| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

Prima dragoste, este un prim pas spre maturizare?

Răspuns Câştigător
| bianca9422 a răspuns:

Depinde cati ani ai.
in mod normal da, e un prim pas spre maturizare asa cum ai zis si tu dar depinde cat de intes simti si daca sentimentele sunt si din partea persoanei iubite

spre exemplu eu la 12 ani "iubeam" un baiat mai mare, am si plans si am crezut ca a fost prima mea iubire dar nu a fost

la 14 ani m-am indragostit de un coleg din clasa mea si el de mine
credeam ca o sa fie o relatie patetica de 1 luna-2
dar,suntem impreuna de 2 ani si 2 luni si chiar il iubesc,simt ca nu as putea sa traiesc fara el,ca as renunta la tot pentru el si sunt cea mai fericita cand e langa mine
nu l-as schimba pentru nimic in lume si daca ne-am desparti chiar nu stiu cum as putea trece peste

in concluzie claudiu, acum imi dau seama ca o iubire ca asta ma maturizeaza pentru ca am invatat multe din ea si ca celelalte au fost niste copilarii
oricum sentimentele difera de la om la om, chiar daca ai 12 sau 30 de ani dragostea te poate schimba
poate acum zici ca ea e prima ta dragoste dar la urmatoarea fata, daca o so iubesti mult mai mult o sa iti dai seama ca pentru prima fata nu ai simtit "IUBIRE".
sper ca te-am ajutathappy

13 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu! Iti spun din propria experienta. Uneori sau mai bine zis, pentru unele persoane da, este un prim pas spre maturizare, dar unele persoanel raman la fel.

| elena a răspuns:

Prima dragoste poti, sa o ai si in copilarie, desigur vorbesc despre un sentiment inocent, dar asta nu inseamna un prim pas spre maturizare, dar eu te intreb, oare o dragoste la 50 de ani, cati pasi spre maturizare inseamna? Oricum intrebarea ta imi place si ti-am dat nota 10! Sa ai o zi buna!

| Castiel a răspuns:

Este este + ca ai experienta cu urmatoarea iubita mai ales daca iti trage clapalaughing

| ema69 a răspuns:

Poate fi considerata si asa, ca un prim pas spre maturizare.Insa in majoritatea cazurilor,maturizarea propriu-zisa se produce in momentul in care suferim o deceptie din cauza primei iubiri,atunci cand simtim ca nu mai avem putere,ca totul e in zadar daca pierdem pe cel de langa noi,ca nu vrem nimic altceva de la viata decat inca un minut, o ora, o zi langa cel ce ne face sa plutim.Cred ca suferinta e cea mai sigura cale spre maturizare, in ce priveste viata sentimentala.

| Robert a răspuns:

Dragostea este fizica sau sentimentala.

| AnnonnimGirrl a răspuns:

As spune ca DAbig grin
Pe mine m-a schimbat destul de mult actualul.am invatat unele lucruri, mi-am dat seama de unele lucruri si acum sunt intr-un fel o alta persoana schimbata in binebig grin

| Curiosu a răspuns:

Maturizarea se referă la modul tău de a te comporta și de a fi pe măsura de cresti... Dragostea uneori te poate de-maturiza "obligandu-te" sa faci lucruri prostești, copilărești...

| Ella_4255 a răspuns:

Yo zic ca da

| florin_4376 a răspuns:

Cam da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin prima dragoste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmtr-un fel da pentru unii prima dragoste este un prim pas spre maturizare,pentru alţii decedarea părinţilor (nu doresc nimănui aşa ceva) sau plecarea lor în afară (pentru a muncii) este alt pas către maturizare, dar acest pas este cam forţat, fără aşteptarea noastră...este ceva dureros.

Eu sper că în cazul tău prima dragoste, a doua sau a treia să te maturizeze. happy
O zi plăcută în continuare!

| Pixxie_9304 a răspuns:

Da, este. Nu o sa te mai gandesti sa fii cu o fata just for fun, te vei gandi si la ce simte ea si etc...

| Ramona_4385 a răspuns:

Depinde de cat puneti la suflet daca este asa atunci asa este!

Întrebări similare