoana pe care TREBUIE s-o ai la dispozitie 24 de ore din 24.
E omul tau iubit, care ar dori sa-ti fie alaturi 24 de ore din 24.
Dar daca-l sufoci,nu va avea nici un motiv sa VREA sa stea langa tine nici un minut.
El e tot un om,ca si tine,nu e geanta,mana sau ochiul tau,cu care faci ce si cand vrei.
Are viata personala,mananca,doarme, bea, se bucura sau se infurie, pleaca, vine...cum te-ai simti sa te oblige sa faci ceva care nu ti-e pe plac?
Nu judeci bine deloc.
Daca asa ar functiona relatiile, nimeni nu s-ar mai casatori vreodata, iubirea ar fi doar o teorie pe hartie si toti ne-am desparti in trei secunde, nici macar 20 de minute!

| mona a răspuns:

Asta nu e motiv de despartire

| AlexanderAdrian a răspuns:

Cred ca era cazul ca prietenul tau sa-ti explice mai bine de ce nu poate vorbi fix "acum" la telefon si de ce era musai sa plece cu amicul lui. Iar tu cred ca e cazul sa te calmezi si sa nu faci atata caz din nimic. S-ar putea ca atitudinea lui sa fie cauzata tot de faptul ca-l agasezi, oamenii nu sunt jucarii sa fie la dispozitia celorlalti non stop sau fix atunci cand vor acestia, mai apar probleme, poate i-a promis prietenului ca-l insoteste undeva. Probabil de-asta nici n-a vrut sa-ti spuna despre ce e vorba, nu ii place sa fie comandat.

Incearca sa discuti cu el si sa-i explici ca pe viitor macar sa-ti spuna ce si cum nu sa te faca sa te simti lasata-n plata domnului iar tu fii mai flexibila ca nu-i un capat de tara, cum sa te desparti pentru atata lucru?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sigur, dai papucii imediat, ce nesimtit cum sa nu fie acolo cand posnesti tu din degete. Clar nu e in stare sa isi indeplineasca misiune de sclav

| neutrino a răspuns:

Cu siguranta, asa ceva nu poti accepta.

| sofisis a răspuns:

Daca ai 10 ani, poate fi vazut ca motiv de despartire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ce, că nu stă în fundul tău 24 de ore şi nu sare când baţi tu din papuc? Cine eşti, prinţesa Diana sau ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar putea ca iubitul tau sa aiba si el cont aici, pentru ca am vazut mai devreme o intrebare care suna cam asa:
``I-am zis prietenei mele ca o sun mai tarziu, iar ea a inceput cu harfe.Si-atunci mi-am luat un amic si am plecat sa bem ceva. Posibil sa mergem si la niste fete, dar sa vedem ce bani mai avem.In fine.Intrebare:daca vreau sa ma despart de iubita mea, se mai cheama ca o insel in noaptea asta, sau nu se mai pune?
Fundita.``

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, evident. Pentru asa ceva ar trebui sa-i iei si primul nascut, pentru o razbunare pe masura faptei!

| MiruD a răspuns:

Nu se pune cazul de despartire. Dar ceva ceva este. Il prefera pe prietenul tau si nu pe tine. Discuta cu el asta.
Nu il poti tine legat de tine mereu, asta-i clar.
Dar unele defecte pot fi remediate.

Răspuns utilizator avertizat
| Sardinaaa a răspuns:

Daaaaaaa, desparte-te de el, cum a putut sa iti faca asa ceva? Scuze, dar tu vezi ce ai scris?

| motatu a răspuns (pentru Sardinaaa):

Buna asta

| Sardinaaa a răspuns (pentru motatu):

big grin

| Curious1324 a răspuns:

Nu, de ce? Lasa omu' sa plimbe... Auzii. Sa va Despărțiți ca s-a dus cu un prieteni.

| Androphyla a răspuns:

Cred ca mai ai nevoie de educatie sentimentala, pentru ca nu isi are rost intrebarea ta, sincer.

| Prea_Mult_Vorbesti_1989 a răspuns:

Eu atat ma intreb. Daca toata lumea s-ar desparti pentru asa motive unde am ajunge?
Concluziile la tragi singura, insa mi se pare penibil sa intrebi asa ceva.