Te iubeste si nu vrea sa te imparta cu nimeni. E ceva normal. Fiecare procedeaza intr-un fel anume. Probabil nu a vrut sa se certe cu prietenii lui si ti-a sugerat ca situatia se poate rezolva mai simplu si placut daca le tai la aia macaroana din prima. Incearca sa il intelegi si sa nu mai dai motive. Stii ca este o vorba, esti gelos daca vrea partenerul sa fii. Si tu cam vrei se pare. Gelozia nu aduce mai nimic bun. La fel ca indiferenta, se poate transforma in rautate.
Cred ca l-ai facut putin gelos. Pe viitor incearca sa nu mai faci astfel de faze pentru ca ai vazut si tu ca il deranjeaza.
Poate a zis prietenilor lui sa se de-a la tine ca sa te puna la incercare, sa vada ce faci.
Mai e si normal sa fie gelos odata ce prt lui se da la tine si uh le accepti glumele eu zis daca nu vrei sa il pierzi pe gagikatu sa le zici la prt lui sa inceteze cu glm din astea macar in fata lui ...si d bagat nu cred ca sa bg din cauza ca tu ai fost de vina ca leai permis glm astea
ai grija de tine pup
Hmm, ce pot sa-ti zic, prietenul tau, poate e putin gelos...
Si eu cred ca lu-i nu-i face bine sa te vada glumind cu prietenii lui de prost gust...
Adica el a vrut sa arate ca e prea putin interesat, de relatiile tale cu prietenii lui... dar nu i sa primit...
Iar tu incearca sa faci glume pe capul prietenului tau, o sa va amuzati impreuna) bafta! ![]()
Tu cred ca ai cam intrecut calul. E normal sa il deranjeze ca accepti propunerile prietenilor lui chiar daca apoi ii iei la misto.De unde stii ca dupa aceea nu a vorbit si cu ei sa inceteze? Sau de unde stii ca asa nu te-a testat sa vada ce fel de persoana esti? Cand un baiat e bun e luat de prost.cand e rau ne plangam de toate forumurile ca ne fac aia, aia si aia.
Incearca sa nu ai mari discutii cu prietenii lui
mie asa mi s pare normal
si oricum daca tu esti cum trebuie, vei avea parte de respect din partea lor si nu de 'glume'
Daca el privea cum ei te iau peste picior sa stii ca est un prost el ar trebui sa te apere sai puna pe ei la punct, dar daca el le permite astfel sa vorbeasca cu tine atunci sa stii ca poate el singur ia pus la cale ca sa vada reactia ta sau nu te respecta nici el ca de iubire nici nu e vorba.
Buna, fiecare baiat este asa, totuna trebuie sa acceptam ca prietenii sunt multi mai important decit iubitul, dar cred ca atitudinea lui nu are nici o inplicatie in asta, doar ca nu e gelos, nu e cazul ca nu te iubeste, se amuza si el pe tine.
Te asigur ca nu e atat de bun nici el
. Doar ca inca mai eram suparata pe el ca aflasem cu o zi inainte niste barfe, bine'inteles el normal ca le'a infirmat. Dar el e rrom si never nu s'ar certa cu prt lui de la o romanca.Adica nha...asa e la ei cica
.
Dar mie mi s'ar fi poarut normal sa le spuna prt lui sa nu se mai dea la mine sau eu stiu...
Nu'mi vine sa cred... el e prost ca sta cu mine
. Eu eram de parere ca eu sunt proasta ca stau cu el
.
Shteorfa e aia care te'a facut pe tine sa fie clar! Nici macar nu am facut se cu el, plus ca imi da si cate o palma...foarte tare, el e prost ca sta cum mine
Sincer, dupa cum ai procedat, nu stiu daca el a avut atitudinea corecta, dar cu siguranta e una normala, cel putin din punctul meu de vedere. Altadata chiar daca ii iei la misto, opreste-te mai repede. Nimeni nu spune sa fi serioasa tot timpul, dar trebuie sa stii cand sa te opresti.
Pa, pa.