| zuzi a întrebat:

Problema mea este ca pe 15 dec a venit menstruatia ( dupa 35 zile) si a stat cam 4-5 zile cam ca de obicei, iar azi vad ca a venit din nou pentru ca m-am trezit cu o mareee pata de sange pe protejslip... m-am cam speriat cand am vazut nu stiu ce sa cred. dati-mi un sfat...asa de dereglata sa fiu

7 răspunsuri:
| ioana_5244 a răspuns:

Se mai intampla chestii din astea. iti sugerez sa mergi la ginecolog si sa-ti prescrie niste medicamente (anticonceptionale) alea iti regleaza ciclu

| string a răspuns:

Ce varsta ai si ce ai facut din 15 dec pana acum? de la stat in frig la crize de nervi happy

| bibydraguta a răspuns:

Nu are nimic se mai poate intampla si mie mi-a venit asa odata la inceputul lunii si la sfarsitul aceeasi luni din nou mi-a venit.stai linistita nu cred sa fie ceva grav.papa

| Allegria a răspuns:

Se mai intampla pana se regleaza
daca se repeta de multe ori consulta un medic ginecolog.

Abh
| Abh a răspuns:

La mijlocul ciclului menstrual, cam prin a 14-a zi(de la prima zi de menstra) este perioada ovulatorie cand se poate sa apara o mica sangerare. De aceea se si cheama "mica menstruatie". Daca sangerarea ta dureaza mai mult de o zi si e mai abundenta, atunci probabil ca ai tulburari hormonale. Nu ai spus cati ani ai. Daca ai menstre doar de cateva luni, sa stii ca asa e pana ti se regleaza nivelul hormonal.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, e o dereglare serioasa. Du-te luni neaparat la ginecolog inainte ca problema sa se agraveze si mai mult si sa necesite cine stie ce tratamente dificile si indelungate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
O răceală puternică netratată sau o dereglare hormonală.
O dozare a hormonilor la endocrinologie și un consult ginecologic, un ecograf abdominalo-pelvian și se poate depista cauza și instituirea unui tratament.
Sănătate și ai grijă de tine.
Pa, pa.