| unaboona a întrebat:

Privitzi si va minunatzi ce handicapati is mexicanii http://theync.com/media.php?name=15644-beheading...nu va recomand sa vedetzi daca sunteti slabi de inger

10 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Doamne dumnezeule, cand am vazut ce ii face, am inelmnit straight face
Cred ca ar fi indicat sa nu mai postezi asa ceva si sa tii pentru tine.

| AndutzaAndu a răspuns:

Gosh, mi s-a făcut scârbă... ce oameni straight face. O dovadă în plus că nu numai în România sunt oameni duşi... laughing.

| BruneTTe a răspuns:

Dumnezeule! Serios, nu mai posta asa ceva. Mi s-a facut rau.

| cristina_3322 a răspuns:

Iaka ce ocupatie ai tu cand stai la calculator. Minuneaza-te si priveste tu, nu mai arata la toata lumea la prostiile la care te uiti.
Ma mir ca mai misca omul ala dupa ce ca ii taia gatul.

Mai bine te-ai uita si la ceva educativ. decat sati pierzi vremea cu asa ceva. ihh iak

| Loryoficial a răspuns:

Doamne, ce oameni... sper sa moara oamenii aia in chinuri si sai pedepseasca dumnezeu, jur ca mi s-a facut rau! doamne pedepsestei pe oamenii aia! Sa se odihneasca in Pace!

| sdfgsdf a răspuns:

Ai luat linkul de pe "Documenting Reality"?winking

| DianaMrr a răspuns:

Oau mi.se face raw numai cand ma gandesc la filmuletz :-&

| Helvete a răspuns:

Frate, ce oamenistraight face. Chiar nu inteleg cum pot face asa ceva. No comment.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci presupun ca lumea nu stie ce vorbeste pe aici, depacitatul este unul din Medellin Cartel banca rivala a celor de la Cali Cartel si Norte Del Valle Cartel, omul acela a omoriat cel putin 10 persoane ca el ca sa ajunga cineva asa important incat filmuletul sa fie dat publicitatii. deci o crima contra 10 e mai putin decat merita individul!